Ordrestyring Bewertungen 391

TrustScore 4 von 5

4,0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endnu engang en stor hjælp fra en servicemedarbejder hos Aceve/ordrestyring. Malou var en kæmpe hjælp til at få styr på mit rod. Også selvom jeg fik forvirret hende godt og grundigt undervejs.. Go... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundeservicemedarbejderen jeg talte med var yderst effektiv og hjælpsom, forklarede mit problem, han ringede tilbage inden 5 min og havde allerede talt med IT, som fixede problemet. Ydermere, spurgte... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi i TT forsøger altid på at være hurtige, effektive og få arbejdet udført – med andre ord: En aftale er en aftale. Der opstod problemer med, at vores betalinger ikke fremgik korrekt i Der system... Mehr ansehen

1. Dienstleister für Unternehmensverwaltung
  2. B2B-Dienstleistungen

Vom Unternehmen geschrieben

Ordrestyring er et cloudbaseret timesagsstyringsprogram til håndværkere. Med alt samlet på en platform er Ordrestyring omdrejningspunkt for hele forretningsgangen og sagsstyringen hos flere end 25.000 håndværkere. Det gælder bl.a. ordrer, tilbud, opgaver, fakturering, time- og materialeregistrering, entreprisestyring, dokumentation, indhentning af priser mm. Ordrestyring sikrer endvidere det forretningsmæssige og økonomisk overblik i realtid - både på enkeltsager og det samlede for virksomheden. Med Ordrestyrings digitale platform opnår elektrikere, tømrere, murere, malere VVS’ere og kloakmestre store tidsbesparelser og effektiviseringsgevinster på grund af automatiserede arbejdsgange – bl.a. overføres timer og materialer fra svende automatisk til fakturaer, og det er nemt at integrere til andre systemer som regnskabsprogrammer, lønsystemer, flådestyring, grossister, kalkulation m.fl.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

391 Bewertungen

1 Stern

Hat 62 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg dybt skuffet over deres fakturering…

Jeg dybt skuffet over deres fakturering og tilbuds del som ikke leve op til det de lover, efter at snakke med deres support og fortælle om ønsket om opsigelse af samarbejdet, for man bare et flabet "det kan du ikke du er bundet i et år" svar igen ringe service/support.
Jeg stopper i hvert fald med at bruge deres ringe program.

13. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Williahm var effektiv og hjalp mig med…

Williahm var effektiv og hjalp mig med mine problemer.

27. März 2026

Hej Rasmus,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det er rigtig dejligt at høre, at Williahm kunne hjælpe dig effektivt med dine problemer. Vi ved, hvor vigtigt det er at få hurtig og kompetent assistance, så man kan komme videre med sit arbejde uden unødige afbrydelser 💪💚

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Problemet blev løst hurtigt og…

Problemet blev løst hurtigt og kompetent af Vicki som var meget imødekommende. Jeg kunne næsten høre hende smile i telefonen. dejligt

27. März 2026

Hej Thomas,

Tusind tak for din skønne anmeldelse 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at problemet blev løst hurtigt og kompetent af Vicki, og at du oplevede hende som både imødekommende og positiv i telefonen. At man næsten kan høre et smil gennem røret, er lige præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder 💚

Vi sender naturligvis din ros videre til Vicki – den vil helt sikkert bringe et ekstra smil frem igen 😄

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endnu engang en stor hjælp.

Endnu engang en stor hjælp fra en servicemedarbejder hos Aceve/ordrestyring. Malou var en kæmpe hjælp til at få styr på mit rod. Også selvom jeg fik forvirret hende godt og grundigt undervejs.. Godt kæmpet ;-)

Stor anbefaling herfra.

26. März 2026

Hej Monica,

Tusind tak for din skønne anmeldelse 😄

Det glæder os virkelig at høre, at du endnu engang har fået god hjælp fra vores support – og at Malou kunne hjælpe med at få styr på det hele, selv når det blev lidt forvirrende undervejs. Det sker for os alle, og så er det netop vigtigt med en servicemedarbejder, der holder hovedet koldt og hjælper én sikkert i mål 💪💚

Vi sender selvfølgelig din ros og dit “godt kæmpet” videre til Malou – det vil hun helt sikkert sætte stor pris på!

Tusind tak for den varme anbefaling og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Denne virksomhed er fuldstændig…

Denne virksomhed er fuldstændig ligeglad med deres kunder. Systemet som sådan er udmærket, men i dette tilfælde er det programmets funktion: Kontoudtog, der ikke virker. Det er som om, der er en randomizer indbygget. Jeg prøvede med forskellige sorteringer for at se på, om det ændrede på, at det skyldige beløb var forkert. Ved hver sortering ændrede kunden saldo sig.

Vi har 2 aftaler, fejlen er den samme. Jeg spildte min tid på at tjekke imod e-conomic.

Jeg har første gang meddelt denne fejl for flere år siden. Igennem tiden har jeg fået forskellige forklaringer. Bl.a. disse 2:

Det er ikke vores prioritet lige nu. Den anden var meget mere fantasifuld: Vi prioriterer at lave fede ting til jer kunder i stedet for at rette kedelige fejl.

Vi gør det samme her på lastvogsnværkstedet. Når vi ikke kan finde fejlen på en bil, så får den en lyskæde mere. Det bliver kunden altid glad for.

Jeg påtalte, at vi ved, at denne funktion ikke virker, fordi vi bruger den. Men jeg fik bare det svar, at der var mere presserende fejl, Som lige nu, at EAN-fakturaer ikke går igennem til modtager.

Men det er jo ikke en fejl, der har stået på i årevis. Jeg bad om, at fejlmeldingen blev givet videre til en leder. Fik det svar, at det jo allerede var fejlmeldt. Hvortil jeg prøvede at anføre, at det jo åbenbart ikke var gået op for nogen, idet fejlen stadig eksisterer.

Jeg ved det godt. Fokus er på salg. Men der er også visse fordele i, at kunder hænger ved og anbefaler systemet til andre. Men det er OS ikke interesseret i.

19. März 2026

Hej Tina,

Tak for din meget grundige anmeldelse.

Vi kan tydeligt høre på din beskrivelse, at det her har været en langvarig frustration for dig – særligt når det handler om en funktion, du bruger aktivt, og som du oplever ikke giver korrekte resultater. Når man ovenikøbet har gjort opmærksom på det gennem længere tid, er det naturligvis utilfredsstillende, hvis man ikke oplever den fremdrift eller prioritering, man forventer.

Det er også vigtigt for os at sige, at vi ikke er ligeglade med vores kunder – tværtimod. Vi arbejder løbende med prioritering af fejl og forbedringer, og nogle sager kan desværre være mere komplekse at identificere og løse end andre, særligt når de afhænger af dataopsætning, integrationer eller specifikke arbejdsgange. Det ændrer dog ikke på, at du skal kunne have tillid til de tal og funktioner, du arbejder med i hverdagen.

Vi tager din feedback om kontoudtogsfunktionen alvorligt, og vi vil gerne sikre, at sagen bliver gennemgået igen med det nødvendige fokus. Hvis du ikke allerede er i dialog med os om den aktuelle status, er du meget velkommen til at sende en e-mail med dine oplysninger og reference til sagen, så vi kan få den løftet til rette niveau og sikre, at der bliver fulgt op.

Tak fordi du tog dig tid til at beskrive din oplevelse så detaljeret – også selvom den er kritisk. Det er netop den type feedback, der hjælper os med at blive bedre.

Fik hurtig hjælp - Williahm

16. März 2026

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det er skønt at høre, at du fik hurtig hjælp – og tak for at fremhæve Williahm 🙌💚

Vi gør altid vores bedste for at levere hurtig og effektiv support, så du kan komme videre uden unødige stop i hverdagen 🚀

God kundeservice

Kan klart anbefale Williahm Alex De La Plaza, fra ordrestyring! god mand :)

13. März 2026

Hej Mikkel,

Tusind tak for din anbefaling – og for de flotte ord om Williahm 😊

Det er altid dejligt at høre, når vores medarbejdere gør en positiv forskel i hverdagen. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse og fået den hjælp, du havde brug for 🙌💚

Vi sender selvfølgelig rosen videre til Williahm – “god mand” er ikke den værste titel at få med på vejen 😄

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Altid søde og hjælpsomme i supporten

Altid søde og hjælpsomme i supporten.
Oplevet lidt længere svartid på chat, men i telefonen tager de den næsten altid med det samme.
Dejligt man kan skrive / ringe med store som små spørgsmål.
Vi er glade for Ordrestyring.

10. März 2026

Hej Sofie,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det er rigtig dejligt at høre, at du oplever vores support som både sød og hjælpsom – det betyder meget for os 💚

Vi er også glade for, at du fremhæver tilgængeligheden på telefonen. Samtidig tager vi selvfølgelig din kommentar omkring svartiden på chatten med os – vi arbejder løbende på at blive endnu skarpere, så du får hurtig hjælp, uanset hvordan du kontakter os 🙌

Dejligt at høre, at I er glade for Ordrestyring – og tak fordi I tager jer tid til at række ud, både med store og små spørgsmål!

Fungere ikke desværre

Har haft ordrestyring i mange år og må desværre konstatere at deres system ikke kan fungere sammen med dinero, de har sagt i flere år at de vil løse problemet men det bliver desværre aldrig løst.

Derudover er jeg ellers tilfreds, men det er håbløst når det ikke fungere sammen med mit regnskabsprogram, så hvis man har dinero skal man holde sig fra ordrestyring da det desværre ikke fungere sammen.

4. März 2026

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse – og for din ærlige feedback 🙏

Vi forstår godt, at integrationen til Dinero har været en udfordring for dig, og det er selvfølgelig noget, der fylder meget i hverdagen, når systemerne ikke spiller optimalt sammen.

Når det er sagt, vil vi også gerne sige tak for den gode dialog, vi har haft med dig. Det var rigtig positivt at få talt tingene igennem og finde en løsning, som du er tilfreds med 💚

Integrationer kan i nogle tilfælde være komplekse, afhængigt af opsætning og brug, og derfor er det også vigtigt for os at tage dialogen og finde den bedste vej frem for den enkelte kunde – præcis som vi har gjort her.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og fordi du var åben for dialogen undervejs.

Hurtigt hjælp op til weekenden

Hurtigt hjælp op til weekenden

27. Februar 2026

Hej Jens,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det er dejligt at høre, at du fik hurtig hjælp op til weekenden 🙌 Vi ved, hvor vigtigt det er at få tingene løst, inden man går på weekend – så man kan holde fri med ro i maven 💚

Vi har været kunde ved ordrestyring i ca 5år

PAS PÅ....

Vi har været kunde ved ordrestyring i mange år.

Deres service falder fra år til år og de ændre i deres bestemmelser. så du bliver fanget på et tidspunkt.

de har feks. ændret så hvis du aktivere en ekstra medarbejder bliver du bundet et år. eller hvis du har en der siger op eller du afskediger skal du betale et år stadigvæk.

Vi har opsagt vores med det samme, og går videre med det. det er ikke acceptabelt og gøre således.

Et godt råd, find et andet system end ordrestyring i fortryder med det samme eller senere tidspunkt

24. Februar 2026

Hej Nikolaj,

Tak for din anmeldelse – og for at have været kunde hos os i mange år.

Vi kan godt høre, at ændringerne i vores abonnementsvilkår har skabt stor utilfredshed hos jer. Vores aftaler er B2B-aftaler med bindingsperiode pr. bruger, og det fremgår af de gældende betingelser. Når en bruger aktiveres, indgås der en ny bindingsperiode for den pågældende licens – uanset om der senere sker ændringer i bemandingen.

Vi forstår godt, at det kan opleves som ufleksibelt – særligt i virksomheder, hvor medarbejderantallet varierer. Samtidig er modellen indført for at skabe forudsigelighed i drift, udvikling og support, så vi fortsat kan levere og videreudvikle platformen på et stabilt grundlag.

Vi afviser naturligvis, at formålet er at “fange” kunder. Ændringer i vilkår bliver varslet i overensstemmelse med aftalegrundlaget, og vi står altid til rådighed for dialog om den konkrete situation.

Ønsker I en gennemgang af jeres opsigelse og aftale, tager vi gerne dialogen direkte, så der er fuld klarhed over forløbet.

god kundeservice

Der er blev taget godt hånd om mig i forhold til opstart af deres system

30. Januar 2026

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du føler, der blev taget godt hånd om dig i forbindelse med opstarten. En tryg og grundig start er afgørende for at få det fulde udbytte af systemet – så det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse 💚

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback!

God support

God, hurtig og effektiv support i forbindelse med migration fra andet time-/sagsstyringsprogram til Ordrestyring

20. Februar 2026

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse 🙌💚

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede god, hurtig og effektiv support i forbindelse med jeres migration til Ordrestyring. Et systemskifte – særligt fra et andet time- og sagsstyringsprogram – er en vigtig proces, og vi ved, hvor afgørende det er, at overgangen forløber så smidigt som muligt 🚀

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at have jer med ombord!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er det ægte anmeldelser ???

Sjovt, at så mange af de 5-stjerner anmeldelser kun har anmeldt et firma !!

18. Februar 2026

Hej Flemming,

Tak for din kommentar.

Vi har fuld forståelse for, at man kan undre sig over mønstre i anmeldelser – det er helt naturligt. Vi kan dog naturligvis afvise, at vi hverken opretter eller påvirker anmeldelser.

Alle anmeldelser på Trustpilot er underlagt deres retningslinjer og automatiske kontrolsystemer. Hvis en anmeldelse strider imod deres regler, bliver den håndteret direkte af Trustpilot – ikke af os.

Vi opfordrer altid vores kunder til at dele deres ærlige oplevelse, uanset om den er positiv eller kritisk. Det er den feedback, der hjælper os med at blive bedre.

Kristoffer med K

Kristoffer gjorde et rigtig godt stykke arbejde, men glemte dog lige, at fortælle, at han holdte frokost, så jeg ventede 1 times tid på et opkald før jeg kunne komme videre.

Det skal dog siges, at det var ret indviklet og han lige skulle have en kollega med ind over :)

Angående "Service og Anlæg" er der ting, som bør kunne gøres mere logisk såsom, når vi gerne ville se vores faste serviceaftaler hver 3 måned, så ligger de der fast.

Nu skal man ind og oprette dem hver gang hver 3 måned første gang, hvilket jeg personligt synes er ekstremt dårligt!

18. Februar 2026

Hej Mikkel,

Tusind tak for din grundige og ærlige feedback 🙏

Først og fremmest tak for rosen til Kristoffer – det er vi rigtig glade for at høre. Samtidig forstår vi godt, at det ikke er optimalt at vente en time uden at vide, at der var frokostpause imellem. Det skal selvfølgelig kommunikeres tydeligt, så man ved, hvad man kan forvente. Den del tager vi med videre internt 💚

Vi anerkender også din pointe omkring “Service og Anlæg”. Når man arbejder med faste serviceaftaler – f.eks. hver 3. måned – skal det opleves logisk og effektivt i hverdagen. Hvis opsætningen føles unødigt tung eller uhensigtsmæssig, er det vigtig feedback for os. Systemets struktur er bygget op på en bestemt måde, men vi tager helt klart dit input med videre i forhold til brugervenlighed og arbejdsgange.

Tak fordi du både fremhæver det, der fungerer, og det du mener kan gøres bedre – det er den slags feedback, der gør os skarpere.

Puha

Puha. En elendig opstart.

Alt hvad der kan gå galt har vi oplevet.

Vil ikke anbefale ordrestyring til andre.

Vi har opsagt aftalen, og søger noget som kan løfte de små udfordringer som vi har brug for.

13. Februar 2026

Hej Christian,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det gør os oprigtigt kede af at læse, at jeres opstart har været så dårlig, og at I har oplevet så mange udfordringer. En implementering skal skabe overblik og lette hverdagen – ikke det modsatte.

Når en opstart ikke forløber, som den skal, er det noget, vi tager meget alvorligt. Der kan være mange elementer i spil i en implementeringsfase, men det ændrer ikke på, at I selvfølgelig skal have en god og tryg oplevelse hele vejen igennem.

Vi respekterer jeres beslutning, men hvis I på noget tidspunkt ønsker at uddybe, hvad der konkret gik galt i processen, vil vi meget gerne lytte. Det er den slags feedback, der hjælper os med at forbedre både vores onboarding og vores interne arbejdsgange.

Vi ønsker jer alt det bedste fremadrettet.

Yderst Effektiv Kundeservicemedarbejder

Ydermere, spurgte han ind til om man synes noget kunne gøres bedre i systemet, og satte sig ind i hvad jeg synes kunne gøres bedre og var meget forstående over for forslag til systemet. Stor Thumbs up, til ham.

5. Februar 2026

Hej Jacqueline,

Tusind tak for din virkelig flotte og grundige anmeldelse 🙌💚

Det er så dejligt at høre, at du oplevede både effektiv og hjælpsom service – og især at du blev ringet hurtigt tilbage med en løsning klar. Det er præcis sådan, vi ønsker, at support skal fungere: hurtigt overblik, tæt dialog med IT og en konkret løsning uden unødig ventetid 🚀

Vi sætter også stor pris på, at du fremhæver, at der blev spurgt ind til dine forbedringsforslag. For os er det vigtigt ikke bare at løse problemet her og nu, men også at lytte aktivt til input, der kan gøre systemet endnu bedre fremadrettet.

Tusind tak for din “thumbs up” – den sender vi selvfølgelig videre til medarbejderen 👏😊

God support

Fik hurtig fat i supporten som afhjælpede udfordringen.
Altid nemt at få fat på en medarbejder eller chatten hvis der opstår spørgsmål.

4. Februar 2026

Hej Helle,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det er rigtig dejligt at høre, at du hurtigt fik fat i supporten, og at udfordringen blev løst. Vi ved, hvor vigtigt det er, at man ikke skal vente længe, når man står midt i en arbejdsdag og har brug for hjælp 💚

Skønt også at du oplever, at det er nemt at komme igennem – både på telefon og chat. Det er præcis den tilgængelighed, vi gerne vil være kendt for 🙌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun give min bedste anbefaling til…

Kan kun give min bedste anbefaling til ordrestyring - fantastisk program og hvis der opstår problemer får man hurtig hjælp - det bedste er at man ikke oplever man stiller dumme spørgsmål.

29. Januar 2026

Hej Bente,

Tusind tak for din flotte anbefaling 🙌💚

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du både er glad for selve programmet og for den hjælp, du får, når der opstår spørgsmål. Hos Ordrestyring findes der ingen “dumme spørgsmål” – kun muligheder for at hjælpe dig bedst muligt videre 😊

Vi er glade for, at du føler dig tryg i at række ud, og at du oplever hurtig og ordentlig support, når du har brug for det. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De er virkelig søde inde hos…

De er virkelig søde inde hos Ordrestyring, er det det mindste får man hjælp med det samme, kan klart anbefale dem
Bruger Ordrestyring sammen med mit firma TEH- Elservice ApS

16. Januar 2026

Hej Thomas,

Tusind tak for de søde ord – og for anbefalingen 🙌💚

Det betyder rigtig meget for os at høre, at I oplever os som imødekommende og klar til at hjælpe, når der er brug for det. Det er præcis den service, vi gerne vil stå for i hverdagen 😊

Vi er glade for at have TEH- Elservice ApS med ombord og sætter stor pris på jeres tillid til Ordrestyring!

Ordrestyring

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr