Op vrijdagochtend een Peblar Home geïnstalleerd in plaats van een EV Box. Laadpunt met een ethernetkabel aangesloten op het netwerk. Ongeautoriseerd laden ging, geautoriseerd niet, het punt piepte ni... Mehr ansehen
Onze installateur ging failliet en liet ons dus in de kou staan wat betreft de opvolging van zonnepanelen en laadpaal, natuurlijk nieuwe modem en bam niks werkt meer, maar dan heb je hulp nodig, maar... Mehr ansehen
Werkt prima alleen App ontbreekt voor soepele werking, daarom slechts 3 sterren
Unternehmen hat geantwortet
Ik had een vraag over de MID-meter en de ERE-regeling voor mijn Peblar laadpaal. Na contact met de klantenservice werd ik doorverwezen naar hun FAQ-pagina, die bijzonder helder en compleet is op... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
As life gets more complex, tech should get easier. That’s why we build EV chargers that are robust, easy to use and future-ready. Backed by our parent company Prodrive Technologies, we have everything in-house to fuel your future.
Science Park Eindhoven 5501, 5692 EM, Son, Niederlande
- peblar.com
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Sinds juli de peblar home in combinatie…
Sinds juli de peblar home in combinatie met de home wizard p1 ingebruik genomen en werkt perfect.
Installatie succesvol uitgevoerd door derden.
Ben er zeer content mee.
Rob
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Kwalitatief goed product tegen een prima prijs. De installatie verliep vlot en de configuratie is erg simpel. Ik maak gebruik van de koppeling met HomeWizard t.b.v. loadbalancing en ook dat werkt tot nu toe zonder problemen. Het (her)gebruiken van de bestaande HomeWizard dongel scheelt ook weer in de prijs en complexiteit in je meterkast. De installatie heb ik door een installatiepartij laten doen.
Peblar home 11kwh moderne en degelijke ev lader
De peblar home heb ik nu een maand in gebruik en deze werkt prima. Zelf de installatie gedaan wat met de instructiefilm vrij eenvoudig te doen is, als je tenminste wat affiniteit met elektra hebt. Load balancing werkt bij via homewizard p1 meter, ook dit was eenvoudig te installeren en werkt goed. Via de website kan je precies zien hoe het verbruik wordt verdeeld over de verschillende fasen. Er zijn drie solar functies waarmee je het laden kan afstemmen op je zonnepanelen. Dit werkt nu nog op 1 fase, maar ik heb begrepen dat een komende upgrade er voor gaat zorgen dat je ook over 3 fasen kan laden via je zonnepanelen. Mijn peblar home is de 11 kWh versie en die zorgt ervoor dat ik in ca 5 uur weer op 80% zit. Het laden plan ik 1x per week in tussen 1 en 6 's nachts en in het weekend via Smart Solar waardoor ik voor minder dan 20 euro ruim 600 kilometer kan rijden. Je kan op het scherm uitlezen wat je geladen hebt en op de website statistieken per week/maand/jaar. Verlichting en geluid van de lader zijn af te stellen. Tot slot ziet de peblar home er modern en degelijk uit, precies wat ik zocht.
Peblar Business Socket 22kw
Heb de Peblar Business aangeschaft icm een enkele staande paal en load balancing coils.
Verpakking:
De unit zelf zit netjes en goed verpakt.
De coils zitten in een zakje.
De aluminium paal was tot 2x toe beschadigd aangekomen. Die zit niet goed verpakt (zonder enige bescherming).
Installatie:
Zoals ze op de website beschrijven is het aansluiten eenvoudig. Met hulp van de elektricien is dit goed te doen. Het instellen van de software is prima zelf te doen. Het is fijn dat je alle vrijheid hebt om met of zonder back office te installeren en gebruiken.
Het was even onduidelijk welke hardware ik moest kiezen qua load balancing. De support van Peblar is super! Ze reageren altijd erg snel op email/contact formulier met duidelijke antwoorden.
Ook fijn dat er een lte module inzit. Dus later kan je eenvoudig een sim-kaart plaatsen als ik een back office zou willen gaan gebruiken.
Gebruik:
Ik heb de laadpaal nu een paar weken in gebruik. Handig dat ik zelf rfid tags kan whitelisten. Doordat de unit wlan heeft kan je hem benaderen via wifi. En dan ook bijvoorbeeld de helderheid van de led bovenop dimmen. Super handig!
Ik stel het laadschema in op de auto en hoef dan alleen met rfid tag de paal aan te zetten. Hij laad netjes tegen de 11kw. Ook de loadbalancing werkt goed en is real time uit te lezen via de portal.
Ik heb de zonnelaad functie nog niet gebruikt maar die is wel beschikbaar en configureerbaar in de portal.
Ik ben tot op heden erg tevreden over de producten en service.
De de laadpaal vangt door de opstelling redelijk veel zon, ik hoop dat de mooie antracietkleurige voorkant goed uv bestendig is en niet gaat verkleuren. Als dat wel zo is hoop ik dat de panelen los te verkrijgen zijn, omdat ze eenvoudig te vervangen zijn.
Kortom: tot nu toe een echte aanrader!
Goed product, hele goede service
Product eenvoudig zelf kunnen installeren en in gebruik nemen. Één functie bleek niet te werken in combinatie met mijn auto, maar dat was binnen de kortste keren opgelost door zeer pro-actieve service engineer. Zeer tevreden.
Ik kijk uit naar de aangekondigde software update waardoor ook dynamisch laden en solar-PV laden ondersteund wordt. Nu al alle vertrouwen in.
Ons favoriete laadstation
Betrouwbaar product, fijn te installeren en een mooie uitstraling.
Heel tevreden over hun product
Heel tevreden over hun product
Steeds vlotte communicatie gehad met het bedrijf: Vragen over technische werking, functionaliteit.. Altijd steeds vlotte en heldere info.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.