Parksy Bewertungen 1

3,7

1. Parkhaus
  2. Parkplatz
  3. Transportdienst

Parksy is a peer-to-peer parking marketplace connecting drivers with property owners who have unused parking spaces to rent. Whether you need daily, weekly, or monthly parking near your home, workplace, or local amenities — Parksy makes it easy to find affordable off-street parking without the stress of circling the block or paying inflated rates at commercial car parks. Founded in 2012, Parksy has grown from a Sydney-based startup into a platform serving 120,000+ users across Australia and North America. We bring together two established brands — ParkingMadeEasy.com.au in Australia and ParkingCupid.com in North America — under one unified platform. For drivers, Parksy offers GPS-powered search, thousands of verified listings, and flexible booking options at prices well below commercial alternatives. For property owners, listing a driveway, garage, carport, or undercover space takes minutes — and generates passive income from space that would otherwise sit empty. Our platform features AI-powered listing tools that write descriptions automatically, secure payments via Stripe and PayPal, social sign-in, and a VIP membership tier for listers who want priority placement and unlimited listings. We believe parking should be simple, affordable, and community-driven. Every listing on Parksy is owned by a real person — a neighbour, a homeowner, a small business — not a faceless corporation. Parksy. Find Parking, Beat Fines.

3,7

Akzeptabel

1 Bewertung

Parksy.com is a great solution for both…

Parksy.com is a great solution for both users and parking providers. It simplifies the process of finding and listing parking spaces, making it convenient and efficient. The platform has strong potential and delivers real value.

23. März 2026
Parksy-Logo

Antwort von Parksy

Thanks so much for your kind words! We’re glad Parksy is making parking easier and more convenient for you—appreciate your support 🚗🙌