Meerdere keren al gebruik gemaakt van deze dienstverlening (e-mail problemen). Steeds uitstekend geholpen en voor een hele nette prijs.
Met PC rework werken heeft alles zo veel beter gemaakt, ik hoop dat ze nog 30 jaar werken tot ik zelf met pensioen kan gaan.
Ik had een hardnekkig probleem waarbij mijn pc steeds om alle mail wachtwoorden bleef vragen en ook om de wachtwoorden van One-drive. Verschillende IT specialisten kwamen met oplossingen die het... Mehr ansehen
Het telefonisch contact was snel gelegd. We moesten zodanig inloggen dat hij in onze computer kon komen. Hij zag meteen het email probleem en andere zaken die niet goed waren en loste dat accuraat en... Mehr ansehen
Wij zijn een allround dienstverlener op het gebied van computerhulp op afstand voor particulier en zakelijk. Wij zijn gespecialiseerd in Microsoft 365 en WordPress. Elke dag staan wij klaar voor particulieren, ZZP’ers en het MKB.
Zoetermeer, Niederlande
- 085 225 00 40
- info@pcrework.nl
- pcrework.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
rustig en geduldig
Mattias Kok blijft rustig en geduldig, denkt mee en vindt een oplossing! Heel plezierig!
welkom
Goed en deskundig geholpen, vriendelijk persoon die bij je langs komt
snelle service ben zeer te vrede, vriendelijke groet, André Amsterdam
Aanrader
Op tijd, rustig, vriendelijk en zonder irritatie richting digibeten. Perfect geholpen.
rustig, zakelijk en competent
PC Rework - aanrader voor je bedrijf
PC Rework is partij met een prettige manier van werken. Vakkennis en expertise is aanwezig. Er kan snel worden geschakeld, ze denken mee met de klant en zorgen ervoor dat je geen omkijken heb naar het functioneren van je digitale tools.
Zeker een aanrader en aanwinst voor je bedrijf.
Alles goed verzorgt en gereld!
Top service mijn vragen gied behandeld…
Top service mijn vragen gied behandeld en snel gewerkt
Snel
Snel, vriendelijk, vakkundig en goedkoop geholpen. GA ZO DOOR.
Prima werk geleverd.
Prima snel geholpen en zeer deskundig
Prima snel geholpen en zeer deskundig. Waar Microsoft drie uur voor nodig had zonder oplossing was het in 10 minuten gefikst.
nette ...
nette, beleefde, vakkundig advies en de reparatie
Snel en flexibel
Snel en flexibel, fijne partij om mee te werken.
snel en netjes geholpen
snel en netjes geholpen, probleem opgelost!
Deskundig en gaat door ‘tot het…
Deskundig en gaat door ‘tot het gaatje’! Top!
Vakkundig en betrouwbaar
Snel, goed en zeer vakkundig geholpen. Zowel per telefoon, mail alsook chat erg goed en snel geholpen. Problemen met computer? PC Rework sterk aanbevolen. Gerard
snel en met kennis van zaken probleem…
snel en met kennis van zaken probleem opgelost
Prima service en probleem snel en…
Prima service en probleem snel en doeltreffend opgelost. Had ik eigenlijk eerder moeten doen aangezien het me een dag tijd had gescheelt.
top bedankt!
Windows Mail
Heel
info@pchulplijn
Hartelijk Dank voor u prettige hulp Nadat ik bij een Peter van hier boven uren aan de lijn was geweesten hij het niet kon vinden, ik ben er niet goed van heeft me niet kunnen helpen voel me opgelicht en ga dus niet betalen geld terug gevraagd. Ik heb u net betaald

Antwort von PC Rework