OurComic Bewertungen 22

TrustScore 3.5 von 5

3,6

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

J'ai eu l'occasion de modifier les détails de notre histoire afin qu'elle représente sincèrement notre première rencontre. J'ai bien reçu notre petit Comic encadré et je l'adore! Merci<3333

Vom Unternehmen geschrieben

OurComic maakt gepersonaliseerde comics van échte verhalen. Klanten delen hun herinnering, wij vertalen die naar een unieke illustratie in 9 panelen — als blijvende herinnering aan een bijzonder moment. Van liefdesverhalen en jubilea tot eerbetonen en afscheid. Het resultaat is geen standaard cadeau, maar iets persoonlijks dat raakt. Voor verzending krijgt elke klant een preview, zodat het eindresultaat goed aanvoelt en klopt. Ons doel is simpel: herinneringen tastbaar maken.

3,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

5 / 5 :)

Top, très réactifs et rendu parfait, :)

10. April 2026

Antwort von OurComic

Merci pour votre confiance, ravis que le rendu soit à la hauteur ! 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je n’arrive pas à annuler ma commande

Je n’arrive pas à annuler ma commande. Je l’ai annulé 2h après l’avoir faite et avant d’avoir reçu les scripts. Personne ne me répond et je viens de recevoir les scripts. Ils ne me répondent pas. Impossible de trouver un numéro de téléphone.

8. April 2026

Bonjour,

Merci d'avoir pris le temps de nous laisser un avis, et nous sommes vraiment désolés pour l'expérience frustrante que vous avez vécue.

Bonne nouvelle : votre remboursement a été traité dès que nous avons vu votre e-mail — il devrait déjà apparaître sur votre compte. Nous aurions dû vous confirmer cela plus rapidement, et c'est un point que nous prenons au sérieux.

Si vous avez besoin de quoi que ce soit d'autre, nous sommes disponibles par e-mail.

Cordialement,
L'équipe OurComic

Excellente expérience

Excellente expérience. Creation soignée et emballage excellent. Moment magique. Je recommande

8. April 2026

Merci beaucoup pour ce beau retour ! Ça nous touche vraiment. ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

J'ai eu l'occasion de modifier les…

J'ai bien reçu notre petit Comic encadré et je l'adore!
Merci<3333

10. März 2026

Antwort von OurComic

Quel beau message, merci du fond du cœur ! C'est exactement pour ça qu'on fait ce qu'on fait — que vous puissiez vous reconnaître sincèrement dans votre histoire et l'avoir maintenant encadrée pour toujours. Profitez-en bien ! ❤️

Zeer mooie afwerking

Zeer mooie afwerking, en je het de keuze om je verhaal toch nog aan te passen.
Het perfecte cadeau naar mijn vriend toe! We vinden het allebei geweldig.
Zeker een aanrader

Antwort von OurComic

Wat mooi om te lezen, dankjewel!

Fantastisch dat jullie er allebei zo blij mee zijn en dat het verhaal echt persoonlijk aanvoelde. Daar doen we het voor.

origineel cadeau voor vriendin

Het voelt echt persoonlijk. De personages lijken op ons, en zijn creatief geïnterpreteerd, wat het heel mooi maakt. Het verhaal in 9 panelen was goed opgebouwd met een leuk einde. Mijn vriendin was er heel tevreden mee.

24. Februar 2026

Antwort von OurComic

Wat mooi om te lezen, dankjewel!

Fantastisch dat het zo persoonlijk aanvoelde en dat jullie jezelf echt herkenden in de personages. Geweldig ook om te horen dat je vriendin er zo blij mee was.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Veel te duur voor wat het is

Veel te duur voor wat het is. De foto’s lijken niet eens op ons.

Hier kan betere AI voor gebruikt worden

7. Februar 2026

Antwort von OurComic

Het spijt ons oprecht om te horen dat je teleurgesteld bent. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen neerzetten, zeker niet bij zo’n persoonlijk product.

