Klar anbefale at handle ved Pandora Living. Selvom leverings tiden er flere uger, så får man også præcis den madras /stol / rutsjebanesæt, med lige præcis det stof som man ønsker sig. De er utrol... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Efter varm anbefaling fra familien bestilte jeg en XL barnestol. Jeg måtte dog først bestille farveprøver hjem, da de ikke er til at se i en fysisk butik nær/i Aarhus (derfor kun fire stjerner). Fi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rigtig fint produkt, nemt at bestille og hurtigt færdigproduceret. Hvis man skiftede firmaet der leverede ville jeg nok give 5 stjerner. Jeg fik et leveringstidspunkt, men da de var 15 km fra min bopæ... Mehr ansehen
- Möbelgeschäft
- Babyausstattungsgeschäft
- Kindermöbelgeschäft
- Kinderladen
- Wohnmöbelgeschäft
- Geschäft für Gartenmöbel
Über Pandora Living
Vom Unternehmen geschrieben
Siden 2019 har Pandora Living specialiseret sig i miljøvenlige kvalitetsmøbler til hele familien. Vi har et bredt udvalg af kvalitets foldemadrasser, sækkestole, børnemøbler og meget mere!
Vi designer og producerer vores produkter med stort fokus på miljøvenlighed og høj kvalitet. Alle vores produkter produceres på vores egne fabrikker i Danmark og Europa, hvilket giver dig den unikke mulighed for at forme dine møbler, så de passer præcis til dine behov og matcher resten af dine indretningsvalg. Det betyder også at alle vores produkter er uden farlige kemikalier og stoffer så de er sikre for alle familiens medlemmer, store som små.
Brug vores produkter til børneværelset, stuen, udendørs i form af vores havemøbler, og mange andre steder!
Med egen produktion har vi også mulighed for at lave specialsyede madrasser, alkover og ryghynder på de mål du har brug for.
Som vores bedst sælgende produkter finder du et stort udvalg af kvalitets foldemadrasser i flere forskellige størrelser, farver og stof. De er særdeles pladsbesparende da de kan foldes sammen og står pænt når de ikke er i brug. Foldemadrasser er gode at have i hjemmet til legende børn som har brug for at tumle rundt. Derudover er de også praktiske og kan bruges som gæsteseng til overnattende gæster. Vores foldemadrasser har god komfort og mange forskellige udfoldnings muligheder. Du kan altså få mange forskellige møbler med en foldemadras.
Frederikshåbvej 53, 7183, Randbøl, Dänemark
- info@pandoraliving.dk
- pandoraliving.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Fantastisk oplevelse af første…
Fantastisk oplevelse af første forespørgsel om produkt i kundeservice, til bestilling og levering. Fik med hjælp fra kundeservice også leveret en special fremstillet cover til min Pazel sækkestol. Man sidder rigtig godt i stolen. Leveringstiden er fuldt overholdt.

Så fint et produkt
Så fint et produkt, bare meget ærgerligt en fragtmand sætter papkassen uden for døren i regnvejr, når der er en carport lige ved siden af.

Antwort von Pandora Living
Mega tilfreds både med besøget i…
Mega tilfreds både med besøget i showroom og selve bestillingen som vi foretog over nettet i deres forretning.
Leveringstiden var hurtigere end forventet og drengen var mega glad for sin nye foldemadras.
Dejlig oplevelse.

Antwort von Pandora Living
flink og venlig betjening ved opkald.
flink og venlig betjening ved opkald.
bestilte 2 madrasser til vugger og de kom hurtigt og er en fin kvalitet.

Antwort von Pandora Living
Advarsel, tag til deres Showroom før køb, ingen hjælp eller returret efterfølgende
Kontaktede kundeservice før salg for mål på børnesofaen (klassisk), da det kun er "lounge udgaven" der havde målfast skitsetegning og får oplyst et dybdemål, som senere viser sig ikke helt at stemme, (dog var ryglænet oplyst som ca. mål, men bliver så ubehageligt i virkeligheden for større børn). Her ville jeg ønske at jeg var taget over i deres Showroom inden køb og vil anbefale andre kunder at gøre dette, da ingen returret eksistere, fordi produkterne fabrikeres for hvert køb (smart for virksomheden) og jeg desværre bekræfte at kundeservice ikke er eksisterende efterfølgende. Jeg kan læse på andre 1-stjernet anmeldelser, at de aldrig tager ansvar, det er altid kunden der er forkert på den og ingen afhjælpning. Jeg var først i dialog med en Thomas om hjælp med videresalg af sofaen, evt. fra deres Showroom da den jo er helt ny og ubrugt, også med tab for mit vedkommende - Pludselig lige midt i dialogen med Thomas, som jeg havde skrevet med et par gange, skriver en Melanie yderst kort og kontant: "Vi kan desværre ikke være behjælpelige med at sælge børnesofaen". Jeg havde delt billede af skitsemål fra den anden model med Thomas og gjort opmærksom på vejledningen inden køb, men det blev bare lukket kontant ned af Melanie - Så jeg bistår desværre de andre kunders 1-stjernet anmeldelser, da min henvendelse blev lukket ned promte, med den korte besked, så alt i alt en trist oplevelse som kunde.
Mht. jeres unavngivet svar 13/5-26, så var det ikke præcise mål, Michelle skrev ca. mål i hendes mail svar, hvilket er korrekt da målet ikke passer. Utilfredsenheden kommer af den måde sagen promte blev lukket ned på af Melanie, efter en længere og detaljeret dialog med Thomas.
Så det ændre desværre ikke min bedømmelse, eftersom der ingen afhjælpning eksistere eller forståelse syntes at være hos denne virksomhed. Hvilket andre 1-stjernes anmeldelser også giver udtyrk for, kunden er altid forkert på den, når der opstår problemer. Trist oplevelse.

Antwort von Pandora Living
Har modtaget fin og flot foldemadras
Har modtaget fin og flot foldemadras - har dog endnu ikke taget den i brug så kan ikke anmelde kvaliteten, men der virker absolut ok. Til gengæld var levering en skuffelse - blev løbende holdt orienteret om status på bestilling og senere også levering, der blev bekræftet at ville ske en given dag. Det planlagde jeg efter så jeg kunne være hjemme, men blev så dagen før kontaktet af en chauffør, der kun meget dårligt talte og forstod dansk. Kunne dog forstå at han var på vej, men måtte så sige at levering jo først skulle ske næste dag - og der var ingen hjemme og jeg ønskede ikke madrassen blot blev sat udenfor. Ved ikke om han helt forstod det eller blot var ligeglad, men 5 min senere fik jeg en elektronisk besked om at levering var sket. Det er på ingen måde acceptabelt, og derfor de 3 stjerner - havde levering sket som lovet var de 3 stjerne blevet til 4 eller måske 5. Så vil foreslå I overvejer alternativt transportfirma.

Rigtig god foldemadras
Jeg har købt en foldemadras. Den er virkelig fin.
Bare en skam at leveringstiden er så lang.

Antwort von Pandora Living
Virksomhed der løber fra sit ansvar
Virkelig dårlig oplevelse ifm. en reklamation, hvor vi fra første øjeblik fik smidt i hovedet at vi selv måtte have revet og flået produktet i stykker for at ødelægge det, for "vores produkter fejler aldrig og det er dig der skal bevise de gør efter 1 år". Vi har ikke selv ødelagt det og virksomheden løber fra sit ansvar om garanti i 2 år.

Antwort von Pandora Living
Super lækker foldemadras og godt stærkt…
Super lækker foldemadras og godt stærkt stof 🥳 jeg er meget tilfreds med mit køb

Antwort von Pandora Living
Kortere leveringstid end forventet og…
Kortere leveringstid end forventet og flot produkt - lige så godt, hvis ikke bedre, end på billederne

Antwort von Pandora Living
Fik en børnesofa til barnet i julegave…
Fik en børnesofa til barnet i julegave mega fin og lækker. Den holder til noget og nem at tørre af og støvsuge. Derfor købte vi en foldemadresser. God tyk og lækker stof ligesom på sofaen (matcher). God og nem levering.

Antwort von Pandora Living
Smukkeste gæsteseng i god kvalitet
Smukkeste gæsteseng i god kvalitet! Hurtig levering, jeg er SÅ GLAD for det!

Antwort von Pandora Living
Flot design og god kvalitet
Flot design og god kvalitet, købte et produkt da jeg kender nogen der havde købt og de er også virkelig tilfredse. Så ikke sidste gang der er handlet der🙂

Antwort von Pandora Living
Lækker kvalitet og smukt design
Har netop taget min Pandora Living foldemadras i brug. Super lækker kvalitet og design, som lever op til forventningerne. Da varen var en bestillingsvare, der først blev fremstillet ved køb, var der lidt leveringstid på produktet. Dog blev jeg løbende holdt orienteret pr. Mail og produktet blev leveret på adressen, uden meromkostning, på aftalte dato.

Antwort von Pandora Living
Flot produkt og god service
Vi købte foldemadras XL og er rigtigt glade for den. Både som sofa men børnene leger også rigtig godt på den når den er udslået. Farven og kvalitet er mega flot og så kan jeg generelt godt lide når det er dansk design. Den kom meget hurtigere end forventet. 5 ud af 5 oplevelse. Mvh Line

Super god service!
Har lige modtaget min bestilling der var på specialmål. Virkelig flot udført og lige det jeg ønskede.
Det har været en god og tryg proces med at finde de helt rigtige mål og materialer.
Kæmpe ros og anbefaling herfra 🧡

Der var hurtig levering
Der var hurtig levering, og nem hjemmeside.

En virkelig god foldemadras
En virkelig god foldemadras. Vi havde hørt godt om produktet fra andre og den lever helt op til forventningerne. Desuden var der en god kundeservice samt virkelig hurtig leveringstid. Jeg overvejer allerede at købe en ny madras på mål hos dem til alkoven. Pandora Living kan varmt anbefales.

Antwort von Pandora Living
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.