HAR FAKTISK ALDRIG STØT PÅ NOGET LIGNENDE FØR I MINE 67 ÅR 👎 DE TRÆKKER TIDEN MED EN AFGØRELSE SÅ PATIENTERNE NÅR AT GÅ BORT ! DE BRUGER LÆGER TIL AT VURDERE OM DERES EGNE KOLLEGAER HAR HAN... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi tager stilling til, om patienter kan få erstatning, når de er kommet til skade ved behandling på hospitalet, hos lægen eller ved bivirkninger fra et lægemiddel. Læs mere her.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ikke engang lovovertrædelser fra læger tager de seriøst. Lukker derefter sagen for at beskytte samme og nægter patienten eneste ankemulighed.
Hvis man oplever at en læge laver direkte lovovertrædelser fra straffeloven i forbindelse med en patienterstatningssag og deler materiale der ikke er relevant til sagen, ikke del af ens forløb hos vedkommende (brud på tavshedspligt), så henviser man bare til "Styrelsen for Patientklager" og gør sig dermed medskyldig i at dele og belyse ulovligt anskaffet materiale.
Da jeg oplyser om denne klokkeklare lovovertrædelse bliver der udelukkende henvist til Styrelsen for Patientklager.
Grundet brud på tavshedspligt nedlagde jeg forbud mod at opbevare, bruge eller referere til dette materiale og PE fjernede dermed materialet fra sagen efter flere henvendelser, som ikke blev taget seriøst. Dette blev opfulgt med trussel og deadline fra PE til svar om, at lukke sagen hvis ikke jeg afgiver et svar. Afgiver et svar samme dag: "Den ulovlige datadeling er ikke en del af journalen under forløbet". Svar blev aktivt ignoreret, ikke kommenteret over 1 mdr gennem påskeferien og jeg går self udfra at PE afventer lægen afsender udelukkende det adspurgte materiale.
Pludselig opdateres sagen med en henlægning plus brev til alle parter; I begrundelsen skriver man, at man fik frist til svar - Ævl, de ignorerede svaret i 1 mdr og chefjurist henlagde sagen i en forhastet åbenlys inhabil handling.
Dermed nægtede de mig min eneste ankemulighed via forhastet fejlhåndtering af sagen ved ikke at forholde sig til det svar de efterspurgte.
Chefjuristen henviser i øvrigt til det ulovligt indsendte materiale og bekræfter at de på ingen måde har respekteret ens rettigheder, trods at give indtrykket af det modsatte.
Desuden fik jeg bekræftet af alle de andre medarbejdere at de havde fået forbud mod at udtale sig i sagen, så hele ansvaret ligger 100% hos deres chefjurist, som har dybt uagtsomt ignoreret det afgivne svar, fordi han er dybt inhabil og korrupt.
Udover dette, så får man af medarbejderne komplet modsættende udlægninger af forløbet.
I oprettelse af sagen bliver der talt stort og flot om det hele, du kan skrive og rette misforståelser med kommentarer til alle notater og journaler.
Snakker du så med skadelinjen til patienter, så får du lige et dryssende gram af sandhed nedover dig først 3 mdr efter du har spildt din tid med at skrive kommentarer til journalerne.. Fra en medarbejder, som er sagsbehandler, får jeg afvide, at de bør/skal kunne se fejlen udfra journalerne - så jeg blev simpelthen advaret om IKKE at skrive for mange kommentarer, IKKE at forsvare mig - dette selvfølgelig sagt meget forsigtigt, så det ikke lød 100% officielt, men var en form for erkendelse af hvad der foregår. Jeg blev I øvrigt lovet med skriftlig bekræftelse i sagen, at jeg ville blive ringet op og få 4 uger til at skrive kommentarer, siden at lægen havde udsat at afsende materiale i hele 4 mdr, dvs. det allerede lagde i tidsrammen for vurdering da han indsendte dette.
Holdt PE deres skriftlige aftale om at lade mig få tid til at kommentere på sagen? På ingen måde - Alle sager blev herefter kortfattet besvaret med en afvisning, der var massevis af antagelser som udelukkende byggede på ultimativ tillid til journalmaterialet og trods at jeg havde disse klar til indsendelse fik jeg ikke engang mulighed for dette.
Hvad I alverden er meningen så I at klage? I skulle skamme jer, føj hvor ville jeg have dårlig smag i munden over at arbejde sådan et sted. Komplet amoralsk, uetisk, trynende og nedværdigende spild af menneskers tid!
Jeg kan ingen anden grund se til denne dybt kritiske forvaltning af sagen end at de er dybt inhabile, partiske og ikke overholder skriftlige aftaler og kun ser det fra sundhedssystemets synspunkt. De bruger de mest usle metoder til at afvise folk og overholder ikke engang skriftlige aftaler i sagen.
Vi har åbenbart mennesker ansat i det offentlige i Danmark i klageinstanserne som kan gå på arbejde hver dag velvidende at de er med til at ødelægge retssikkerheden, give folk et falsk håb, modarbejde og forråde sine medmennesker!
I øvrigt er alt dette kun sket under indledende indsamling af materiale .. Så I kan selv tænke jer til at det er komplet åbenlyst hvad der foregår - dyb og åbenlys korruption.
Læger, lægeforeningen, patienterstatningen, styrelsen for patientklager har et godt kartel-samarbejde, hvor det kun handler om at give illusionen af retfærdighed - det er nøjagtigt lige som alle de andre klageinstancer i Danmark.
Hvis man mangler endnu mere bevis så prøv at læs artiklen;
"Patienterstatningen med 'barskt budskab': Patienter i kræftskandale skal ikke regne med erstatning"
og se indstillingen fra ledelsen.
Jeg er målløs, denne organisation er et 100% klokkeklart materiale til Operation X eller Kontant.
Landsforrædere!
🤡 Tag rød autoritær-socialistisk klovnenæse på! 🤡
Jeg er så led og ked af at i ikke vil hjælpe mig
Jeg er så led og ked af at i ikke vil hjælpe mig jeg har en kritisk sygdom og har læst man kan få hjælp efter en hjerneblødning og er blevet opereret to gange er så sur og ked af det
Helt utroligt at patient erstatning…
Helt utroligt at patient erstatning underviser deres Elever i at ta deres egne afgørelser istedet at følge det som står med sort og hvidt,da ved helt normale bivirkninger, truffet de en afgørende om at man skulle ha haft kontaktet sin egen læge,som slet ik står forskrevet o folderen på pille æskerne,men det er sjovt nok at der os står hvis du får disse bivirkninger skal du kontakte din læge omgående osvkan fadme godt forstå at dem som arbejder sådan nogle steder følger sig utrygge,der vil jeg fadme os gøre,når man leger med andre mennesker liv,og her er det at det begynder at blive personligt for en at sådan lille elev som lige er skudt ud af enden på en Kvie fatter minus
Sker mon retfærdigheden altid helt fyldest hos Patienterstatningen?
På en dag, hvor man selv fylder år, og der samtidig falder dom i en stor og omtalt bedragerisag, men hvor der fortsat svæver et milliardstort beløb, som ingen ved, hvor befinder sig, ude i verden, kan det være svært at sluge en afvisning fra Patienterstatningen, hvor indtægtstabet er sat til “over 8.000 kr.”
Man må jo nok, som syg og fattiggjort patient se i øjnene, at retfærdigheden sjældent sker helt fyldest i et rigt velfærdssamfund som det danske, selvom den offentlige fortælling er en lidt anden.
Patienterstatning
Lad vær med at bruge tid på denne instans.
De er ikke til for at skabe retfærdighed for borgerne.
Det er totalt til grin.
.😡😡
Jeg har fået x 2 en skulder operation
Jeg har fået x 2 en skulder operation, og den læge som skulle lægge blokade I halsen har ødelagt 2 af mine nerver i min hals. Anden operation går så meget dårlig dette ender med at min skulder er total ødelagt . Og dem som sidder i patient erstatning, sender mig rundt i manegen. 5 x Sønderborg sygehus , 4 x Odense, 1 gang Esbjerg, og til sidst Skejby. Derefter smerte klinik i grindsted. Hvor er jeg er træt af blive trukket frem og tilbage. Det ødelægger ens liv . Hver gang man henvender sig til patient erstatning får man af vide , ar de mangler kun lige et papir , også går lægen i gang med at se på det ,men nej nu er det over et år siden og de trækker stadigvæk ud .
Gad godt at vide hvordan de regner…
Gad godt at vide hvordan de regner mermén ud fordi jeg er lige blevet afvist på manglende mén altså under 5% hvilket jeg finder meget besynderligt, med de begrænsninger jeg har fået, som oven i købet er kommet på vejende af en anden mands fejl. (under operation)
34000kr
34000kr ødelagt liv for at en dum læge overser mon brystkræft . Som efterfølgelse for spredning til knogler . Lunger og lever. Sidste kemo og så korter det livet nu. For dårligt at man får så lidt og dårlig liv. Oven i. Købet forsætter de kemo selv om det vokser i min lunge før syghuset gør noget før det har spredt sig
Korruption i højsæde.
