I was overcharged to max , ten times the price on several occasions even though I did tapped in and out. It’s impossible to get the refund thru self service if your bank does not provide the exact am... Mehr ansehen
Helaas geen goede werkend app Je moet altijd kunnen zien of je saldo hebt ook onderweg waar geen tijd is om en in loggen en wachten op een Code en vervolgens werkt het niet. En hoop je maar dat er m... Mehr ansehen
Tot mijn verbazing ben ik er onlangs achter gekomen dat ik meerdere keren te veel heb betaald via OVpay. Bij controle van mijn reishistorie zie ik dat er op veel momenten geen uitcheck geregistr... Mehr ansehen
Ik heb een abonnement voor regio 14, dus ik kan reizen in HEEL NOORD-HOLLAND. We wonen in Noord-Holland, vlakbij Amsterdam. Als ik binnen mijn eigen woonplaats reis, betaal ik elke keer € 1... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Er is geld van onze bankrekening…
Er is geld van onze bankrekening afgeschreven door ovpay. Midden in de nacht. Terwijl wij sliepen. De betaalpas van mijn vrouw zou hiervoor gebruikt zijn. Dat is volslagen onmogelijk, want geen van ons beide heeft een betaalpas aangemeld..! OPLICHTERSBENDE!!! € 20 afschrijven zonder reden door malafide software van deze oplichters.....
Chatbot FAY 🤦♀️
Wel eerder gereisd met OVPay en dat ging goed.
Maar hoor wel leeftijdskorting te krijgen.
Ten eerste staat mijn afgelopen reis niet in de app en er is geen korting berekend.
Wil graag contact met klanten(service) krijg je een chatbot FAY. Lief kind hoor krijg alleen stomme antwoorden 🤦♀️ je hebt er werkelijk niets aan.
TAV de klanten(service) van OVpay. Wilt u reageren op deze review? want ik wil graag met mensen spreken en de fout gecorrigeerd hebben.
Waardeloos!
Zelfde klachten,als veel anderen,leeftijd niet aan te passen,te veel betaalt geld niet terug te vorderen, gebeld, maar geen oplossing geboden voor terug betaling....Zeer onduidelijk allemaal...Wij zullen er gelukkig geen gebruik meer van maken, ...laat maar!!!
Waardeloos
Waardeloos, een ster is al teveel.
Leeftijdskorting niet in te stellen. Bel je, moet je eerst vragen om een medewerker te kunnen spreken.
Maar die weet/snapt ook niet hoe het kan.
Geld teruggestort krijgen? Vergeet het maar. Beter de OVchipkaart gebruiken.
Incorrect debit on my bank account
OVPay debited my account with 20 euros even though I had already bought train tickets which were scanned at the entry point. They make it near impossible to have 2-way communication via email or chat. But after about 2 weeks they have refunded me after many requests from my side.
Onterechte afschrijvingen bij kind, totaal geen overzicht.
Ons dochter van 15 haar hele jeugdrekening wordt leeg geplunderd door dit bedrijf. Allemaal onterechte afschrijvingen van 4 euro terwijl ze al tijden niet met de bus is geweest.
Asociaal, en dan vraagt men zich af waarom er niet meer mensen met het ov reizen. Wat een zootje...
Wat een waardeloze ervaring .
Wat een waardeloze ervaring .
App geïnstalleerd leeftijd toegevoegd .
Vervolgens ingecheckt met de aangemelde betaalpas . Dit is volgens ovpay de procedure om je pas te activeren . Kan dit niet terugzien bij gemaakte reizen en ook de leeftijd korting niet toegepast .
Hoe dan verder de telnummers om kontakt op te nemen . Geven aan niet in gebruik .
Maak eerst je zaken op orde ov pay .
Voordat je klanten er mee lastigvalt .
Kees van winden
Is niet in gebruik
geen ovpay klant,toch een afscrijving
Ik reis met een ovchipkaart.
Ik heb gratis reizen.
Toch werd er op 16 mei 4 euro afgeschreven.
Ovchipkaart gebeld, kwam er in dat gesprek achter dat niet zij, maar ovpay dit hadden geint.
Nu heb ik helemaal geen ovpay,
Gebeld nou dat kwam omdat ik te dicht langs het apparaat ben gelopen met mijn jaszak, waar mijn pinpas inzat.
Het zou teruggestort worden.......dus niet!
Na een fout bij het inchecken met mijn…
Na een fout bij het inchecken met mijn bankpas werd er 30 euro van mijn rekening afgeschreven. Ik heb daarna meerdere keren contact gezocht met OV-pay, maar iedere keer
Kan nu al meerdere keren niet inchecken…
Kan nu al meerdere keren niet inchecken in de bus en trein doordat ovpay een storing heeft met het geld van een vorige reis afschrijven waardoor ik bij het inchecken bij de bus en de trein een melding krijg dat de vorige betaling niet doorgegaan was. Vervolgens wordt het dan afgeschreven maar laat het me niet meer inchecken.
Ik ben nu al meerdere keren tot wel een uur te laat voor afspraken.
Plus dat het klantenservice systeem geen mogelijkheid geeft voor klachten buiten wanneer er een foute afschrijving is geweest dus ik kan ook niks anders dan maar weer een half uur wachten op de volgende trein/bus. En hierna gebeurt het de volgende keer gewoon weer.
Leuk idee dit systeem maar echt ongeloofelijk slecht uitgevoerd en hier word totaal geen verantwoordelijkheid voor opgenomen.
OV Pay is een vieze, smerige, criminele organisatie
Ik reis al jaren met een NS dal abonnement. Hier betaal ik maandelijks een hoog bedrag voor. Vandaag werd er plotseling 20 euro extra afgeschreven van mijn rekening door OVpay. Nu mag je als klant zelf gaan uitzoeken waarom er zomaar geld van je rekening wordt afgeschreven. OVpay is echt een vieze, smerige, criminele organisatie.
OVPay welkom in de digitale…
OVPay welkom in de digitale wereld,betalen met je bankpas werkt geweldig NOT.
Een bus in gaan betalen met je bankpas 2X betalen en dan omdat die apparaten van ovpay en vervoerder niet communiceren geweigerd worden.
Maar wel afschrijven dan na iedereen aan de telefoon te hebben gehad kom je bij ovpay.
Dan krijg je een of andere gefrustreerde huisvrouw aan de lijn die waarschijnlijk verplicht moet werken maar die liever op wat anders doet dan jou fatsoenlijk te woord staan.
Het zijn gewoon gelegaliseerde dieven net als de overheid .
Oja dat is het zelfde.
Vreselijke app en bedrijf...
Vreselijke app en bedrijf...
Alweer storing...Kan niets inzien,ik moet declareren bij mijn baas,ik werk in Leiden,zogenaamd als er geld van je rekening word afgehaald als je door de poortjes gaat om iets te kopen in het centraal station en je binnen de 60 m'n weer uit bent krijg jij je geld terug binnen 15 dagen ,nou is nu een maand geleden ,is er 7 keer 4,63 ingehouden maar heb nog niets terug gekregen...moest met mijn ing betalen omdat mijn ovchipkart door midden gebroken is maar dit doe ik nooit meer,ovpay je krijg van mij de hete douche...dd de weever uit rotterdam
OVPay weg ermee.
Ga je met de waterbus mee en betaal je met OVPay dan kan je het wel schudden. Ik doet vele malen mijn SNS bankpas langs die betaalpaal houden maar het werkt niet.
Ook de medewerker van de waterboot kreeg het niet voor elkaar op 1e Paasdag
De volgende dag, 2e Paasdag was er wel € 8,74 afgeschreven van mijn bank, kreeg na telefonisch contact met OVPay mijn geld terug.
Ik heb gelijk een OV-Chipkaart aangevraagd en binnen gekregen want dat werkt tenminste.
Ben weer
Super slecht
Super slecht. Heb veel geld op mijn rekening maar ik kon een paar x niet inchecken vervolgens 4x veel te veel geld afgeschreven (4 x voor 1 rit alsof ik vergeten ben uit te checken ). Ik wacht nog steeds op mijn geld want voor 2 titten van 3.77€ is er 38€ van mijn rekening afgeschreven
Een bijzonder slechte app
Het is mij met geen mogelijkheid gelukt om mijn betaalkaart annex leeftijdskorting in deze app te registreren. Op YouTube staat een mooie handleiding, maar die heeft niets te maken met de werkelijkheid.
Ovpay weg ermee.
Ovpay weg ermee.
Al 2 weken geen succes. Ik ben niet de enige. 🤨🤨🤨
Leeftijdskorting toevoegen lukt niet
Ben al een week bezig met een poging om leeftijdskorting toe te voegen. Telkens foutmelding.ding:"Sorry, erging ietsfout bij ons. Probeer het later nog eens". Via chat, meerdere malen via bellen, niets helpt. Doorverwezen naar applicatiebeheerder(?) maar die verwees direct terug. Pas verwijderd, opnieuw toegevoegd, het lukt niet.
Ovpay is a scam
Ovpay is a scam! This fraudulent company registers your bank informations and charges 20€ ten days later even if you have paid for your tickets.
Dieptriest
Dieptriest, twee jaar geleden werd gezegd dat het probleem van automatisch geld afschrijven als je met de qr code van ns in probeert te checken, zou worden opgelost. Niets minder waar lees ik nu toch weer. Baal dat ik nu elke keer bij automaat een kaartje moet kopen om te voorkomen dat ovpay ten onrechte geld van mijn rekening schrijft. Daardoor duurder uit. Ik vind het heel bijzonder dat dit gewoon is toegestaan, dat niemand ingrijpt. Hebben de reviews eigenlijk wel zin dan?????? Al jaren 1 ster maar geen verandering
Heel bijzonder......
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.