Ik ben al 30 dagen aan het wachten op een pakje van aliexpress dat de laatste 20 dagen bij PDN express in Nederland ligt. Op de website-tracking staan zaken als bezorging veranderd, out for delivery e... Mehr ansehen
Het liefst geef ik geen sterren , de hebben al 2 keer een pakket buiten voor de deur gelegd , de eerste keer is het pakket gestolen , de 2e keer heeft een oplettende buurvrouw hem toen de thuis kwam b... Mehr ansehen
Eigenlijk is 1 ster nog teveel maar lager kan helaas niet. Dit is wel, het meest waardeloze vervoersbedrijf dat ik ken. Ze gooien structureel alle pakketten in de plantenbak van de buren, gelegen a... Mehr ansehen
My package from AlieExpress is literally just sitting at their warehouse for days and should have been already delivered days ago. I ordered because I needed my package on the delivery date. Their pho... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
inleveren in de openbare ruimte
inleveren in de openbare ruimte. Iemand gestolen mijn pakket. Gefeliciteerd PDN. Dit is niet eerste keer
Pakket is afgeleverd in een andere…
Pakket is afgeleverd in een andere stad. De foto’s laten mijn adres zien op het pakket liggend op een tuinstoel. Niet mijn stoel en niet mijn straat. Geen enkele hulp vanuit de klantenservice. Een aantal standaard mails waarin gevraagd wordt of ik al bij de buren ben geweest. Super slecht.
Nadat ons pakketje afgeleverd was
Nadat ons pakketje afgeleverd was , vonden we een vrij grote kartonnen doos , van ong. 50x50x70 cm. op straat achtergelaten. Met de stickers van PDN erop. Echt a- sociaal. Hij had ook kunnen vragen of het in onze papierbak mocht.
Pakket netjes bezorgd
Ik had nog nooit van PDN gehoord en voor mij was het de eerste keer dat ik een pakket door hen kreeg afgeleverd. Pakket is netjes op tijd bezorgd.
Smijt pakket zo in de hal, belt zelfs niet aan
Pakket op een zondagochtend zo in de centrale hal gegooid van deze hoge flat zelfs zonder aan te bellen. Gelukkig heeft een andere bewoner het opgeraapt voordat het in verkeerde handen kwam.
Klacht ingediend bij PDN en bij de afzender. Vage reactie als er nog eens een pakket kwam duidelijke instructies mailen. Gedaan, geen reactie.
Vandaag zag een andere bewoner hoe bezorger het weer in de hoek in de hal smeet zonder aan te bellen en niet reageerde op zijn commentaar. Gelukkig heeft ook deze bewoner het pakje gered. Weer een klacht ingediend bij PDN en weer geen enkele reactie. Telefonisch ook onbereikbaar. Aan verkoper laten weten dat ik niets meer koop zolang zij deze koerier nog gebruiken of ze niet tot normale bezorging krijgen. Als bezorger aanbelt zou ik ook naar beneden kunnen komen als hij niet naar boven kan. Waardeloos respectloos bedrijf.
Ze geven ook geen tijdvenster wanneer je ze kan verwachten. Ze rijden met een personenwagen, niet met een bus.
Op het afleverrapport staat bezorgd bij de voordeur. Met foto's van de brievenbus waar het dus niet in zit, in de hoek op de grond en pakket in de getinte handen van de bezorger.
Het is zaak dit nep-bedrijf te melden bij ACM. Als iedereen dat doet moeten ze of verbeteren of stoppen. Waar we allemaal om vragen.
0 Sterren , boycot AliExpress, slechtste 'service' ooit....
0 Sterren
Dit is gewoon oplichting. Vangen geld om te bezorgen, maar bezorgen? Ho maar. Telefonisch onbereikbaar, voicemailbox zit vol of wordt niet op gereageerd. Op emails wordt niet gereageerd. Pakket (AliExpress)is al ruim een week bij PDN, maar geen idee wanneer ik het ontvang.
Voorlopig bestel ik dus ook niet meer bij AliExpress, die deze ellende heeft veroorzaakt..
Bedrijf niet te bereiken
PDN Express heeft mijn pakket als niet-bezorgd gemarkeerd terwijl de bezorger letterlijk al bij het juiste adres stond. Op de foto's zie je gewoon de wijnwinkel waar ik woon. Dus het adres niet kunnen vinden klopt gewoon niet.
In plaats van even normaal naar binnen te lopen om het pakket af te geven, is er blijkbaar gewoon een foto gemaakt en daarna aangegeven dat bezorgen niet gelukt was. Dat is echt belachelijk. Wat een mafketel!
Daarnaast is customer service ook nog eens amper bereikbaar. Geen telefoonnummer en weinig nuttige hulp.
Het pakket onbeheerd bij mijn voordeur achtergelaten.
Ik wil duidelijk aangeven dat ik het pakket niet heb ontvangen. Daarnaast heb ik nooit toestemming gegeven om het pakket onbeheerd bij mijn voordeur achter te laten. 23 February 2026 at 10:34
Waardeloos.
Waardeloos.
Twee pakketjes besteld via Ali, waarvan een voor een reis nodig was.
16 Maart aangekomen bij PDN Express, de nieuwe van AliExpress. 17 Maart staat er "out for delivery".
Het is nu 26 Maart, en er is nog niks aangekomen. Een van de twee was voor iemand als cadeau, die ik mee zou nemen op de reis, die morgenochtend 27 Maart is. Het is nu 21:31, dus dat komt niet meer aan. Hoe kan het zijn dat iets 17 Maart "out for delivery to address" is, en er 26 Maart nog niet is?
Mailbox is vol, dus bellen kan niet.
Ik heb twee mails gestuurd, en beide kreeg ik een generieke copy paste onzin dat ze "de bezorgers aanspreken" wat niks waard is. Heel erg bedankt.
Absoluut nutteloos, als dit de vaste nieuwe leverancier is van Ali, bestel ik er niet meer.
Aan de andere reviews te lezen, heeft 91% dezelfde soort ervaring. Belachelijk dat zoiets nog kan bestaan.
Mijn pakket van Aliexpress is gewoon…
Mijn pakket van Aliexpress is gewoon retour gegaan, omdat mijn adres niet zou kloppen. Nou die klopte wel degelijk. Deze is bekend bij Aliexpress. Bovendien is 1 van de 7 pakketten wel op mijn adres bezorgd. Wat een slecht bedrijf!
GEEN STER WAARDIG!
Geen ster waardig! Al wekenlang wordt mijn pakket NIET bezorgd. Telefonisch niet te bereiken. Op al mijn e-mails krijg ik hetzelfde automatisch gegenereerd bericht dat ze zogenaamd zo snel mogelijk komen. Wat een rot bedrijf! Ik wil mijn geld terug!!!
Geen aankondigingen wanneer ze komen.
Geen aankondigingen wanneer ze komen.
Pakjes die in de bus passen weigeren hier in te doen. Geen afhaalpunt of mogelijkheid om plek of datum bezorgingen te kiezen.
Zal niet meer bestellen bij webwinkels die via deze partij leveren.
Niet slecht
Pakketje woensdagochtend aangekomen bij regionale faciliteit, normaal hoort die zelfde dag of volgende dag al onderweg te zijn (tenminste wat ik gewend ben van DHL en PostNL), alleen heb ik toch een week extra gewacht. Voor de rest was alles goed, bezorger gooide gelukkig niet mn pakketje op een willekeurige adres netals de rest van de reviews, en overhandigde het gewoon netjes.
PDN Express ervaring
Gewoon ter informatie, een reactie welke ik aan PDN Express heb gezonden!
================
Klantenservice / sociale instelling?
Inmiddels met een 4-tal leveranciers contact gehad en nadat ik hen op de hoogte heb gebracht van onze uitgebreide email-communisatie ben ik door hen volledig gecompenseerd!
* Dit gehele proces heeft mij uren (onzinnige en tijdrovende) chat-communicatie gekost, maar ik heb mijn principes en ik houd er niet van door jullie "in de zeik genomen" te worden met afleverings-bewijsmateriaal een pakket "VEILIG." afgeleverd te hebben tijdens mijn afwezigheid in een ruimte welke voor iedereen toegankelijk is!
Met als gevolg . . . bij thuiskomst geen "afgeleverd?" pakket gevonden en na met jullie contact opgenomen te hebben het het advies verkregen om zelf onderzoek in te stellen, eventuele camera's te bekijken, bij buren na te vragen . . Wat een debiele reactie!
Wellicht kunnen jullie bij de KvK jullie naam wijzigen in: "PDN Express SW" (SW staat dan voor: Sociale Werkplaats) /
Hen tevens geïnformeerd over de VELE EN NAGENOEG ALTIJD NEGATIEVE gebruikers-ervaringen over PDN Express hopende dat men hun eigen logistieke proces vanuit China (met name het laatste proces door PDN Express in ons land) zeer kritisch onder de loep te nemen!
Inmiddels een nieuwe bestelling gedaan en hoop van harte dat ik vooraf betrouwbare voorinformatie van jullie krijg met daarbij tevens een tijdslot!
Henk
======
Opnieuw besteld en ja hoor!
30 maart 26
Reactie verzonden aan vervoerder PDN Express Nederland:
=====≈===============================
Wat zijn jullie een stel ongelooflijke klootzakken, sorry voor mijn grofheid maar het woord "vervoerder", met een service zoals jullie is totaal niet aan de orde!
Zojuist belde mijn buurvrouw en overhandigde mij een pakket:
* zij zag dat het pakket beneden op een tafel geslingerd werd
* het pakket bleek voor mij bestemd te zijn
* zag de bezorger daarna weer met een soort bakfiets? weer vertrekken.
* de bezorger neemt niet eens de moeite om bij de geadresseerde aan te bellen, ik was gewoon thuis!
De negatieve reviews maken jullie volledig waar, mijn complimenten!
Stel hersenloze zielepoten
waardeloos!
Al twee dagen bezorger onderweg! Geen klantenservice! Niets. Ik geef de verkoper ook een ster omdat ze weten Dit een waardeloos bedrijf is!!
Heb 3 keer deze grappenmakers als…
Heb 3 keer deze grappenmakers als koerier gehad...2 keer in de bosjes naast de ingang gegooid en een keer onder het bellenblok...zodra een bedrijf met deze clowns in zee gaat mort je je pakket als verloren beschouwen
Geen klacht
Veel negatieve reacties. Bij ons pakket keurig bij de buren afgeleverd met een foto rrbij
De bezorger…
De bezorger heeft een foto gemaakt bij de juiste nummer, maar het pakket vervolgens aan de andere kant van het gebouw in de verkeerde brievenbus bezorgd.
Vreselijke service
Vreselijke service. Pakket kwijt en geen hulp of vergoeding. Verschrikkelijk
Wat een door en door slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf, laat mijn pakketje achter op een bankje in de centrale hal van een appartementen complex, die vrij toegankelijk is voor andere bezoekers.
Een voorbijganger/mede bewoner kan zo mijn pakketje meenemen.
Zijn ze nog zo stom om van het pakketje op het bankje een foto te maken en dan via een mail aan mij vermelden dat het bezorgd is. Pdn express laat hiermee zien dat het een amateuristisch en een door en door slecht bedrijf is die ook nog bewust niet is te bereiken en daarom snel van de markt dient te verdwijnen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.