Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ortho formulas is wat mij betreft een zeer betrouwbare en de enige juiste keuze voor wie op zoek is naar kwalitatief en doordachte voedingssupplementen. Zeker het deskundige advies dat Boaz je g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geen troep en nonsense, hoogwaardige kwaliteit is waar Ortho formulas voor staat. Wil je supplementadvies op maat, oprecht en eerlijk advies? Dan ben je bij deze mannen aan het juiste adres,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Normaal ben ik vrij kritisch op pre-workouts, maar deze van Ortho Formulas heeft me echt positief verrast. Geen overdreven ‘crash’ of hartkloppingen zoals bij veel andere merken, maar juist een fijne,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed advies gevonden op de insta van ortho formulas. Dus besteld en zeer te vrede met een snelle levering . Vitamine d pillen die ik heb zorgen voor meer energie gedurende de dag. Top spul!

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel

Vom Unternehmen geschrieben

Wij bieden een assortiment hoogwaardige voedingssupplementen met een hoge biologische beschikbaarheid in de juiste dosering voor het lichaam. Bij Ortho Formulas zijn we altijd op zoek naar de juiste combinatie van vitaminen, mineralen en antioxidanten die de benodigde aanvulling bieden voor een gezond(e), sterk(e) en gebalanceerd(e) lichaam en geest. Wij garanderen optimale voedingswaarde en opneembaarheid van onze formules en kunnen zo een kwalitatief hoogwaardig assortiment aanbieden van zorgvuldig samengestelde supplementen.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Top producten

Ben enorm tevreden over de producten, service is top! Aanrader!

20. Dezember 2024

Antwort von Ortho Formulas

Bedankt voor je beoordeling en het delen van je ervaring! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Goede service en producten

Goede service, mooie verschillende producten. Duidelijke productbeschrijving. En duidelijke uitleg bij vragen/ advies

6. Februar 2025

Kundig advies & snelle verzending

Via Instagram contact opgenomen met Orthoformulas om mij advies te geven om mijn testosteron & energie gehalte te verhogen.

Nadat Boaz mij zeer kundig en vriendelijk te woord stond, wat producten via de website besteld. Gebruiksvriendelijke site, producten waren binnen 2 dagen keurig geleverd.

De producten doen precies wat er beloofd wordt. Geweldige service noem ik dat!

Team Orthoformulas, hartelijk dank en tot de volgende bestelling!

2. Dezember 2024

Antwort von Ortho Formulas

Bedankt voor je uitgebreide beoordeling en het delen van je ervaring! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Kwalitatief hoogwaardige supplementen…

Kwalitatief hoogwaardige supplementen die een mooie aanvulling zijn op mijn levensstijl. Uitgebreid en eerlijk advies waar je iets mee kan. Kortom, erg tevreden.

5. Februar 2025

Antwort von Ortho Formulas

Dankjewel voor je mooie Review Mariëlle!! We zijn blij dat je zo tevreden bent! We hopen je nog lange tijd van dienst te zijn en je te kunnen ondersteunen in je lifestyle!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding én service!

Als fanatiek Crossfitter heb ik al veel supplementen geprobeerd, maar Ortho Formulas heeft me echt verrast. De prijs/kwaliteitverhouding is ongeëvenaard! De producten die ik gebruik – zoals shilajit, creatine, visolie, collageen, multivitamines en magnesium – zijn van topkwaliteit en ik merk echt het verschil in mijn prestaties en herstel.

Wat ook echt opvalt is de service. Het advies dat ik krijg is altijd professioneel en op maat, waardoor ik precies weet wat ik nodig heb voor mijn trainingen en herstel. Daarnaast is de levering altijd snel en betrouwbaar, wat voor mij als atleet belangrijk is.

Ik kan Ortho Formulas echt aanraden aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige supplementen tegen een scherpe prijs!

Antwort von Ortho Formulas

Bedankt voor je uitgebreide mooie beoordeling en voor je vertrouwen Menno! We hopen je nog lange tijd van dienst te zijn en je te kunnen ondersteunen in je actieve lifestyle!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super producten en goede service van…

Super producten en goede service van Ortho formulas!

Antwort von Ortho Formulas

Bedankt voor je mooie beoordeling en het delen van je ervaring Nino! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Healthy and nice products

Healthy and nice products, I can feel how they helping my body to grow and rest better and one on the most important that you always receive the best advice.

Antwort von Ortho Formulas

Thank's for your purchase and your trust!! We look forward to serving you again in the future!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg blij met de hulp van de mannen

Erg blij met de hulp van de mannen! Begonnen aan mijn zoveelste gym journey, maar dit keer met ondersteuning van de heren. De informatie is heel behapbaar en maakt het leuk om te gaan trainen. De supplementen en de visie van de jongens trekt mij, omdat ze de focus leggen op zowel de mentale als de fysieke gestelheid!! 💪🏾

3. Februar 2025

Antwort von Ortho Formulas

Bedankt voor je uitgebreide mooie beoordeling en voor je aankoop Cyclo! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn en hopen dat we nog veel voor elkaar kunnen betekenen natuurlijk!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijke service en hoogwaardige…

Vriendelijke service en hoogwaardige supplementen

8. November 2024

Antwort von Ortho Formulas

Bedankt voor je mooie beoordeling en het delen van je ervaring Gwendoline! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Kwalitatief hoogstaande supplementen!

