Oskar Davidsen Bewertungen 129

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fin oplevelse, hurtig levering. dog bliver jeg aldrig fan af hjemme levering. simpelthen for mange tyverier af pakker på denne måde. pakkeshop ALTID ;)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jeg har i mange år været kunde i Skjold Burne og Oskar Davidsen og fået leveret lækre vine til en særdeles favorabel pris. S. Allingham

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vinen blev leveret 2 dage efter bestilling Men tåbeligt at man kan skrive hvor fragtmanden må stille kasserne, når de alligevel stiller det hele ved kantstenen, hvor alle kan se dem og tage dem. D... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De havde lige præcis den vin jeg havde fået på en restaurant og som ikke kunne købes i butikker. Og mens jeg nu var i gang kunne jeg jo lige bestille mine yndlings bobler også. Hurtig levering.

1. Weinhandlung
  2. Spirituosengeschäft
  3. Weingroßhändler und -importeur

Vom Unternehmen geschrieben

I mere end 135 år har Oskar Davidsen & Co. været leverandør af vin og spiritus til nogle af landets bedste restauranter og hoteller, men nu åbner vi endelig dørene for private kunder, som kan få adgang til det samme eksklusive udvalg, der tidligere kun var forbeholdt professionelle. Uanset om du søger en klassisk vin til middagsbordet eller en unik specialitet til en særlig anledning, finder du kvalitetsprodukter hos Oskar Davidsen & Co. Hos os handler det ikke kun om at finde den rigtige flaske – det handler også om at forstå og værdsætte vinens verden. Derfor er alle vores konsulenter uddannede sommelierer, klar til at dele deres viden og passion med dig. Uanset om du er nybegynder eller entusiast, står vi klar til at hjælpe dig med at lære mere og guide dig igennem vinens mange facetter. Hos Oskar Davidsen & Co. gør vi det til en oplevelse at vælge vin, så du altid kan føle dig godt klædt på til at træffe det perfekte valg. Med vores online vinhandel er det lettere end nogensinde at udforske vores eksklusive udvalg hjemmefra. Her finder du ikke kun kvalitetsprodukter, men også attraktive vintilbud, der gør det muligt at finde din næste favoritvin til en konkurrencedygtig pris. Vi kombinerer tradition og ekspertise med moderne bekvemmelighed, så du både kan handle nemt og få glæde af vores mange års erfaring i vinens verden.

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Altid leveret til tiden

Altid god vin til en rimelig pris

2. Juli 2025

Hej Rune,

Tak for de 5 stjerner. Vi bestræber os på at levere den helt rigtige vin til den helt rigtige pris og det lader til at vi ramte plet :-)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vinen blev leveret 2 dage efter…

Vinen blev leveret 2 dage efter bestilling
Det trækker ned.
Andre vinbutikker kan stille vinen ved f.eks hoveddøren
heldigvis var jeg hjemme, så vinen kom i sikkerhed med det samme.

1. Juli 2025

Hej Evald,

Jeg forstår fuldstændig din frustation - det er naturligvis meningen at varen skal stilles hvor du har beskrevet det (i det omfang det kan lade sig gøre).
Du må gerne tage fat i vores kundeservice på ordre@oskar-davidsen.dk ang. problematikken, så vi undgår at det sker fremover.

Vi håber at vinen trods alt smager godt :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God vin til fornuftig pris.

God vin til fornuftig pris.
God levering

1. Juli 2025

Hej Flemming,

Tak for de 5 stjerner!
Vi er glade for at vin, pris og levering levede op til dine forventninger. God sommer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig kvik og fin levering af god vin…

Hurtig kvik og fin levering af god vin til en rigtig god pris 👍

Hej!

Tak for de fine ord - vi håber at du har lyst til at handle hos os en anden gang.
Hav en skøn dag.

God oplevelse

Hurtig og effektiv levering-
Altid gode vine

Hej Hans,
Mange tak for den fine anmeldelse.
Hav en dejlig sommer!

Spændende vintilbud, god service

Gode vintilbud til rimelige priser , pålidelig og god service

6. Juni 2025

Hej,
Vi er glade for at du er tilfreds med både tilbuddene og vores service. Det sætter vi stor pris på!

Enkelt og hurtig levering

Enkel bestilling og hurtig levering, men ikke placeret på det ønskede sted, men ud mod offentlig vej.

25. Juni 2025

Hej Rolf,
Tak for din anmeldelse! Tag endelig fat i vores kundeservice næste gang du får leveret et andet sted end det ønskede. Ring 43 45 14 22.
Rigtig god sommer!

Vin, købt på nettet.

Hurtig forståelig hjemmeside og bestillingsprocedure. Godt udvalg, meget punktlig levering og pakket på fornuftig vis - alt i alt en god oplevelse.
Kjeld

20. Juni 2025

Hej Kjeld,
Tak for din fine anmeldelse og de rare ord.
Hav en god sommer!

Kan kun sige

Kan kun sige, at vi har været meget tilfredse med de køb, vi har gjort. Det gælder hele vejen rundt: pris, kvalitet og levering!
Og så synes jeg, at hjemmesiden er nem at navigere i.
Kan varmt anbefales!
Hans Ove Olesen

12. Juni 2025

Hej Hans Ove,

Tusinde tak for de venlige ord og din anbefaling. Det er vi meget glade for. Hav en dejlig sommer!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Havde sendt en kasse rose, hvor jeg havde bestilt rødvin. Allerede dagen efter kontakt til OD kom fragtmanden med en "ombytter". Har handlet med firmaet i årevis (tidligere Skjold Burne). Dog mangler jeg, at der sendes en ordrebekræftelse når der bestilles.

9. April 2025

Hej Ole,

Vi er glade for at du fik byttet dine varer til de korrekte. Ang. ordrebekræftelsen må du gerne ringe til os på 43 45 14 22 næste gang du bestiller og ikke modtager en ordrebekræftelse.

god side

god side, gode vine til gode priser,
ikke så meget reklame , som nogle af de andre vinhandlere tæppebomber med på mail.

27. Juni 2025

Hej Johnny,
Tak for de 5 stjerner og de fine ord. Det sætter vi stor pris!
Tobias

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget bredt udvalg af vin

Meget bredt udvalg af vin. Gode priser, hurtig levering og høj kvalitet.
Kan anbefales.

Hej Tom,
Tusinde tak for dine flotte ord. Vi forsøger altid at give vores kunder den helt rigtige vin til den helt rigtige pris.
Hav en skøn weekend!

Nemt at købe

Nemt at købe, ingen problemer med afhentningen. Vin og pris hang fint sammen.

Hej Lars,
Tak for din anmdelsle - den er meget værdsat!
Hav en dejlig sommer 😄

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget fin vin,fin pris og levering som…

Meget fin vin,fin pris og levering som ønsket

8. April 2025

Hej Gert,
Mange tak for at give dig tid, til at skrive en anmeldelse.
Vi håber at du får en god sommer.

Oskar Davidsen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr