Det var absolut ikke en god oplevelse. De fleste såkaldte match boede i den anden ende af landet, og der var flere fejl i folks oplysninger. Fx havde flere ikke børn, men det bedste, de havde oplevet... Mehr ansehen
Hold kæft hvor er det skod. Faldt i med begge ben. Mit bedste forslag til at stoppe abonnement er at spærre dit betalingskort og få dig et nyt. Total useriøst og bondefangeri. Hvordan stopper man såd... Mehr ansehen
Virkeligt skuffende. Jeg får stort set kun partnerforslag, der ligger 200 km UDEN for mit geografiske ønske (100km). jeg tror også, der er mange falske profiler, som andre anmeldere nævner Man kan... Mehr ansehen
“Partner med niveau”er datinglivets svar på Jehovas vidner. Det er let at komme ind - men umuligt at komme ud. De har “tilfældigvis” glemt at gøre det nemt og overskueligt at melde sig ud. Hold jer... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
syntes de snyder en jeg har…
syntes de tager snyder en jeg har sendt mange mail og de svare ikke
Lad være at gør det- find noget andet!
Frygteligt sted. Elendig app. Ingen søgemulighed. SPILD af penge 🙄
Jeg skriver denne anmeldelse ud fra…
Jeg skriver denne anmeldelse ud fra kundeservice og hjælp.
Jeg tilmeldte mig partner med niveau, men fortrød samme dag, efter at have læst alle anmeldelser herinde. Jeg skrev derfor til kundeservice og bad om at benytte min fortrydelsesret.
Allerede samme aften( i en weekend) hørte jeg fra dem og fik annulleret mit medlemskab og fik ikke trukket penge.
Kan ikke udtale mig om selve siden, da jeg ikke nåede at benytte den
Utrolig dårlig brugeroplevelse
Utrolig dårlig brugeroplevelse, mega mega dyrt
HOLD JER LANGT VÆK FRA PARTNERNIVEAU…
HOLD JER LANGT VÆK FRA PARTNERNIVEAU !!!
Når du opdager at mange partnerforslagsprofiler viser sig ikke at eksistere, de opstillede kriterier ikke respekteres samt at det viser sig at de resterende ikke svarer på henvendelse eller ikke er aktive, er det for sent at fortryde.
Det er et foretagende, der er umuligt at komme i kontakt med inden for de angivne 14 dages fortrydelsesret, da du nægtes adgang til Partnermedniveau via deres beskedformularer. Du kan betragte dine penge som spildt sammen med dit ønske om kvalificering af personlig kontakt.
Fake besøgere
Fake besøgere, fake partnerforslag.
Det er ikke fordi der som sådan ikke er aktivitet. Jeg tror måske de personer der klager over at der ikke er aktivitet nok, ikke gør nok ud af deres profil. Men sitet er så fuld af fejl, at det er nærmest umuligt at finde nålen i høstakken.
Hver eneste dag får man fake besøgere. Man får tit nye fake besøgere, hvis man klikker på en af de fake besøgere. Nogle gange får man nye forslag når man klikker på besøgere og når man klikker på forslag får man nye besøgere.
Jeg tror seriøst at sitet kunstigt booster aktiviteten, for at få det til at fremstå bedre end det er. Det er ikke ubrugeligt. Der er aktive profiler. Men det er en pinsel at rode bunken igennem hver dag.
Kærligheden lever
Partner med niveau har givet mig troen på kærlighed tilbage.
For 1 år siden mødte jeg den mest fantastiske kvinde. Hun var sød, havde styr på sit liv, var intelligent, humoristisk og veluddannet.
Startprisen for dating via partner med niveau, var i den høje ende, omvendt skal tingene jo også hænge sammen.
Med til historien hører, at jeg den dag i dag, nu et år senere, er blevet gift med den kvinde, der er mit partnermedniveau match.
Er du klar til seriøs kærlighed og til andet end blot at vælge ud fra en "billedbog", så giv partner med niveau en chance.
Jeg er meget tilfreds med…
Jeg er meget tilfreds med PartnerMedNiveau. Jeg var nået til et punkt i mit liv, hvor jeg ikke gad useriøs dating. Gennem PartnerMedNiveau og den personlighedstest de bruger, fik jeg kun relevante partnerforslag. App'en fungerede upåklageligt.
For 1 år siden mødte jeg gennem PartnerMedNiveau manden i mit liv, som jeg netop er blevet gift med.
Tak til PartnerMedNiveau.
No stars
No stars! If possible, I wouldn't give any stars at all. You answer all these questions about yourself; and then you can only "match" with those who are like you. Who wants a duplicate? You can't search among all the users, just the ones who match you. I was looking for another woman, but they kept sending me pictures of men.
No search is possible what so ever!
Besides its quite expensive, so I can really not recommend this site.
Benyt ikke dette dating site
Benyt ikke dette dating site.. det har slet intet niveau.
Du får kun adgang til få profiler om dagen - profilerne er uaktive, og du kan ikke se, om og hvornår de sidst har været aktive. SU får tilbud meget langt fra de parametre, du har lagt ind. Og dårlige svar, når du bruger support..
Så afgjort alt for dyrt og alt for dårligt.
Først afleverer du en masser…
Først afleverer du en masser information, og så får du stukket en regning ud på 700 kroner... Det er dybt useriøst.
Er dette data mining på højt niveau
Er dette data mining på højt niveau - skræmnende
Kan kun sige
Kan kun sige, denne side er partner uden niveau🙈🙈🙈
Spild af penge
Hold dig væk fra sitet. Total umoderne, der er ikke mulighed for at søge i profilerne, igen chat funktion og selv om du indstiller afstand, får du forslag der langt overstiger afstanden.
Kort sagt - spild af tid og penge.
Jeg kan IKKE anbefale Partner med…
Jeg kan IKKE anbefale Partner med niveau, som er gennemført skuffende og useriøst.
Profil forslag er konsekvent alt for langt væk (50-100km væk) i forhold til søge præferencer, og 9 ud af 10 profiler har ikke profil billeder. Man får kun adgang til en håndfuld profiler per dag, hvilket ikke rigtigt matcher den månedlige pris på DKK 500+.
En dating portal med lavt niveau, og MEGET høje priser.
Snydt
Føler mig snydt. De første 14 dage, var okay, men da de 14 dages prøvetid var overstået, begyndte jeg at få match langt uden for den afstand, som jeg havde sat ind og nu er der kun billeder på 2 ud af 5 partnerforslag og det kan jeg ikke bruge til noget som helst. Føler mig virkelig bondefanget og ville ønske, at jeg aldrig havde meldt mig ind, da jeg synes det er mange penge for ingenting 😳
BEDSTE ANBEFALING
Bedste service. Tryghed .. Kundeservice er PÅ med respons. Seriøst . Godt udvalg af evt partner . Kan kun give min bedste anbefaling af Partner med niveau ..
Premium-køb har ikke givet adgang til beskeder
Købte et premium medlemsskab for tre dage siden via app’en men har endnu ikke fået adgang trods flere henvendelser til både Partnermedniveau og iTunes.
Kom nu ind i kampen og få rettet op på det!
Jeg har aldrig skrevet mig op til…
Jeg har aldrig skrevet mig op til partner med niveau - jeg er ikke single. Jeg bliver med at få mails fra dem, selvom jeg har gjort alt for at blive slettet fra deres liste.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.