Jeg har hatt tannlegeskrekk siden jeg var 12 år gammel, som bare ble verre og verre med åra. Det er genuint sjokkerende for meg at jeg ikke har noe skrekk og gru i det hele tatt når det kommer til å d... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Har ikke vært hos Oslo Tannlegesenter.. men blir oppgitt når jeg leser reviews her.. Vær så snill og gi tilbake melding på fagmessig grunnlag ikke pga om du har tannlege skrekk eller ikke.. Det som er... Mehr ansehen
Jeg hadde time hos Ardiana Gjuka, og må si jeg er kjempefornøyd😍 En utrolig dyktig tannlege som vet hva hun driver med. Jeg pleier å være nervøs for å gå til tannlegen, men hun fikk meg til å føle me... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Tannrens & Airflow
Veldig hyggelig, informativ og nøye tannlege. Første gang her. Vil absolutt komme tilbake
Tannlegen var veldig forståelsesfull og…
Tannlegen var veldig forståelsesfull og tok hensyn til at jeg var ganske redd
Dyktig tannlege
Dyktig tannlege, presis behandling og informerer grundig underveis!
Tålmodig og flink!
Jeg måtte til tannlegevakten grunnet akutt smerte. Fikk oppfølgingstime etter dette og fikk svar på en del ting. Hun var tålmodig med meg og forklarte alt på en fin måte. Jeg synes det er ubehagelig å gå til tannlegen men hun viste kompetanse og hadde en formidlingsevne som gjorde meg sikker på hva jeg skulle videreføre til min faste tannlege. Og ikke minst hadde forståelse for at jeg ønsket å ta selve behandlingen hos min faste tannlege i hjembyen min.
Føler jeg blir profesjonelt og godt…
Føler jeg blir profesjonelt og godt ivaretatt.
Profosjonelle
Veldig hyggelige de som jobber der, tannlegen var veldig profosjonell og får deg til og slappe av
Anbefaler å gå til Nor
Føler meg alltid så ivaretatt hos Nor, hun er så flink og behagelig, og klarer å roe meg ned (har skikkelig tannlegeskrekk).
Lærer også mye om min egen tannhelse, og informasjonen jeg får er alltid lett å forstå.
Kjapt enkelt og greit alltid godt humør på tannlegen
Det var en tann jeg måtte ta ut.
Kjempeflinke ansatte
Har nettopp fullført min 3 behandling etter å ha knekt tanna mi. Første timen fikk jeg bestilt via nettsiden kjempefort, 8 timer etter skaden, tross for at jeg hadde ringt 5 andre steder. Tannlegen min Ardiana G. og tannlegeassistenten tok meg imot veldig godt og behandlet meg profesjonelt. De forklarte også underveis hva som kommer til å skje og hvorfor under hele prosessen. De hadde også veldig forståelse for at det gjorde vondt og var ubehagelig. Alt dette gjorde sånn at jeg følte meg trygg og godt ivaretatt. Aldri før har jeg blitt behandlet så bra hos tannlegen eller forsåvidt noen andre steder.
Hade en grym tandläkare 🙌
Hade en grym tandläkare! Kom in på akutbesök för mina visdomständer 19 på kvällen. Han tog sig tiden att dra ut båda. Snabb och proffsig, kände ingenting. Tydlig i efterbehandlingen med. Tack för den snabba hjälpen 🙏
Super info og oppfølging
Oppfølging og info om inngrepet var veldig betryggende.
Særdeles fornøyd.
Fikk tannpine på en lørdag og time hos tannlege allerede søndag morgen. Svært hjelpsomme og kompetente.
Profesjonell tannlege
Min tannlege Janie er en profesjonell, dyktig og omsorgsfull tannlege og hun sikrer på at jeg har en grundig undersøkelse før behandlingen.
Veldig flink og hyggelig tannlege…
Veldig flink og hyggelig tannlege Maria, kommer til henne med glede igjen.
Positiv opplevelse
Jeg er ikke glad i å gå til tannlegen, men følte med ekstremt trygg og ivaretatt her. Ekstremt trygg og dyktig tannlege.
Anbefales
Dyktig tannlege som ga svært gode råd om behandlingsplan
Hos Oslo Tannlegesenter blir du tatt…
Hos Oslo Tannlegesenter blir du tatt veldig godt vare på. Ett sted jeg kan anbefale på det varmeste.
Jeg setter pris på behandlingen og…
Jeg setter pris på behandlingen og forståelsen for situasjonen min. Rengjøringen av tennene mine var både vennlig og effektiv. Jeg er veldig fornøyd med henne.
Anbefales
Profesjonell, vennlig og behjelpelig. Anbefales
Helt fantastisk service og så fin…
Helt fantastisk service og så fin tannlege som beroliget og snakket meg gjennom timen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.