Jeg blev henvist til ORIS, af min tandlæge, da jeg skulle havde gen- behandlet en rodbehandling i en krone. Det var den rareste oplevelse. Kvinden der behandlede mig, var ikke dansk, me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mødt 15 min før min tid til rodbehandling. Kom straks ind til venligt og meget dygtigt personale med god tid til info. Ingen smerter eller ubehag . Dagen efter var uden smerter og smertestillende . Ha... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fået afsluttet et længere forløb og udredning for parandoktose. Kunne gå ud fra klinikken med følelsen af, at behandlingen havde været meget effektiv. Tænder som sad meget løst, sidder nu i et sundt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fik indsat tandimplantater ved kæbekirurg Kasper Stokbro, og han var meget professionel, og forklarede hvad der blev gjort. Det føltes meget rart og trygt. Også klinikassistenten var med til at gøre d... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vom Unternehmen geschrieben
Havnepladsen 3B, 5700, Svendborg, Dänemark

Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Antwort von ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
God til at forklare hvad der er bedst til situtation man står i når der var et stykke tand der var knækket af.At ringe til klinikken altid en behagelig samtale.Når man træder ind af døren møder man smilende personale.😀

Antwort von ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Jeg føler mig helt tryg ved behandlingen. Jeg er i gode hænder

Antwort von ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Det er den venlighed man bliver mødt med og en rigtig god tandlæge/ tandplejer man kommer ind til . Rigtig god oplevelse

Antwort von ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Ja i er bare søde og rar når man kommer ved jer og når man sige det gør ondt så kikker i på det og finder en løsning på det

Antwort von ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Fik fjernet en hjørnetand fra kæben kirurgisk. Kasper var super professionel, og gav sig tid til at forklare om hvad der skulle ske.
Ham og hans assistent gav mig en stor ro og det gjorde bare hele oplevelsen rigtig god.

Antwort von ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
ORIS Tandlægerne i det gule pakhus i Svendborg er den bedste tandlæge man kunne ønske sig.
Rigtig behagelige medarbejder, og den service de yder skal man lede langt efter.
Jeg har haft store smerter over en længere periode, og det har de formået at få lavet, selvom jeg har haft tandlægeskræk.
Fantastisk kundeservice så snart du kommer ind af døren til at du går ud igen.
Kæmpe tak til Ulrik og Marianne, for at ha gjort mig smertefri igen, jeg føler mig som genopstået fra de døde.
De fortæller alt hvad de gør, og tager det i dit tempo, blid og stille rolig oplevelse, og virkelig behagelige mennesker der hjælper en igennem operationen hvis man er nervøs.
Kan ikke andet end at anbefale ORIS Tandlægerne, de gør det til en god oplevelse at komme til tandlæge!

Meget venlig behandling

Antwort von ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Et par dage efter jeg fik implantatet i overmunden gik der infektion i det som krævede antibiotika. Tre måneder senere skulle kronen på, men implantatet var ikke vokset fast og måtte fjernes. Tre måneder senere fik jeg et nyt implantat og igen tre måneder senere fik jeg kronen på. Implantatet er super godt! Jeg betalte kun for det første implantat og blev kompenseret for den langvarige behandling.

Antwort von ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Kort og godt - venlig atmosfære - dejlige mennesker i receptionen - kundeservice helt i top!

Antwort von ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Jeg havde set forkert i min kalender og var kommet en dag for tidligt til Oris Tandlægerne i Svendborg. Jeg havde rejst længe, da jeg bor på en af de små øer, men de var så søde at flytte en tid, så jeg alligevel kunne få kigget på tænderne. Tak til den søde sekretær og til ham som gik med til at få flyttet sin tid.
Iøvrigt bliver man altid mødt med en venlig imødekommenhed på klinikken. Virkelig god service.

Antwort von ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.