Organic Market Bewertungen 22

TrustScore 4 von 5

3,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er trofast kunde hos Organic Market, og kan varmt anbefale at handle hos dem. Gode økologiske varer som du ikke finder i almindelige supermarkeder, og til fair priser. Har for første gang forsøgt at... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SUPER koncept Var for anden gang inde og handle i butikken i Greve. Dejligt med en sådan lækker butik med fine varer 😊

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

22 Bewertungen

SUPER koncept

SUPER koncept

26. März 2026

Er trofast kunde hos Organic Market

Har for første gang forsøgt at handle på deres webshop, og det var også en god oplevelse. Fremragende økologisk olivenolie til billige penge!

4. März 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

“Organic market” only partly organic

Var glad da jeg læste om det nye organic market, glad for at der var kommet et nyt økologisk marked, men blev næsten snydt, skulle ha lidt brød, og så lidt ost til 3 for 75kr det lød da godt, men kikkede nærmere på dem, de var ikke øko, hvordan kan et organic market have ting der ikke er øko ? Synes det er lidt plagiat at kalde det for organic marked når det ikke kun er det, bliver i tvivl om de ting jeg købte forleden fra konditor skabet var øko ?
Godt concept men at det ikke er som navnet antyder, at man skal kikke være i trivl om det ret faktisk er øko. Burde være naturligt at det KUN er økologisk vare i et økomarked !

2. März 2026

Hej Nicolas.
Tak for dit besøg i Organic Market Greve, og tak for din anmeldelse - omend vi er ærgerlige over den er 2-stjernet.

99,5% af vores sortiment er økologisk certificeret, og alle vores oste er økologiske med undtagelse af “Markedspladsen” som du omtaler her. Det er tydeligt markeret at de ikke er økologiske på både selve produktet og på prisskiltet - ligeledes er alle økologisk certificeret produkter markeret med “ØKO” på prisskiltet.

Markedspladsostene er håndplukket fra små gårdmejerier i Europa, og varierer fra uge til uge. Nogengange er de økologisk certificeret, og andre gange er de ikke. Mange er lavet ud fra økologiske principper og råvarer men de små mejerier gider ikke bureaukratiet med at få det økologisk certificeret - de vil hellere fokusere på at lave dejlige oste.

Den gode pris med 3 stk for 75 kr kan kun lade sig gøre for disse oste fordi de nærmer sig holdbarhedsdatoen, og de små mejerier derfor ikke kan sælge dem til større grossister men vores butikker aftager dem gerne for på den måde kan vi mindske madspild og få nogle exceptionelle oste, der normalt ville være meget dyrere, til nogle gode priser.

Det er selvfølgelig uheldigt at det er markedspladsostene som er det eneste som ikke er økologisk certificeret som skal gøre dig i tvivl, men vi forstår det godt hvis du ikke har været opmærksom på markeringen på skiltet og hvis Linda, som driver butikken i Greve, ikke har haft så meget storytelling omkring lige netop markedspladsostene.

Vi tager din feedback med videre, og vil for en god ordens skyld gerne forsikre dig om at du ikke skal være i tvivl om at bagværket og de andre produkter er økologiske. Skulle du komme i tvivl en anden gang, så ved du nu at du altid kan kigge på prisskiltet for at se om det er økologisk certificeret eller ej.

Vi håber at vi måske kan få chancen for at ændre din oplevelse, som du har vurderet til at være dårlig, til at være lidt bedre 🤞🏻
Ræk gerne ud til os på hello@organicmarket.dk hvis du har opfølgende spørgsmål, eller anden feedback - vi sætter stor pris på feedback så vi kan forbedre oplevelsen.

De bedste hilsner Nynne og Rasmus

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Købte en tebirkes klokken 7 om morgenen…

Købte en tebirkes klokken 7 om morgenen der hvertfald ikke var friskbagt.
Desværre en skuffende oplevelse.

21. Januar 2026

Hej Randi.

Tak for din anmeldelse, omend vi er kede af at høre du har haft en dårlig oplevelse.

Jeg kan garantere dig for at bagværket ikke har været gammelt. Vi har ansatte på hver eneste morgen som gør butik, og brødskab helt rent, hvor alt gammelt bagværk bliver fjernet inden det nye kommer op.

Jeg ville ønske at du havde rakt ud til os direkte, så vi kunne undersøge sagen nærmere og fundet en løsning 😊 Hvis du skriver til os på hello@organicmarket.dk så vil jeg meget gerne finde en løsning, undersøge nærmere hvilken dag du har handlet hos os så vi kan lære af din feedback og se om der er noget som er gået galt med afbagningen, og sidst men ikke mindst finde en god løsning så vi måske kan få vendt din oplevelse til en god i stedet ❤️

De bedste hilsner Nynne, Organic Market

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækre varer og fantastisk…

Super lækre varer og fantastisk bagværk!! Endelig noget ordentligt brød i Køge

18. Dezember 2025

Antwort von Organic Market

Tusind tak for din anmeldelse Mikkel, det betyder enormt meget for os 🥰

Tørt brød

Købte en croissant og en romsnegl
De så mega godt ud men blev skuffet
De var meget tørre meget fedtede at spise så de blev smidt ud, havde ellers planer om at købe morgenmad næste dag men droppede det efter den oplevelse og det koster jo en jetjager ..

15. August 2025

Hej Stinne.
Tak for din anmeldelse - omend vi er kede af at høre det ikke har været en god oplevelse. Ud fra din beskrivelse lyder som om det ikke har været i orden, og bestemt ikke efter vores standarder. Hvilken dag, butik og tidspunkt har du handlet?

Vi vil rigtig gerne gøre alt for at det er en god oplevelse i vores butikker, hvorfor feedback er vigtig og derfor sætter vi stor pris på, hvis du vil række ud til os så vi kan undersøge sagen nærmere. Vil du ikke kontakte os på hello@organicmarket.dk? :)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De må have skiftet bager eller også er…

De må have skiftet bager eller også er de faldet utrolig meget af på den, der er i hvert fald sket et skift. Vi var meget glade for bagværket lige da de startede ude på Vittenbjerggård, og har været hyppige kunder. Men nu oplever vi konsekvent tørt og sejt bagværk. Øv.

8. Juli 2025

Hej Laura.
Tusind tak fordi du deler din oplevelse med os – også selvom den desværre ikke har været god. Vi er kede af at høre, at vores bagværk ikke har levet op til dine forventninger på det seneste. Vi tager din feedback meget alvorligt og vil gerne undersøge nærmere, hvad der kan være gået galt.
Vi bestræber os altid på at levere frisk og velsmagende bagværk, og vi vil meget gerne i dialog med dig, så vi kan blive klogere og rette op. Du er derfor velkommen til at kontakte os direkte på hello@organicmarket.dk, så vi kan følge op og forhåbentlig genvinde din tillid.
Endnu engang tak for din ærlige tilbagemelding 💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Absolut altid besøget værd!

Jeg har været forbi Organic Market i flere forskellige byer nu, da jeg ved at jeg altid kan få mad i en god og ordentligt kvalitet, som lever op til mine værdier. Jeg har ikke været skuffet på et eneste tidspunkt!

Det er fedt at se noget så innovativt og lækkert sat sammen til Organic Market.

Jeg elsker deres værdier, og at de altid sikrer det er god kvalitet, lokale og lækre råvarer. Hver gang jeg skal have gæster på besøg, så ved jeg altid hvor jeg skal finde bagværket.

Jeg kan virkeligt anbefale Organic Market til alle der ønsker en ny oplevelse og/eller madvarer i knaldgod kvalitet!

16. Juni 2025

Kære Cecilie,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 💚 Det betyder meget for os at høre, at du værdsætter vores værdier, kvalitet og lokale råvarer – og at vi kan være dit go-to sted, når der skal hygges med gæster. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart!
Team Organic Market

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deres Croissanter er laver af brøddej…

Deres Croissanter er laver af brøddej istedet for Butterdej. De er dyre og man skal have spidse tænder for at kunne spise dem.Har prøvet dem idag i Birkerød.
Croissanter på bensintanken er bedre og billigere.

16. Juni 2025

Antwort von Organic Market

Tusind tak fordi du deler din ærlige oplevelse med os 🙏 Vi er selvfølgelig kede af at høre, at croissanten i Birkerød ikke levede op til dine forventninger. Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere, da vi hele tiden arbejder på at forbedre vores bagværk – og din feedback hjælper os i den proces. Vi håber, du vil give os en chance igen en anden gang, så vi kan overraske dig positivt 💚
Team Organic Market

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget tørt og uspiseligt bagværk

Meget tørt og uspiseligt bagværk. Ejerne af selve Organic Market tager ikke kritik til sig.

19. Oktober 2024

Kære Laura,
Vi er oprigtigt kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores bagværk, og at du ikke føler, vi tager kritik til os. Tværtimod betyder feedback rigtig meget for os – og vi bruger den aktivt til at forbedre os som vi også har skrevet til dig tidligere.

Organic Market er stadig en ny, lille virksomhed, som vi driver med hjertet og uden at tage løn – faktisk arbejder både Rasmus og jeg fuldtid ved siden af for at kunne finansiere projektet. Vi prøver at skabe liv udenfor storbyerne og støtte de lokale – og derfor gør en 1-stjernet anmeldelse mere ondt, end man måske lige regner med.

Tak fordi du deler din oplevelse 💚

Nynne, ejer af Organic Market

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rigtig dårlig og stressende oplevelse

Rigtig dårlig og stressende oplevelse. Jeg har forsøgt at handle der for den første gang i dag, men kunne ikke afslutte købet, da selvbetjeningssystem blev ved at tilføje nogle produkter, som jeg ikke har købt. Nogen "tilbudspakke", som inkluderede de varer, som jeg har taget, men også nogle ting, jeg ikke var interesseret i. Det var umuligt til at rette. Mens jeg møffede med appen, kom der to andre kunder i butikken, så jeg blev nødt til at afbryde købet og lade dem foran mig. Forsøgte igen bagefter, men uden held. Support i appen er nytteløs. Man skal enten installere messenger app til at komme i kontakt med dem eller ringe til omstilling. Hvilket man ikke gider spilde tid på, når man kun har 30 min pause. Til sidst gav jeg op og gik uden at købe noget. Kommer helt bestemt aldrig tilbage.

23. Mai 2025

Hej Olga,

Det er jeg sørme ked af at høre. Du skulle endelig bare ringe til os. Vi tager den inden for 20 sek, og kunne hjælpe dig godt videre. Vi er søde og rare mennesker og iværksættere der vil gøre alt for vores kunder - også dem der er nye og har brug for lidt hjælp for at det bliver en god oplevelse.

Lige så snart du har prøvet det et par gange, så bliver du verdensmester.

Vil du ikke ringe til os eller række ud på hello@organicmarket.dk ? Så kan vi mødes i butikken og jeg kan vise dig hvordan man gør.

Så håber jeg du vil genoverveje din anmeldelse efter du forhåbentlig har fået en god oplevelse. :-))

Rasmus

Kvalitet i provinsen

Ja man skulle tro det var løgn, men der er altså kommet kvalitetsprodukter til provinsen (Ringsted) !! Slut med lange køreture ind til specialbutikkerne i København K for at handle ind til dagens tre måltider .. Bredt sortiment og kvalitet hele vejen rundt, jeg er fan !! Tak til franchisetagerne for at bringe konceptet til byen.

10. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr