PC Hulplijn Bewertungen

2.638
TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Had problemen met oude laptop Besim raadde mij aan, nieuw bij hun kopen, en via hulp op afstand werd alles van mijn oude overgezet naar de nieuwe, en wordt opgestuurd, hoe prettig voor een oud mens... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

sinds januari wordt eind van de maand door PC hulplijn soms 2 en zelfs soms 3 x het maandelijkse abonnementsbedrag geincasseerd. Op 3 augustus, op hun verzoek, een overzicht gestuurd. Sindsdien niets... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vandaag had ik een probleem met bluetooth bel PCHulplijn, krijg ik een chagrijnig iemand R aan de lijn die nauwelijks interactie had met mij en op een gegeven moment zegt "kom er niet uit" en verbrak... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er is tijdens de z.g. onderhoudsbeurt die er volledig op gericht was om een pakket Norton te verkopen, een instelling gewijzigd. Hierdoor synchroniseerde mijn agenda niet meer. Er werd geweigerd om... Mehr ansehen

1. Computerreparaturdienst
  2. Callcenter
  3. Cloud-Speicher-Service

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

PC Hulplijn is een Computer Helpdesk voor iedereen! Onze ICT Experts helpen dag in dag uit mensen met de meest uiteenlopende problemen op het gebied van Windows, MAC OSX, tablets en smartphones. Bel voor direct hulp of wordt lid en profiteer van een zeer aantrekkelijke prijs en kwaliteit verhouding!

Mangelhaft

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bedankt!

Sarp heeft me enorm goed geholpen en mijn probleem opgelost.
Zijn ervaring en kennis hebben gezorgd dat ik hem snel vertrouwde en daarom heb ik ook een contract voor een jaar aangesloten.

26. März 2018

Sarp

Ik kreeg een melding dat ik een nummer moest bellen omdat er hackers in mijn PC waren. Toen ik dat nummer belde kreeg ik een paar mensen aan de lijn met een Indisch accent die toegang tot mijn PC wouden. Ik was in de veronderstelling dat dit mensen waren die voor microsoft werkten.

De meneer bood aan om mijn PC schoon te maken tegen een betaling van 200 euro. Toen ik weigerde de betaling over te maken werd er opgehangen.

Ik belde naar de pc Hulplijn en kwam erachter dat mijn internet verbinding weg was en dat er van alles mis was met mijn PC.

Ik werd uitstekend geholpen door de medewerker. Hij heeft alles schoongemaakt en mij geholpen bij het wijzigen van mijn wachtwoorden.

TOP !!

22. März 2018

Sarp
Een uitstekende hulp. Alles staat weer zoals het hoort.

Mijn dank,

Groeten Cor

22. März 2018

Algehele renovatie besturingssysteem

Ben zeer tevreden over de hulp van Sarp.
Het hele besturingssysteem is vernieuwd, want het was corrupt geworden.
Alles is nu weer actueel en ook goed beveiligd
Ik heb ervaren dat Sarp zich goed kan verplaatsen in mijn gebrekvolle omgaan met de computer. Terwijl ik halverwege de installatie ten onrechte de pc uitschakelde heeft hij mij dit niet verweten, maar begonnen we samen gewoon weer opnieuw. Ook kon ik de meest simpele vragen stellen, die ik altijd al wel had.

19. März 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed en vriendelijke te woord gestaan.

Probleem was in eerste instantie niet geheel opgelost, maar de
medewerker belde zelf terug of het probleem was verholpen.
Heeft opnieuw weer via Team Viewer het probleem opgelost.
Uitstekende service en de kosten bleven binnen de perken.

19. März 2018
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Niet klantvriendelijk

Computermonitor had mijn geholpen met mijn NAS goed te krijgen. Op het eerste gezicht was alles goed gegaan. Daarna ging ik het ergens anders proberen op een andere Internet verbinding en het werkt helaas niet. Deze persoon was aardig en leg alles goed uit die mijn hard geholpen. Uur later ging ik terug bellen en kreeg ik iemand anders aan de telefoon. Die man zij dat die andere er niet meer was. En was ook helemaal niet klantvriendelijk zo iets heb ik nog nooit mee gemaakt zo onbeschoft en kort af. Ik zij dan heb ik morgen een groot probleem als het niet werkt mijn NAS. Hij zij ook gewoon bel maandag terug dan is die andere man er weer

17. März 2018
PC Hulplijn-Logo

Antwort von PC Hulplijn

Geachte heer Sessink,

Mijn excuses dat we u niet naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen. Wij hebben u hierover al een e-mail gestuurd hopende u na contact weer tevreden te stellen.

U kunt indien gewenst na afhandeling uw beoordeling op trustpilot aanpassen om aan te geven of u tevreden bent over de uiteindelijke afhandeling.

Vera | PC Hulplijn klantenservice: 070 - 3367900

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr