Trustpilot is een bedrijf die niet eens kijkt waar de reviews vandaan komen. Zelfs reviews die niet voor partytent-Online bedoelt zijn worden hier gepost. neem deze pagina dan ook niet serieus, wannee... Mehr ansehen
Ik heb onlangs een partytent gekocht bij Partytent-Online en ben erg tevreden met mijn aankoop. De kwaliteit van de tent is beter dan verwacht. Het frame voelt stevig aan en het doek is dik genoeg om... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Wij hebben meerdere tenten gekocht bij Partytent online in…Veghel
Wij hebben meerdere tenten gekocht in een tijdsbestek van 7 a 8 jaren. Vriendelijk personeel is in die jaren niet verandert. Wij gebruiken de tenten oa op festivals waar ze intensief gebruikt worden.Nog geen 1 is kapot of wat dan ook. Kwaliteit sowieso perfect.Wij behandelen de tenten ook netjes, na het festival gaan de zeiltjes er ook netjes uit en worden deze schoon gemaakt. Ook het frame doen we netjes af. Shapo voor Party tent Veghel.Mvrgr. Basta Pizza Eindhoven
Goede uitleg/ service
Goede uitleg/ service, vriendelijk personeel en meteen met een tent en goodiebag naar huis :)
Mooie showroom
Mooie showroom. De verkoper was behulpzaam en hij gaf duidelijk en eerlijk advies.
Goede service en mooie kwaliteit
Ik heb onlangs een partytent gekocht
De kwaliteit van de tent is beter dan verwacht. Het frame voelt stevig aan en het doek is dik genoeg om goed te beschermen tegen zon en lichte regen.
Zeer tevreden
Zeer tevreden! Duidelijke uitleg en goede service! Zeker aan te bevelen.
Slechte service,kwaliteit ondermaats
Top service en duidelijke uitleg.Als…
Top service en duidelijke uitleg.Als kwaliteit van aankoop ook nog top is dan is het toppie.👍👍👍
Mooie overzichtelijke showroom
Mooie overzichtelijke showroom. Heeft ons goed geholpen om een keuze te maken voor de ideale party tent.
Komen er al jaren !
Komen er al jaren !
Top service....
Altijd goede uitleg...
Paviljoen...is ook altijd super !
Super ervaring
Behulpzaam, vriendelijk, duidelijk alle vragen beantwoord.
Alles op voorraad, alles is te zien als showmodel, netjes verzorgd opgesteld!
Goede service en klantvriendelijk.
En een goede uitleg voor alle vragen.
Netjes geholpen.
Goede service en klantvriendelijk.
Super goede uitleg voor alles.
We hebben al een aantal jaren een…
We hebben al een aantal jaren een Grizzly tent en hij is nog steeds zoals we hem toen gekocht hebben. Top kwaliteit en zeer makkelijk op te zetten. Een echte aanrader!
Goede en snelle service
Goede en snelle service. Goede uitleg en nemen de tijd om alles uit te leggen.
Voor herhaling vatbaar!
Prima bedrijf
Prima bedrijf, prettige behulpzame medewerkers. Geven heldere en duidelijke uitleg.
Topwinkel
Top, snel levering. Goed geholpen in de winkel zelf. We kopen hier wel wat vaker partytenten!!💪🏼
Showroom ervaring
Wij hebbben de showroom bezocht waar we een zeer fijne uitleg hebben verkregen door het vriendelijke personeel alsook de verschillende tenten hebben kunnen uitproberen.
Blij met onze aankoop!
Doe zo verder!!
In de winkel geweest
Zojuist onze nieuwe tent opgezet binnen no time! Vanmorgen in de winkel geweest want online kwamen wij er niet uit. Zoveel soorten! In de winkel top service gehad. Al onze vragen werden netjes beantwoord en kregen daarbij een goed advies. Wat een groot overzichtelijke winkel met flinke voorraad! Alles was top! Ontzettend bedankt mannen!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.