Banner for Pandora Living

Pandora Living Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores netop leverede foldemadras, 140x200 med udendørsstof, er altså bare super fed. Vi er rigtig godt tilfredse både med kvaliteten og den gode service. Vi nåede som aftalt netop at få den før feri... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klar anbefale at handle ved Pandora Living. Selvom leverings tiden er flere uger, så får man også præcis den madras /stol / rutsjebanesæt, med lige præcis det stof som man ønsker sig. De er utrol... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har netop taget min Pandora Living foldemadras i brug. Super lækker kvalitet og design, som lever op til forventningerne. Da varen var en bestillingsvare, der først blev fremstillet ved køb, var der l... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Efter varm anbefaling fra familien bestilte jeg en XL barnestol. Jeg måtte dog først bestille farveprøver hjem, da de ikke er til at se i en fysisk butik nær/i Aarhus (derfor kun fire stjerner). Fi... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

5. Wohnmöbelgeschäft
  6. Geschäft für Gartenmöbel

Über Pandora Living

Vom Unternehmen geschrieben

Pandora Living er en online butik, der specialisere sig i møbler, der passer til ethvert rum i huset. Hvert produkt er designet til at have flere funktioner og muligheder.

Siden 2019 har Pandora Living specialiseret sig i miljøvenlige kvalitetsmøbler til hele familien. Vi har et bredt udvalg af kvalitets foldemadrasser, sækkestole, børnemøbler og meget mere!

Vi designer og producerer vores produkter med stort fokus på miljøvenlighed og høj kvalitet. Alle vores produkter produceres på vores egne fabrikker i Danmark og Europa, hvilket giver dig den unikke mulighed for at forme dine møbler, så de passer præcis til dine behov og matcher resten af ​​dine indretningsvalg. Det betyder også at alle vores produkter er uden farlige kemikalier og stoffer så de er sikre for alle familiens medlemmer, store som små.

Brug vores produkter til børneværelset, stuen, udendørs i form af vores havemøbler, og mange andre steder!

Med egen produktion har vi også mulighed for at lave specialsyede madrasser, alkover og ryghynder på de mål du har brug for.

Som vores bedst sælgende produkter finder du et stort udvalg af kvalitets foldemadrasser i flere forskellige størrelser, farver og stof. De er særdeles pladsbesparende da de kan foldes sammen og står pænt når de ikke er i brug. Foldemadrasser er gode at have i hjemmet til legende børn som har brug for at tumle rundt. Derudover er de også praktiske og kan bruges som gæsteseng til overnattende gæster. Vores foldemadrasser har god komfort og mange forskellige udfoldnings muligheder. Du kan altså få mange forskellige møbler med en foldemadras.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

232 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Playfoam sæt - mange timers leg og uendelige universer og styrkelse af fantasien .

Min datter på 2 år er vild med sit playfoam sæt som er fantastisk til både motorisk leg og symbol leg når hun bygger et hus til hende, og hendes dukker. Hun har allerede sat fedtede fingre der på, men det har været let at tørre væk med en fugtig klud, og der er ingen mærker at se derpå 😄 alt i alt et virkelig godt legeredskab som kan skabe et fedt og inspirerende læringsmiljø

20. Januar 2026

Hej Lene

Tak for din 5-stjernede anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse — det sætter vi virkelig stor pris på. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds, og vi gør os hver dag umage for at levere produkter og service, du kan have glæde af i lang tid.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp en anden gang, er du altid velkommen til at skrive til os. Rigtig god dag!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super fine produkter de er så flotte

Super fine produkter de er så flotte, lang leveringstid og de trækker betalingen på bestillingstidspunktet.

19. Januar 2026

Hej Marianne

Tak for din anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig service og godt overblik

Jeg bestilte stofprøverne og havde dem hurtigt hjemme..😊
Alle de mange flotte prøver gav et dejligt overblik til at vælge hvilken farve og kvalitet, vores nye madras skulle bestilles i..😃👍🏼

20. Januar 2026

Hej Lise

Jeres produkt er i top

Jeres produkt er i top. Men leveringen er vildt dårlig og langsom

21. Januar 2026

Hej Ninna

Tak for din anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det svært at give anmeldelse da jeg…

Det svært at give anmeldelse da jeg venter på min varer

16. Januar 2026

Hej Jette

Har købt en foldemadras

Har købt en foldemadras, som er leveret som lovet ved bestilling. Rigtig flot madras som lever op til forventning. Den bliver jeg rigtig glad for.

29. Januar 2026

Hej Ingrid

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Foldestol der samler familien – på tværs af arter

Jeg gav foldestolen i gave til min søn, og den har været et kæmpe hit fra første dag. Den er nem at folde ud, solid og overraskende komfortabel. Min søn elsker den og bruger den konstant.

Bonuspoint: vores hund har også erklæret den for sin nye yndlingsplads. Hvis et produkt både kan gøre et barn og en hund lykkelig, så har det gjort noget helt rigtigt.

Kan varmt anbefales. Overvejer seriøst at købe en mere, så de ikke skal slås om den. 🐶

30. Januar 2026

Hej Sasja

foldemadras

foldemadras
hvirkelig flot madras, der var værd at vente på at få produceret

Hej Susanne

Rigtig fine produkter

Rigtig fine produkter

14. Januar 2026

Hej Janni

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget fin vejledning og service før…

Meget fin vejledning og service før bestilling af sofa og den virer til at være i god kvalitet.

5. Januar 2026

Hej Stinne

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilt en foldemadras i starten af…

Bestilt en foldemadras i starten af december og har ikke modtaget andet end en standardmail her i januar hvor de beklager lang leveringstid. Jeg aner ikke noget om hvornår den kommer. Det var en julegave og jeg var godt klar over, at den ikke nåede at komme inden jul, hvilket jeg også har informeret modtager om. Men at jeg endnu ikke har fået et estimat på hvornår jeg kan forvente at få min vare er virkelig for dårligt.

5. Dezember 2025

Hej Cecilie

Vi kan ikke finde nogen ordre med dit navn. Vil du sende oplysninger til os på info@pandoraliving.dk så vi kan hjælpe dig videre?😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kvalitet og praktisk design

Jeg købte en foldemadras til legeværelset, som også kunne bruges som gæstemadras
Den er blevet så god. Den ser flot ud og så er madrassen hård og klasker ikke sammen. Rigtig god kvalitet.

9. Januar 2026

Hej Emilie

Meget tilfreds

Virkelig fin madras. Alt har været positivt.

9. Januar 2026

Hej Randi

Fine farver i stofprøver

Fine farver i stofprøver, vil helt sikkert købe nogle gavl hynder.

Men ærgeligt at forsendelsen med DAO ikke var mulig til pakke shop, så prøverne var først fremme efter 7 dage

Hej Ninna

Tak for din anmeldelse!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen returnering - køb ikke her

Deres varer kan de facto ikke byttes eller returneres. Det er på kant med loven.

Pandora Living hævder, at fordi deres varer produceres efter bestilling, er de specialvarer. Det er ikke korrekt. Forbrugerombudsmanden siger helt tydeligt, at varer der først sættes i produktion efter bestilling, eller som først bestilles hjem til forretningen efter kunden har handlet, ikke er at sidestille med specialfremstillede varer. Disse varer kan derfor som udgangspunkt IKKE undtages fortrydelsesretten.

Som eksempler på varer, hvor der efter Forbrugerombudsmandens opfattelse er tale om en specialfremstilling eller tilpasning, som ikke baserer sig på standardvalg, kan nævnes;

Tøj syet efter kundens egne mål.
Visitkort trykt med kundens navn.
Plakater lavet efter fotografier, som kunden selv har taget.
Smykker med personlig indgravering.
Beklædning med personligt tryk.
Altså er der som udgangspunkt IKKE tale om en specialfremstillet vare, hvis tilpasningen af varen sker på baggrund af standardvalg, og varen kan derfor ikke undtages fortrydelsesretten.

Jeg antog derfor selvfølgelig, at en standardvare (altså ifølge loven en vare, du kan købe ved at klikke på forud definerede mål, standardvalg, som det er tilfældet her) kunne returneres. Jeg sendte derfor den madras, jeg havde fået i gave, samtidig med, at jeg mailede og orienterede Pandora Living. Dertil var svaret, at de ikke ville bytte varen, da de bl.a. ikke har et lager, og varen først produceres, efter den er bestilt (hvilket er helt lige meget, når Pandora Living definerer målene på deres hjemmeside - det er ikke dermed en bestillingsvare med et så særligt præg, at returretten bør ophøre. Det svarer jo bare til, at vælge farve og størrelse på et par bukser).

Jeg har selvfølgelig forsøgt at tage dialogen med Pandora Living uden held. De kræver dertil nu, at jeg overfører 250 kr,, før de vil sende madrassen tilbage igen. Køb jeres madras et andet sted, hvis I ønsker rettigheder og kundeservice.

Hej Helene

Hos Pandora Living producerer vi vores madrasser først, når der bestilles, og derfor er vores returmuligheder begrænsede da det så er bestillingsvarer. Dette er helt inde for loven og står også i vores handelsbetingelser.

Du vælger at sende produktet retur, inden du oplyser os om det, og vi når derfor ikke at svare på det før den er afsendt.

I forhold til de 250 kr.: Det beløb dækker de faktiske fragtomkostninger ved at sende varen retur til dig, når den ikke kan accepteres som retur/ombytning. Vi forsøger altid at holde omkostningerne på et minimum og opkræver ikke “gebyrer” for at være besværlige – men vi kan heller ikke bære returforsendelser i sager, hvor fortrydelsesret/retur ikke kan anvendes.

Vi har nu haft din madras liggende i vores butik i godt og vel et år, hvor du selv skriver at du vil afhente produktet inde for 6 måneder. Dette blev aldrig gjort.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leveret til den aftalte tid

Leveret til den aftalte tid. Kvaliteten virker rigtig god og lever op tilovers forventninger

9. Dezember 2025

Hej Gitte

God handel

Nem bestilling og leveret til tiden

15. Dezember 2025

Hej Susanne

Hej Anita

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blev leveret før end lovet

Blev leveret før end lovet. Fin kvalitet

22. Dezember 2025

Hej Anne

God kvalitet

God kvalitet, reel information om levering og returnering.

15. Dezember 2025

Hej Jette

Pandora Living

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr