Padelspecialisten.com Bewertungen

3,5

Jag beställde ett padelracket från Padelspecialisten.com som aldrig levererades. Efter över 1,5 månad skyller de fortfarande på fraktbolaget utan att erbjuda någon lösning. När jag begärde pengarna ti... Mehr ansehen

Lite besviken över tiden det tog emellan då jag skickade beställningen tills jag fick orderbekräftelsen. Samt ingen information när beställningen hade skickats. Sedan har jag inte fått några poäng t... Mehr ansehen

Bra beskrivningar och stöd för förstå och välja padelutrustning för mig som nybörjare. Jag fann ganska snabbt rätt racket till alla i familjen. Många bra erbjudanden också. Kanske för att jag gjorde m... Mehr ansehen

Bestilte produkter, og fik super hurtig respons med ordrebekræftelse og link til. DAO. De sov dog lidt i timen, og gjorde mig så nervøs at jeg kontaktede kundesupport, der ASAP kom med opdatering på m... Mehr ansehen

1. Sport
  2. Tennisbedarf

Allt inom padel till schyssta priser!

Akzeptabel

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hejsan, inte fått min retursedel av Er för återlämnande av vara!

Hejsan! JAg har 2 ggr nu bett om att få en retursedel skickad till mig och inte än fått denna
Fick varan den 27/6. men den var för liten! så skickade första mailet om retursedel samma dag.
Vore jättesnällt om Ni kan skicka en retursedel så jag kan returnera varan!

Hej igen, datum 19/7. Var har ni skickat retursedeln till, som ni skiriver att ni gjort? har inte fått någon till mig. Min mailadress har ni fått i mail från mig tidigare. mvh Janne

25. Juni 2023

Hej Jan!

Jag är hemskt ledsen att ditt mejl har ramlat mellan stolarna.. Jag har nu besvarat det.. Vi har precis bytt mejlsystem som gjort att några mejl för oss har försvunnit..
Jag har skickat dig en retursedel, och hoppas verkligen att du fortfarande vill fortsätta att handla hos oss.

Hej igen Jan!

Jag har nu mejlat dig en ny retursedel igen. Kolla gärna i papperskorgen på din mejl om det har råkat hamnat där? Din mejladress har jag via din beställning och tidigare mejl. Det är den vi adressen vi har mejlat din retursedel till.

Med vänliga hälsningar, Julia på Padelspecialisten

Beställ gör guds skull inte hur ifrån

Fick aldrig mitt packet

2. Juli 2023

Hej Melker!

Enligt vårt system och med ditt sändningsnummer har ditt paket kommit fram till dig?
Har du då inte fått någon notis från DHL?
Jag mejlar dig så vi kan lösa det problemet till dig. Självklart ska ditt paket komma fram till dig.

Med vänliga hälsningar, Julia på Padelspecialisten

Har inte fått min beställning än och ni…

Har inte fått min beställning än och ni svarar inte när jag reklamerar vi mejl

29. Mai 2023

Antwort von Padelspecialisten.com

Vi har haft problem med att få in bollarna som du beställt som vi hade blivit lovade till vårt lager. Vi är ledsna att det blev problem med leveransen..

Inte nöjd

Tog över två veckor för min beställning att levereras, ingen snabb leverans som utlovas tyvärr.

3. Mai 2023

Hej Maja!

Vi är ledsna att ditt paket tog tid att få fram. Vi skickade din order dagen efter du gjorde din beställning, men tyvärr fastnade paketet med DHL.. Vi hoppas att du kommer vilja fortsätta att handla av oss i framtiden.

Med vänliga hälsningar, Julia på Padelspecialisten

Jag har försökt att få kontakt med er…

Jag har försökt att få kontakt med er ang. mitt köp. Jag har skickat mejl men får inget svar och jag hittar inget telefonnummer!! Har ni något intresse av att behålla mig som kund så hör ni av er!

15. April 2023

Hej Jan!

Vi har nu besvarat ditt mejl. Ditt mejl ramlade mellan stolarna, vi är ledsna att det dröjde med svar för dig.

Vi hoppas verkligen att du vill fortsätta att vara kund hos oss.