Lovovertrædelsernes paradis. Korruption i højsæde. Der slettes og ændres i lægejournal. Der udfærdiges dokumentfalsk i stor stil med eksisterende klinisk dokumentation. Der udfærdiges dokumentfalsk ved at udfærdige samme dokumentation over flere gange bare andre læger - hvor alle er enige om, ikke at finde skaderne - der alle kan ses på billedmateriale - som så forsvinder..... Den rene svine butik så regionen ikke skal betale erstatning for de mange mange års fejl, der fortsat får lov at ske. Hvortil region svarer: nu er det er forældet, imens de forholder sig til afslag der ikke er vedr. de nye skader - skaderne af skaderne.. - FØJ EN KLAM FORSAMLING AF MENNESKER, DER BESKRIVER SIG SELV TIL AT HJÆLPE SKADELIDTE - IMENS DE FORHOLDER SIG TIL DOKUMENTFALSK.
Rent tidsspilde
Jeg ville ønske at jeg havde læst anmeldelserne på Trustpilot før jeg bruge min nu meget forkortede restlevetid på at klage over mine behandlinger. Jeg er enig i denne virksomhed nærmest virker korrupt, man får ikke engang et uddybende svar på afvisning af klage, blot en henvisning til en paragraf, og så man man selv forsøge at udlede hvad den dækker. Så det betyder at de læger der har fejlet i min sag kan fortsætte deres ageren. Men det passer jo meget godt med regerningens ønske om aktiv dødshjælp; det foregår allerede i Sundhedsvæsenet.
Blå stue i børnehaven.
En enhed mere i Danmark, som bare er der, og hvor en masse personer, med venner, sidder og scorer kassen hver måned. Det virker lidt Brittaagtigt, hvor der intet opsyn er fra ministeriets side om hvad der foregår i Patienterstatningen. Direktør og hendes undersåtter, gider ikke svare på henvendelser, på trods af de har skrevet det til mig. Der sættes bare en ny til at svare hver gang, og når man så henvender sig til dem og beder om svarepå resten af de sendte spørgsmål, kommer det bare æv bæv det var ikke mig men du kan sende dine spørgsmål til os og så vil vi svare, hvilket så nok alligevel ikke sker. Når de har fået det hele tilsendt kunne de jo bare svare første gang, i stedet for at trække tiden ud så klagetiden man har når at udløbe.
Jeg har sendt masser af spørgsmål om min sag, hvor der blev lavet fejl efter fejl, i et nævn som skulle bestå at 10 personer, men nogen gad ikke lige den dag og den dommer og advokat " glemte " en ret væsentlig ting i det udsendt svar de kom frem til, men det er bare en lille fejl i nævnets/styrelsens verden.
I sagen havde jeg bedt om aktindsigt, hvor jeg modtog 582 sider a4 størrelse, og ved henvendelse til styrelsen blev jeg så fortalt at en sekretær sidder og piller et a4 ark ud af det eller andet, og det er hvad nævnet bruger 30 minutter på, og kommer så ud med tydelige fejl i afgørelsen, som ikke kan omstødes i henhold til styrelsen. Det sjove er at jeg som part i sagen, ikke må få det ene stykke papir de har haft til at træffe afgørelsen, hvor jeg fik 582 som de så ikke har set. Man må gå ud fra at man skal have samme materilae for at kører sagsbehandling og ved en evt. klagesag, som jeg næsten lige så godt kan lade være med, da de vinder de fleste af deres sager, ifølge ham fra styrelsen, som glemet at vores telefonsamtale blev indledt med at jeg ville have svarene på skrift, hvilket blev lovet men ikke overholdt, hvilket så var en misforståelse, som svaret lyder fra de der chefer som støttet hinanden lidt vel meget. Det er regler fra 1992 de arbejder under, fik jeg også at vide, men disse nikkedukker jeg har skrevet med ønsker jo nok ikke at ændre noget der, da ministeriet måske så ville finde en anden måde, hvor de styrelsesfolk, kunne blive belemret med arbejde, og ministeriet ser jo så heller ikke på hvad de laver, da det også er svært at se, noget nemmere hvad de ikke laver.
Og det nævn der er med til at afgøre sager er folk fra organisationer, som overhovedet ikke har lægefaglig baggrund, og som der er tvivl om hvem de rudpeger dem er. I organisationer siger de et og i styrelsen noget andet, men det er jo nok også det kammerateri der er inde over der, hvor man lige kan hjælpe nogen med nogle nemme penge.
Man kan ligeså godt, lade være …
Ikke til for borgerne/patienterne, kun til for at redde firmaers eller sundhedsvæsenets rø*, i alvorlige sager…. Man bliver trukket rundt i manegen, i flere måneder, for at få at vide, at man ikke lider af noget, i deres øjne. For det er jo det der tæller, og ikke at de syge borgere lider og skal gøre det resten af livet…. Pga fejl de ikke vil anerkende. Svineri..
Stak ned i sene og nerve
Fik i forbindelse med en knæ operation en sene/nerve skade i min venstre håndled da jeg skulle bedøves. Her stak man ned i sene og nerve i stedet for en blodårer. Der blev 3 gange gjort opmærksom på at det gjorder ondt til den unge mand som var under uddannelse men man forsatte. 4 gang var den Gamle sygeplejerske som stak nålen i og det udløste et av for h.... Fra mig og et ja nu har vi hørt dig fra sygeplejersken. Fik afslag hos Patienterstatningen og efterfølgende fra patientankenævnet med den begrundelse at det ville en professionel også kunne komme til. Håber at man vil stoppe når der bliver gjort opmærksom på det fremadrettet for det er absolut ikke sjovt at gå med😭😭
oktober 2021 Vejle sygehus
Total ubrugelige
Patient erstatningen findes i virkeligheden ikke, de giver næsten aldrig erstatning selv om lægerne siger vi har krav på erstatning
Patient klagenævnet er ikke på patienternes side nej de sidder på anklager bænken
D 19 april 2022 blev jeg med ambulance med udrykning indlagt på Riget mine lunger klappede sammen og lå i koma i 4 dage og blev oprettet 2 gange for tumor i halsen , de kommer til at smadre min tandbro til 44000 kr og jeg havde fået et stort hul i hovedet som ingen ville kendes ved, men nogen må jo have fjernet alt det blod fra mit hovedet og hullert var stort 6x2 cm det tog 1 år om at vokse sammen og havde altid smerter og nu halvanden år efter kan jeg stadig ikke gå , og lægen sagde du skal have erstatning og de sendte selv kravet til patient klagenævnet meeen nej mine tænder var bare rådne og hullet i hovedet havde jeg selv nok lavet så nu var jeg pludselig den skyldige i denne sag hmmm jeg har været halvanden år i helved nu jeg har lidt forfærdeligt af svimmelhed og mistet balancen hele tiden og da sagen trak ud måtte jeg få hevet alle tænder ud i overmunden og få lavet gebis på egen regning og som jeg ikke kan bruge , så det er svært at spise og hullet i hovedet gør stadig ondt og er skaldet hvor slaget i hovedet var , jeg mener jeg er blevet hjerneskadet ved at de måske har tabt mig under operationen jeg har prøvet alle veje for at trænge igennem til dem, for jeg er bare pensionist som nu står med lånene for tænder og gebis og bro
Jeg hader systemet der svigter når det gælder har altid haft ulykkesforsikring men uha nej det tog de sig ikke af for det var på et hospital så dækkede de ikke så dvs at de altid ville kunne sige nej til dig hvis det var hos hospital bager eller købmand osv
Så i mit hovedet svigter systemet totalt og der kommer flere og flere erstatningskrav men ingen får erstatning hvad er så tarveligt hvad er det for en virksomhed
Jeg er rasende og er nødt til at anmelde det her, for det så groft langt ude, at man tror det løgn
Så jeg går som sådan ikke op i penge men mit raseri går på at jeg bare var en løgner så nu håber jeg i garderet jer mod dem og sikre jer på en måde så i kan få hjælp hvis uheldet er ude
Og jeg håber jeg kan ligge det bag mig selv om mit liv er intet værd mete
Ingen sikkerhed for de små borgere i…
Ingen sikkerhed for de små borgere i Danmark, jeg kan nu leve resten af mit liv med gevaldige skavanker uden nogen form for erstatning eller følelse af retfærdighed.
Korruptionen i Danmark findes i mange afskygninger.
Total elendig styrelse der minder om…
Total elendig styrelse der minder om noget fra Afrika. Elendige begrundelser der mangler virkelighedsfornemmelse. Alle eksperter og læger inde over min sag vurdere at jeg er berettiget til erstatning og jeg får medhold i sagen.
Men når der så skal deles erstatning ud, næ nej, så overstiger mit varigt mén ikke de 5%. Jeg får ad vide jeg bare kan dække mit kæmpe ar på maven til med noget tøj. Mangel på denne styrelses usmag og sympati kunne man ikke engang finde hos isis krigere!
Total elendig styrelse! Ændre de love om krav på erstatning i Folketinget. Det er et cirkus der ikke er Danmark værdigt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.