Afgelopen woensdag (wat sowieso een geweldige dag qua weer was) 6 x de Valhalla truffels genomen verdeeld over 4 zakjes tegelijkertijd op een lege maag in grote stukken en met water , 2 uur later nog... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nadat ik hier een review had achter gelaten waarin ik mijn mindere ervaring had gedeeld. Hebben deze goede mensen snel contact met mij opgenomen om dit uit te leggen en recht te zetten. Totaal v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisch snel in huis na besteld te hebben. Fijne verpakking. En uiteraard de voordelige 3x2 actie die een trip met verzendkosten 13,60 pp maakt. Not bad! Goede service dus. De atlantis truffels... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
PaddosKopen.nl, De plek voor het kopen van Paddo Growkits en Magic Truffels. Wij bieden o.a. deskundig advies, levering direct van de kweker, vers garantie, snelle bezorging, standaard track & trace.
Keurenplein 41, 1069CD, Amsterdam, Niederlande
Ik vind het goed dat ze je een gebruiksaanwijzing sturen als je bij hun hebt besteld.

Antwort von PaddosKopen.nl
Snelle service en topproduct! Heel betrouwbare partij ik ga zeker nog een keer bestellen!

Antwort von PaddosKopen.nl
Zijn houdbaar tot 4-04 en gezien onverwachts gedoe wat ineens kwam ben ik blij dat ik ze dus als het "gedoe" aanhoud ik ze simpelweg ff letterlihk paar weken laten kan nemen, en ik zou graag wat meer info willen omtrend medicatie want er bestaat helaas geen 1 arts die jou eerlijk antwoord geeft als je zwgt microdosering gaat doen want de big oharma is als de dood om jou gelukkig blij en goed functionerend te zien!!!! Ik zou wel graag jullie wat vragen willen stellen indien de dosis ivb met medicatie. Ziet er verdwr goed uit!!!

Antwort von PaddosKopen.nl
We hadden 3 zakjes truffels besteld en inderdaad de volgende dag al in huis. Ik had een heel zakje met de zwaarste truffels genomen, de eldorado maar vond het effect maar heel minimaal en kort. Al met al vind ik het een prijzige ervaring.

Antwort von PaddosKopen.nl
Nu twee keer besteld bij jullie. Goede kwaliteit en fijn communiceren. Laatst was de post wat later door de kerstdrukte, ook daar kreeg ik een heel net bericht voor. Fijn! Ik blijf bij jullie bestellen!

Antwort von PaddosKopen.nl
De truffels waren echt goed voor zo'n kleine dosis. Nam rond de 16 gram na een avonddienst thuis op de bank. Vrouwtje ging naar bed. En ik lekker 2 films gekeken onder het genot van een truffel hahaha. Echt het beste wat de natuur ons kan geven. Ik krijg altijd een geestelijke reset van die dingen. Gewoon top.

Antwort von PaddosKopen.nl
Goed bereikbaar, deskundig advies en goede kwaliteit. En bovenal blij met de supersnelle levering!

Antwort von PaddosKopen.nl
Door een vertraging van PostNL kwam het pakketje niet op tijd. Kreeg eerst een kortingscode voor de volgende bestelling, daarna een hogere kortingscode omdat het pakketje er nogsteeds niet was. Uiteindelijk hebben ze mijn bestelling opnieuw verstuurd (kwam deze keer wel op snel aan). De oorspronkelijke bestelling kan alsnog een week later, en deze heb ik ook mogen houden.
Al met al, goede communicatie en goede nette service. Echt top.

Antwort von PaddosKopen.nl
Denken goed mee dankjewel voor de snelle reactie en verse batch

Antwort von PaddosKopen.nl
Goede spullen, snelle reactietijd en verzending.
En bedankt voor het onverwachtse presentje….
goede ervaring !!!

Snelle levering de trip van 1 zakje niet heel heftig ervaren

Antwort von PaddosKopen.nl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.