We begrijpen volledig dat herkenbaarheid essentieel is bij een gepersonaliseerde comic. Als jullie jezelf er niet echt in terugzien, dan mist het zijn doel. Dat nemen we serieus.

We blijven onze processen continu verbeteren en feedback zoals deze helpt ons om verder te verfijnen waar dat nodig is.

Als je ervoor openstaat, kijken we graag samen naar een passende oplossing. Je mag ons altijd rechtstreeks contacteren via contact@our-comic.com
zodat we dit persoonlijk kunnen opvolgen.

Bedankt dat je je ervaring hebt gedeeld.

Mooi Valentijn cadeau

Voor Valentijn dit cadeau gedaan aan mijn vrouw. Heel leuk proces met beschrijving en keuzes en inleveren van foto's die uiteindelijk leiden tot het gewenste resultaat. De reeks vector afbeeldingen die in eerste instantie gepresenteerd worden zijn uiteindelijk niet exact de stripfiguren die in het verhaal terugkomen. Dat vond ik in eerste instantie wat verwarrend. Er kon gelukkig hier en daar nog wat gecorrigeerd worden en is het eindresultaat prachtig geworden en een mooie blijvende herinnering die is vastgelegd.

7. Februar 2026

Antwort von OurComic

Wat geweldig om te lezen, dankjewel voor je mooie woorden.

Wat bijzonder dat je dit als Valentijnscadeau hebt gegeven. Het betekent veel voor ons om te horen dat het eindresultaat een blijvende herinnering is geworden.

Dank ook voor je eerlijke feedback over de eerste vectorvoorbeelden. We nemen dat zeker mee om het proces nog duidelijker te maken. Fijn dat we samen tot het gewenste resultaat konden komen.

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen.

Geen correcte aanpassingen

Geen correcte aanpassingen. Zeker geen respons na de aangegeven periode. Je kan 1 aanpassing doorgeven, maar als deze fout is kan je niet meer aanpassen. Moeilijke communicatie.

Antwort von OurComic

Bedankt om je ervaring te delen.

Het spijt ons dat je dit zo hebt ervaren. We hebben tijdens het proces meerdere aanpassingen voorgesteld én uitgevoerd op basis van de feedback die we ontvingen. Daarnaast hebben we ook zelf extra, kosteloze aanpassingen aangeboden om samen tot een resultaat te komen waar je tevreden mee zou zijn.

Op een bepaald moment kregen we echter te horen dat je beslissing al vaststond en dat je niet verder wilde ingaan op bijkomende voorstellen. Dat vinden we uiteraard jammer, want we zetten ons altijd maximaal in om samen tot een mooie oplossing te komen.

Onze deur staat nog steeds open mocht je het gesprek opnieuw willen aangaan.

Valse beloftes op website

Ik kreeg een eerste script door, waar ik verschillende aanpassingen aan wou. De meeste aanpassingen werden niet doorgevoerd en diegene die wel werden doorgevoerd waren niet zoals ik gehoopt. Door de grote teleurstelling, vroeg ik mijn geld terug. Zoals op hun website staat betalen ze terug, zonder gedoe. Maar dat bleek dus een dikke leugen te zijn. Doordat ze al te veel tijd in het script hadden gestoken, kwamen ze hierop terug en gaven ze geen gehoor aan mijn vraag om een terugbetaling. Doordat ik zelf geen gedoe wou, heb ik een 2de keer aanpassingen doorgestuurd (veel minder aanpassingen, aangezien ik hen niet té veel werk wou bezorgen). Heb het product dan maar laten opsturen, maar kan finaal niet zeggen dat ik het mijn geld waard vond. Zeker niet gezien de slechte ervaring die ik met hen had.

Antwort von OurComic

Bedankt om je ervaring te delen, Jens.

Het spijt ons oprecht dat je dit traject als teleurstellend hebt ervaren. Dat is uiteraard nooit onze bedoeling.

Graag willen we wel enkele zaken verduidelijken. Onze terugbetalingsbelofte geldt wanneer iemand na het scriptschrijfproces niet tevreden is. In jouw dossier hebben we meerdere aanpassingen aan het script verwerkt op basis van je feedback. Daarna werd het script goedgekeurd en zijn we overgegaan tot de volledige productie van de strip.

Een gepersonaliseerd product wordt volledig op maat gemaakt en kan na productie niet opnieuw verkocht worden. Daarom is een terugbetaling niet meer mogelijk zodra de strip effectief is uitgewerkt en geproduceerd. Dat hebben we ook zo toegelicht in onze communicatie.

Toen je aangaf toch verder te willen met aanpassingen, hebben we opnieuw wijzigingen doorgevoerd zodat we samen tot een zo goed mogelijk eindresultaat konden komen. Jammer genoeg bleek het eindresultaat voor jou alsnog niet te voldoen aan je verwachtingen.

We nemen je feedback wel degelijk mee. Transparantie en duidelijke communicatie zijn voor ons belangrijk, en we bekijken intern hoe we onze voorwaarden nog helderder kunnen formuleren zodat er in de toekomst geen misverstanden ontstaan.

We vinden het oprecht jammer dat je ervaring niet was wat je gehoopt had.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geloof niet in sprookjes...wat een slechte service.

'Ben je niet tevreden met het comicscript? Dan kan je alles aanpassen wat je wil — dialoog, verhaal, of zelfs een volledig nieuw script aanvragen. Voelt het daarna nog steeds niet juist? Dan krijg je een volledige terugbetaling. Zonder gedoe.'
Bovenstaande even geciteerd van de site.

Hier thuis hebben we een comic besteld, maar we zijn absoluut niet tevreden met het resultaat. Ook na de aangevraagde aanpassingen bleef het onder de maat, zeker gezien de prijs die ervoor betaald is.
Terugbetaling zonder gedoe? Daar klopt in de praktijk helemaal niks van! De klantenservice doet nauwelijks moeite om het probleem op te lossen of het geld terug te geven. Erg teleurstellend en geen aanrader, dus trap er vooral niet in.

15. Februar 2026

Beste,

Wat jammer om dit te lezen. Het spijt ons oprecht dat jullie teleurgesteld zijn in het resultaat. Dat is uiteraard nooit onze bedoeling.

We willen graag benadrukken dat bij het script werkelijk alles aangepast kan worden: dialoog, verhaallijn of zelfs een volledig nieuw script. We blijven daarin meedenken tot het goed voelt. En als het na die aanpassingen nog steeds niet naar wens is, voorzien wij wel degelijk een volledige terugbetaling.

We zijn op dit moment niet op de hoogte van een openstaand dossier waarin dit niet correct werd opgevolgd. Daarom zouden we het enorm appreciëren als jullie ons rechtstreeks contacteren via contact@our-comic.com
met jullie bestelnummer, zodat we dit onmiddellijk kunnen nakijken en correct oplossen.

We nemen feedback serieus en willen dit graag rechtzetten.

Duidelijk en mooi afgebeeld

Duidelijk en mooi afgebeeld. De feedback verwerkt en naar wenst opnieuw de teksten opgemaakt. Hartelijk dank.

23. Januar 2026

Antwort von OurComic

Wat fijn om te lezen, dankjewel!

We vinden het belangrijk dat alles helemaal naar wens is, dus mooi om te horen dat de feedback goed verwerkt kon worden en het resultaat klopt.

Bedankt voor het vertrouwen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jammer dat je slechts 1 foto kan…

Jammer dat je slechts 1 foto kan uploaden per persoon - enkel close up. Het concept is leuk maar het eindresultaat lijkt helaas niet op ons. Op de ene scène staat het personage veel zwaarder dan een andere scène. En je kan niet echt veel bijsturen. Op de ene scene is mijn vriendin groter dan ik en bij de andere kleiner. Details kloppen dus niet helemaal. Daarom zouden meerdere foto's van dezelfde persoon wel helpen op een beter beeld van de personages te krijgen. Hopelijk voor toekomstige klanten kan dit herbekeken worden en uitgebreid. Wel heel vlotte communicatie bij problemen - kader was stuk bij levering en onmiddellijk een nieuwe opgestuurd gekregen dus wel fijne afhandeling en service daarvan.

7. Januar 2026

Antwort von OurComic

Bedankt voor je eerlijke en uitgebreide feedback.

We begrijpen je punt volledig. Consistentie tussen scènes en herkenbaarheid zijn cruciaal bij een gepersonaliseerde comic. Feedback zoals deze helpt ons om het systeem verder te verbeteren. Intussen hebben we al aanpassingen doorgevoerd om de visuele consistentie tussen scènes te versterken.

Fijn om te horen dat de communicatie en de afhandeling rond het beschadigde kader goed verliepen. Service en opvolging vinden we minstens zo belangrijk.

Dankjewel om dit zo duidelijk te delen.

Not receive anything

I did not receive anything and did not get my money back

17. November 2025

Antwort von OurComic

Hi Luis! We're sorry to hear you’re unhappy with the experience. For clarity: we were already working on your comic when you told us you weren’t satisfied. We immediately replied asking what solution you preferred, and even sent a follow-up email, but we didn’t receive a response.

We’re still fully prepared to remake the comic or refund you entirely. Just let us know your preferred option and we’ll take care of it right away.

OurComic Team

Betrouwbare verkoper

Betrouwbare verkoper. Mooi resultaat en snel geleverd.

Antwort von OurComic

Wat fijn om te lezen, dankjewel!

Mooi dat alles naar wens was en dat de levering snel verliep. Daar doen we het voor.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super

Super service

Antwort von OurComic

Dankjewel voor je mooie woorden!

Fijn om te horen dat je onze service als super hebt ervaren. Dat waarderen we enorm.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Levertijd veel te lang, Strip wel heel mooi

Vanaf de bestelling/betaling heeft het helaas 19 dagen geduurd totdat de strip geleverd werd.

Dit is veel te lang, en hierdoor heb ik het niet kunnen cadeau doen op het juiste moment, maar pas een dikke week na de verjaardag van mijn partner.

Het is jammer dat ik het niet kon geven op haar verjaardag, maar ze was er zo blij mee, dat ik toch maar een goede score geef. Het is heel mooi gedaan.

Hoi Sam,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Het spijt ons enorm dat je bestelling vertraging heeft opgelopen. PostNL heeft de laatste dagen helaas met enkele vertragingen te maken gehad, waardoor ook jouw pakket later aankomt dan gepland.

Ik zie gelukkig dat de levering vandaag eindelijk is ingepland. Onze welgemeende excuses voor het ongemak — we begrijpen hoe vervelend wachten kan zijn. We hopen dat je, zodra je het pakket ontvangt, echt blij zult zijn met het resultaat.

Warme groet,
Robin – OurComic Team

Super knap gedaan!

Het verhaal dat we lieten maken was dat van onze zoon en onze lieve labrador Hope die we jammer genoeg enkele weken geleden hebben moeten laten inslapen. Het is een prachtig eerbetoon en blijvende herinnering geworden aan wat Hope voor ons betekende: ze gaf ons hoop in de donkerste dagen. Dankjewel!

10. Oktober 2025

Antwort von OurComic

Wat een bijzondere en aangrijpende woorden. Dankjewel dat jullie dit met ons delen.

Het betekent veel voor ons dat het verhaal van jullie zoon en Hope een blijvende en waardevolle herinnering is geworden. Dat we op zo’n moment iets mogen maken dat troost en betekenis heeft, nemen we niet licht op.

We wensen jullie nog veel mooie herinneringen aan Hope.

Nice

Nice, fast and good quality!

10. Oktober 2025

Antwort von OurComic

Thank you for your lovely review!

Great to hear that everything was delivered quickly and in good quality.

Team OurComic

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr