Verzending was er gouw was prima maar dat er een abonnement aan zat bij eerste bestelling was niet duidelijk alleen bij 2potten stond het. Want je moet het toch eerst... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Product is goed. 1.Bij abon. Mag de levering wel iets eerder zijn. Nu hadden we nog 6 stuks(3 dg) toen de levering kwam. Beetje krap. Zeker nu de pakketbedrijven er iets langer over doen om het te... Mehr ansehen
Onze hond Rico is een Mechelse herder die negen jaren heeft gewerkt als surveillance hond bij de politie en hij wordt op 1 april twaalf jaar. Hij heeft vaak last van dunne ontlasting en wij hebben van... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het bedrijf is uitstekend en komen ook hun afspraken na. Ik heb het betaalde geld terug gestort gekregen nadat was gebleken dat het produkt geen goede match was met onze hond. Onze hond kreeg he... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Pawrful ondersteunt hondenbaasjes met natuurlijke supplementen die bijdragen aan een gezonde en gelukkige hond, zodat elke dag gevuld is met vrolijke kwispels en kleine geluksmomenten.
De Smidse 21, 6931KJ, Westervoort, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Nu voor de 2e keer besteld
Onze hond gaat er goed op
Minder jeuk minder darmproblemen en eet ze zonder er een probleem van te maken.
Makkelijk te bestellen zelfs een abonnement is mogelijk

Antwort von Pawrful
Een super product. We gebruiken het al eens paar maand en onze hond heeft geen last meer van zijn darmen

Antwort von Pawrful
Kan nog niet veel zeggen we zijn nog maar aan de tweede pot begonnen tot nu toe nog geen verbetering ik hoop dat we toch iets beginnen op te merken

Antwort von Pawrful
Zeer snelle reactie en in het bijzonder een heel goede oplossing, mijn eerste bestelling niet ontvangen maar Pawrful heeft direct een nieuwe verstuurd die ik ondertussen ontvangen heb.Dat is nu eens een zeer goede service. Prima bedrijf.

Antwort von Pawrful
Het werd snel geleverd, ik weet nog niet wat het effect is, de hond krijgt het nu al een paar dagen.

Antwort von Pawrful
Het komt heel persoonlijk over.Er wordt met je meegedacht.Snelle levering.

Antwort von Pawrful
Heel snel geleverd,de hond lust ze graag,ik ben het nu 3 dagen aan het geven,hij schudt al veel minder met zijn kop.Zeer tevreden,zal in de toekomst nog meer bestellen.

Antwort von Pawrful
Goedemorgen , de bestelling is goed aangekomen.
Max is goed met de snoepjes ,zoals ik die noem .
Hij loopt vanzelf naar de kast daar hij weet dat hij ze krijgt.Het is een gelukkige hond en zijn baasje ook .
Vriendelijke groetjes , Martine en Max.

Antwort von Pawrful
Ik had een potje Pawrful probiotica besteld voor de hond van mijn vriendin. In het begin merkte we niet zo veel, maar na een week of 3 zagen we echt veel verschil in de klachten die hij had. De klachten werden langzaam minder en zijn nu bijna weg. Het werkt blijkbaar echt voor een goede darmflora!

Antwort von Pawrful
Mijn hond had veel jeuk. Dure pillen van de dierenarts werkte niet.
Nu krijgt hij elke dag 1 brokje en hij jeukt bijna niet meer. Heel blij mee.

Antwort von Pawrful
Eerst ging het mis bij per ongeluk afsluiten abonnement. Gelukkig rechtgezet. Onze beide honden klapperen nog meer met de oren en komt veel oorsmeer uit te de oren sinds het gebruik van dit (veel te dure) product.

Antwort von Pawrful
Blue moest wel even wennen aan deze snoepjes voor haar maar nu vind ze het lekker en is al goed te merken dat het werkt ze gebruikt nu 3 dagen dus kan nog niet veel over zeggen

Antwort von Pawrful
Vriendelijke bediening. Pakket niet te lang onderweg. Bedankt. Groetjes van Christiane. 🙏🙏🙏

Antwort von Pawrful
Ik gebruik het nu bijna 1 maand maar merk geen verschil. Hopelijk bij de volgende pot resultaat🤞
Ps na 2 maanden volgt een update

Antwort von Pawrful
Net mijn 2de bestelling binnen.
De honden krabben amper nog.
Bijten niet meer aan hun poten.
Poten en buik niet meer rood.
Super product ik ben blij dat product snel weer geleverd is.

Antwort von Pawrful
Ik heb een zeer goed advies gekregen van hun wat ik voor mijn hondje die darmproblemen had .
Nu ben ik al een kleine week verder en mijn hondje heeft er geen last meer van.
Die botjessnoepje probiotica zijn geweldig !
Dankjewel hiervoor 👌👏🏻❤️

Antwort von Pawrful
Het bedrijf is uitstekend en komen ook hun afspraken na.
Onze hond kreeg hele erge diarree en de jeukklachten verminderde niet bij gebruik,de jeukklachten was de reden om met probiotica te starten.
Tijdje gestopt om te kijken of het echt aan de probiotica lag,
Toen had onze hond geen diarree meer daarna wederom gestart en de diarree klachten pijlsnel terug.
Deze probiotica was geen goede match voor onze hond

Antwort von Pawrful
Het is op dit moment te vroeg om een oordeel uit te spreken. Kom over een week of vier nog eens terug.

Antwort von Pawrful
Wij zijn erg tevreden! We zien duidelijk verschil: Ziva heeft minder jeuk en zit zichtbaar beter in haar vel. Bovendien vindt ze het ook nog eens lekker en is het op natuurlijke basis.
Ik raad het zeker aan.
snelle verzending en heel klantvriendelijk.

Antwort von Pawrful
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.