Jakość stroju na karnawał jest bardzo dobra, tj. żywe kolory takie jak na zdjęciu. Szybko doszło zamówienie. Rozmiar zgodny z opakowaniem. Małym defektem może być to, że strój jest na dwa rozmiary, tj... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Produkty super- polecam, ale koszt dostawy i czas dostawy (nie mówię o czasie wysyłki) to porażka… polecam dla cierpliwych :)
Szczerze bomba. Szybko dojechało. Jakościowo stroj super tylko maska byla ze średniego materiału, ale dlatego i tak kupiłem sobie osobno inną maskę z plastiku. Cenowo stoi bardzo dobrze. Osobiście uwa... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Szukasz artykułów imprezowych na urodziny, bal przebierańców, wakacje lub inną specjalną okazję? W Partywinkel znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz, aby Twoje przyjęcie było niezapomnianą chwilą. Od balonów i dekoracji po stroje karnawałowe i dekoracje na Halloween, w naszym ogromnym asortymencie znajdziesz artykuły imprezowe i dekoracje na każdą imprezę. Partywinkel to sklep online z ponad 500 000 artykułów na przyjęcia. Niezależnie od tego, czy organizujesz kameralne przyjęcie urodzinowe, czy wielką imprezę tematyczną, mamy wszystko, aby Twoje wydarzenie było kompletne. Od kolorowych balonów i girland po konfetti i zbiorniki z helem do najpiękniejszych dekoracji - zapewniamy, że Twoje przyjęcie będzie wyglądać fantastycznie. Mamy wszystko na każdą imprezę, małą i dużą. Na przyjęcia dla dzieci mamy najsłodsze dekoracje i akcesoria, a także prezenty i zabawki, które z pewnością zaskoczą najmłodszych. Oferujemy również dekoracje urodzinowe idealne do świętowania tego wyjątkowego dnia. Niezależnie od tego, czego szukasz dla urodzinowego chłopca lub dziewczynki, mamy wszystko, od dekoracji tortu po świąteczne prezenty. Ponieważ wszystkie artykuły i dekoracje imprezowe mamy w magazynie, możemy natychmiast wysłać zamówienie. W rezultacie otrzymasz je bardzo szybko. Co więcej: wysyłamy zamówienia bardzo tanio, a zwroty są zawsze bezpłatne. W razie potrzeby możesz łatwo zwrócić zamówienie bez dodatkowych kosztów. Bezpieczne zakupy online w Partywinkel. Jesteśmy stowarzyszeni ze wszystkimi odpowiednimi znakami jakości, więc zawsze możesz zamawiać bez obaw. Ponadto nasza obsługa klienta jest zawsze gotowa do pomocy i stale otrzymujemy doskonałe recenzje klientów na różnych platformach z recenzjami. Możesz więc być pewien, że z nami zawsze jesteś w dobrych rękach.
Dostawa pewna w 3–4 dni
30 dni na zwrot
Kontaktinformationen
Bittet Kunden um Bewertungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Antwort von Partywinkel
Przesyłka od kilku dni ma niezmienny…
Przesyłka od kilku dni ma niezmienny status “opuściła sortownie” nie wiem co się z nią dzieje, a powinna już dotrzeć

Super!!!
Super!!! Kostium identyczny jak na zdjęciach. Dostawa, pomimo obaw, bardzo szybko. Dziękuję 💪😊
Bardzo szybka wysyłka
Bardzo szybka wysyłka, w drugim dniu dostałam przesyłkę do domu. Wszystko odpowiednio zabezpieczone. Polecam!

Antwort von Partywinkel
Słabo że w mojej okolicy można było…
Słabo że w mojej okolicy można było wybrać tylko dwa punkty odbioru a mieszkam w dużym mieście. Produkt ok
Wszystko ok
Pięknie spakowane garnitury i bardzo…
Pięknie spakowane garnitury i bardzo dobra jakość.

Pomyłka w dostawie
Ciężko cokolwiek powiedzieć, gdy się otrzymuje inny towar niż zamówiło

Antwort von Partywinkel
Zamówienie przeprowadzone szybko i…
Zamówienie przeprowadzone szybko i sprawnie. Dziekuje.
Bardzo dobre produkty
Bardzo dobre produkty: czapki kapitana, girlandy pirackie i opaski na oko piracki - bardzo dobra jakość! Szybka przesyłka i troska - szybki mail do mnie, kiedy potwierdzenie zamówienia nie dotarło. Chyba wylądowało w SPAMie. DZIĘKUJĘ!
Szybka wysyłka
Szybka wysyłka, produkty ok jakościowo, zamowienie kompletne :) polecam
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.