Na advies van Sam een aantal supplementen (Shilajit, Vitamine D3, Zink, Vitamine C, Magnesium, Visolie) van Ortho Formulas geprobeerd.
De belangrijkste redenen om supplementen te nemen waren voor mij dat ik 4 dagen per week train als powerlifter en dat ik dan zo snel mogelijk wil herstellen voor de volgende training. Verder ben ik niet vaak buiten in de winter en eet ik niet zo vaak vette vis.
Ik ben zeer tevreden met de supplementen van Ortho Formulas! Door de extra vitamine D3 voel ik me fitter en naar mijn ervaring helpt magnesium mij om mijn spieren beter en sneller te laten herstellen. Daarnaast zijn de supplementen van Ortho Formulas hoog gedoseerd. Je koopt geen rommel. Aanrader!

Antwort von Ortho Formulas

Bedankt voor je uitgebreide mooie beoordeling en voor je aankoop Jan! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Top!

Fijne, snelle, professionele en persoonlijke service. Bij vragen krijg je een duidelijke uitleg en wordt doorgevraagd op je persoonlijke situatie en doelen om een zo passend mogelijk en eerlijk advies te geven.
Snelle service en goede prijs-kwaliteit

Antwort von Ortho Formulas

Bedankt voor je uitgebreide mooie beoordeling en voor je aankoop Femke!! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Professioneel & goed advies

Zoekende naar de juiste aanvulling aan supplementen, naast mijn voeding, kwam ik bij Ortho Formulas terecht.
Met mijn wensen kreeg ik een fijn en duidelijk advies.
Boaz & Sam weten waar ze over praten.

1. Januar 2025

Antwort von Ortho Formulas

Bedankt voor je mooie beoordeling en voor je aankoop Simone! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Fijne producten, goede service

Fijne producten met goede service.

Ik neem al een tijdje mijn collageen en creatine af bij Ortho Formulas.
Niet alleen lossen de producten goed en snel
Op maar hebben ze ook geen gekke bij smaken zoals bij vele merken wel is.
Ook vragen over bepaalde supplementen worden direct en goed beantwoord in duidelijke taal.

Top bezig! Aanrader

Antwort von Ortho Formulas

Dankjewel voor het delen van je goede ervaring met ons Maxwell! Wat fijn dat we zo van waarde kunnen zijn! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top advies elke keer op maat

Top advies elke keer op maat, betaalbare producten en goede gezonde supplementen. Aanrader!!!

Antwort von Ortho Formulas

Dankjewel voor het delen van je ervaring Ingrid! Wat fijn dat we zo van waarde kunnen zijn! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Waren alle webwinkels maar zo als Orthoformulas

Is weinig aan toe te voegen op alle eerdere reviews. Producten zijn goed de levering snel en correct. Veel webwinkels kunnen een voorbeeld nemen aan Orthoformulas, goede website en service.

14. Oktober 2024

Antwort von Ortho Formulas

Bedankt voor je aankoop en het delen van je ervaring Robert! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hoge kwaliteit vitamine en mineralen en dat merk je!

Ik ben onder de indruk van de natuurlijke ingrediënten die Ortho Formulas combineert in hun voedingssupplementen. De zorgvuldig geselecteerde kruiden, vitaminen en mineralen zijn van hoge kwaliteit en dat merk je.

Een absolute aanrader!

2. Januar 2024

Antwort von Ortho Formulas

Bedankt voor je uitgebreide mooie beoordeling en voor je aankoop Andjenie! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is dat je maar 5 sterren kunt geven, anders waren het zeker 10.

Ik ben erg blij met de kwaliteit van de supplementen die ik heb besteld. Daarnaast was het bestellen een fijne ervaring, vooral omdat de uitleg op de website erg begrijpelijk is voor iemand die zich net begint te verdiepen in sport en voedingssupplementen. De informatie was duidelijk en hielp me om een weloverwogen keuze te maken. Zeker een aanrader!

8. Juli 2024

Antwort von Ortho Formulas

Bedankt voor je uitgebreide mooie beoordeling en voor je aankoop Soes! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Goed advies!

Top spullen, snelle levering, goed advies!

13. Juni 2024

Antwort von Ortho Formulas

Bedankt voor je aankoop en het delen van je ervaring Johan! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Snelle verzending, netjes verpakt en het aller belangrijkste, het doet wat het moet doen!

4. Juni 2024

Antwort von Ortho Formulas

Bedankt voor je aankoop en het delen van je ervaring Cindy! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Already a MUST for Supplements

Great quality for this young company.
Outstanding support. I’m currently purchasing both Creatine (best quality) and Collagen. First timer for the collagen, never been more satisfied about a supplement before. Working solid for me, cannot stop having it.

5 starts deserved.

3. Juni 2024

Antwort von Ortho Formulas

Thank's for your purchase and your trust Niko!! We look forward to serving you again in the future!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr