Opel Nederland Bewertungen 80

TrustScore 1.5 von 5

1,4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Actieradius 100% elektrische Opel Frontera is schandalig slecht. Bij een temperatuur rond het vriespunt haalt hij de honderd kilometer niet eens. Auto is op 12 december geleverd, volgens de dealer... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opel Astra Innovation 2017 lekte hete lucht boven het gaspedaal. Bij Motorhuis Gouda bleek uit onderzoeksrapport á €60,14 dat afdichting tussen kachelradiator en kachelhuis lekte. Geschatte kosten rep... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zorg dat je bij evt verlenging van je private leasecontract,aangeeft dat je het nieuwe contract pas in laat gaan, na afloop van het eerste contract. Omdat ze anders hogere km kosten berekenen,over de... Mehr ansehen

1. Autohändler
  2. Kfz-Ersatzteilgeschäft
  3. Autowerkstatt
  4. Fahrzeugzubehörgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Opel Nederland. Ontdek het volledige gamma nieuwe Opel wagens hier. Vind de nieuwste deals voor Opel auto's en busjes.

1,4

1 Stern

Hat 30 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Actieradius 100% elektrische Opel…

Auto is op 12 december geleverd, volgens de dealer in Den Bosch is er niets aan te doen.

Geen warmtepomp voor de verwarming, blaast veel lucht maar wordt niet echt warm.
Kortom een mooi weer auto.

8. Januar 2026

Waardeloze service

Ik heb nov.2024 nieuwe opel frontera besteld inclusief trekhaak. Eind juni 2025 is auto afgeleverd maar zonder trekhaak. Tot op heden nog steeds geen trekhaak. Klantenservice van open weet totaal nergens van. Sturen je door naar de dealer. Het probleem ligt bij opel en niet bij de dealer. Waar ik mij nog het meest aan stoor is dat je van opel zelf niks hoort. Heb zelf al tig keer gebeld,maar het helpt allemaal niks. Zelfs als je een brief stuurt reageren ze niet. Heel frustrerend allemaal

16. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er wordt totaal niet op een mail…

Er wordt totaal niet op een mail gereageerd.
Vragen over beschikbaarheid van onderdelen etc. Klant is totaal onbelangrijk voor Opel.
De Opel dealer/service bedrijf bij ons in het dorp die wel klant vriendelijk etc was. Is door Opel/Stellantis vakkundig kapot gemaakt.
En heeft helaas zijn "deuren" gesloten

27. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Laadsysteem (OBC) na twee jaar al…

Laadsysteem (OBC) na twee jaar al kapot. Zonder laadsysteem is je elektrische auto niets waard. Het moeten repareren voor €1650, maar Opel weigert ook maar enigszins tegemoet te komen. Echt ongehoord! Je mag toch verwachten dat dit soort onderdelen langer meegaan dan twee jaar??! Ze laten de klant in de kou staan en het interesseert ze werkelijk niets. Ik heb geen goed woord over voor dit waardeloze bedrijf en ik zal nooit meer een auto kopen van een merk dat onder Stellantis valt! Dus mensen, wees gewaarschuwd!

26. November 2024

Opel Motorhuis

Review Opelhuis Haarlem – onveilig, onpersoonlijk en intimiderend

Vandaag mijn auto bij Opelhuis Haarlem afgeleverd voor werkzaamheden. Wat ik daar aantrof, tart elke vorm van service en klantvriendelijkheid.

Vanaf binnenkomst word je stijf en kil behandeld, alsof je een last bent in plaats van een betalende klant. Geen glimlach, geen meedenken, alleen starre regels.

Leenauto’s? Zijn er niet. Alleen huurauto’s, en die waren allemaal “verhuurd”. Mij werd een leenfiets aangeboden: een ouderwetse, barrel met terugtraprem. Ik heb het geprobeerd, ben er daadwerkelijk mee gaan rijden, maar ik kwam amper vooruit. Na een paar minuten ben ik teruggefietst en heb ik netjes gevraagd of er misschien een alternatief was, omdat dit echt niet werkbaar was.

Het “alternatief”? Een elektrische fiets die rammelde aan alle kanten en waarvan de remmen nauwelijks functioneerden. Levensgevaarlijk. Mijn opmerking daarover werd weggewuifd met: “Het was óf die langzame fiets óf deze.” Geen excuses, geen oplossing.

En dan het toppunt: bij het inleveren van de auto kreeg ik te horen dat de rekening de volgende dag al betaald moest worden, met de opmerking dat ze de auto anders konden “innemen”. Dat voelt niet klantgericht, dat voelt intimiderend en respectloos. Een officiële dealer hoort vertrouwen en service uit te stralen, geen dreigementen.

De afronding was al net zo kil: geen medewerker die even meeloopt, uitlegt wat er is gedaan of vraagt of alles in orde is. Nee, ik kreeg gewoon de sleutel in de hand gedrukt met de mededeling: “Uw auto staat daar in het tweede vak. Tot ziens.” En dat was het. Geen uitleg, geen check, geen gevoel van zorg.

Wat mij extra zorgen baart: mijn zus is hier eerder exact zo behandeld. Dit wijst niet op een incident, maar op een structurele houding waarin klanten consequent koud en respectloos benaderd worden.

Samengevat: stijve en onpersoonlijke bejegening, onveilige leenvoorzieningen, een betalingseis die alle fatsoen voorbijgaat, en nul uitleg of nazorg. Voor een officiële Opel-dealer volstrekt onacceptabel.

Wie zijn auto hier brengt: wees gewaarschuwd. Je betaalt dealerprijzen maar krijgt een ervaring die voelt alsof je blij mag zijn dat je er überhaupt binnen mag komen.

22. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opel is niet meer wat het geweest is

Opel is niet meer wat het geweest is. Na slechte behandeling dealer jvk in huizen. Bij Opel zelf een klacht in gediend maar die zijn nog erger. Na 20 jaar vaste klant te zijn geweest. Nu voor mij nooit geen opel meer

18. August 2025

Uiterst beroerde service

Uiterst beroerde service. Na 8 minuten wachten wordt je doorverbonden met de juiste afdeling en direct weer in dezelfde wachtstand. Na 26 minuten wachten de verbinding maar verbroken.
Door minder kilometers te hebben gereden met een vorig contract staan er twee creditnota’s open voor een behoorlijk bedrag. Ik wilde weten wanneer dit bedrag na de factuurdatum van 18-7-2025 zou worden terugbetaald. Inmiddels is wel een 2e factuur van mijn nieuwe contract geïncasseerd maar nog niets gedaan met terugbetaling.

1. August 2025

Slecht communicatie Opel privat lease

Getracht bij Opel een privat lease auto te bestellen. Niet te doen, nog nooit een bedrijf meegemaakt wat zo klant onvriendelijk is. Niet te bereiken, bellen niet terug, reageren niet op mailtjes. Wat een enorme teleurstelling. Gelukkig een prachtige auto kunnen lease bij van Mossel, wat een verschil. Prima communicatie en super snel geregeld

3. Juli 2025

Beste Ronaldo,

Jammer om te horen dat je een teleurstellende ervaring hebt gehad met het bestelproces bij ons. Dat is niet hoe wij het graag horen. We begrijpen dat goede bereikbaarheid en snelle communicatie belangrijk zijn, en we hebben je feedback dan ook intern gedeeld om het proces te blijven verbeteren.

Fijn dat het via Van Mossel wel is gelukt, we wensen je veel rijplezier met je nieuwe auto! 🚗

Mocht je feedback willen delen of vragen hebben, neem gerust contact met ons op via onderstaande link: https://www.opel.nl/tools/contact.html, of stuur ons een bericht via social media.

Koop geen Opel

Opel Connect plus werkt nog steeds niet
Alleen maar algemene tips die niet werken
Klantenservice geeft totaal geen hulp

15. Juni 2025

Beste Paultje,

Wat vervelend om te horen dat Opel Connect Plus nog steeds niet werkt en je niet verder bent geholpen. We begrijpen dat dit frustrerend is, onze excuses hiervoor, dat is niet hoe wij het graag horen.

Bedankt voor het delen van je feedback.Stuur ons gerust een bericht via onze social media kanalen, we kijken graag met je mee en doen ons best om je verder te helpen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Moeilijk he een teroepactie af te melden

18. Februar 2025

Antwort von Opel Nederland

Hoi! We snappen dat het dat het vervelende kan zijn als een terugroepactie niet meteen wordt afgemeld bij het RDW. Gelukkig is het proces normaal gesproken eenvoudig: zodra de Opel Erkend Reparateur het via het systeem verwerkt, wordt dit automatisch doorgegeven aan de RDW — daar zit soms wat verwerkingstijd tussen.
Wil je dat we het voor je nakijken? Stuur ons dan even een privébericht met het kenteken en chassisnummer van je Opel. Dan zoeken we het graag voor je uit!

Zeer slechte onbekwame klantenservice

Problemen met connectiviteit worden niet opgelost. Cases worden afgesloten zonder dat je daarover wordt geïnformeerd.
Je wordt ondanks toezeggingen niet teruggebeld.

WAT EEN SLECHTE SERVICE VAN OPEL. ZEER KLANTONVRIENDELIJK.

19. Mai 2025

Antwort von Opel Nederland

Hi Gerard, dank voor je bericht. Om te kunnen uitzoeken waarom cases worden gesloten en er geen terugkoppeling is geweest, hebben we meer gegevens van je nodig (zoals voor en achternaam, telefoonnummer en e-mailadres). Zou je deze gegevens via een privébericht naar ons kunnen sturen via een van onze socialemediakanalen? Dan kijken we het zo snel mogelijk voor je na. Alvast bedankt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik verleng een abonnement van…

Ik verleng een abonnement van navigatiesysteem op onze opel corsa uit 2022 met een lopen navigatie abonnement tot en met 01-07-2025. Nu verling ik dit abonnement dat ingaat op 02-07-2025 €110 betaald en vervolgens is het oude abonnement verwijderd van de auto. Conclusie geld weg en oude abonnement ook weg. Nu 14 dagen verder vele e mails en telefoontjes verder nog geen steek verder. Dus de klantenservice van OPEL is dus heel ver te zoeken. In een woord waardeloos of bagger.

Hier een reactie op mijn verdere ervaringen met Opel.
Na verschillende mails heeft Opel mijn probleem meer als voldoende opgelost.
Dus nu lof voor Opel en ik geef dus nu 5 sterren voor de oplossing. 👍👍👍

15. April 2025

Beste Karel,

Wij begrijpen dat dit een vervelende situatie voor u is. Op 2 mei jl. heeft de Opel Klantenservice u geïnformeerd dat uw zaak momenteel nog in behandeling is. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met de Opel Klantenservice.

kit vlekken

ik haal vanmiddag nieuwe rocks op en zit kit en zwarte vlekken op de auto,verkoper zegt dat hun wasserette stuk is.
Waar betaal je afleveringskosten voor?vervolgens Opel Nederland gebeld en die zegt dat ik met mijn klacht bij de dealer moet zijn.ik moet de auto naar poetser brengen.WAARDELOOS service.

10. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een ster is zelfs te weinig

Een ster is zelfs te weinig, mijn moeder rijdt een Opel Corsa e. Na nog geen 3 jaar kapt de auto ermee, de rede is een kapotte airco pomp. Ipv dat de airco niet meer werk stopt de hele auto ermee vanwege risico op kortsluiting, knettergek als je het mij vraagt. Vervolgens word de auto na 3 uur wachten een keer weggebracht via de Opel pechhulp "service". Auto staat inmiddels in Goes die zeggen dood leuk dat ze het druk hebben en niks kunnen betekenen maar wel dat een leen ze kunnen zorgen voor een leen auto a €45 p/d. Bagger service van Opel dus! Ik rij zelf Kia, bij Kia is garantie ook echt garantie, vervangend vervoer regelen hun ook voor je als het een garantie kwestie is zoals dit. Opel schaam je kapot!!!!

19. Februar 2025

Bagger product en waardeloze service

Bagger product en waardeloze service
Ik heb een auto afkomstig uit het Stellantis clubje, een Opel Corsa.
In deze auto ligt de zogenaamde PureTech motor, die is berucht voor de problemen daarmee.
Ik kreeg dus problemen, vermogensverlies en remprobleem. Afspraak proberen maken bij de dealer, Van Mossel in Goes, maar die hadden geen tijd en de parking stond al vol auto's.
Voor de garantieregeling van Stellantis moet de controle gebeuren bij een dealer. Die dus gewoon zegt geen tijd te hebben, en ik kan niet zonder auto.

Daarom rechtsbijstand om advies gevraagd, en die zeiden me dat ik de garage waar ik de auto had gekocht aansprakelijk moest stellen. Dat is geen Opel dealer.
Deze garage heeft de auto gerepareerd, kosten hebben we gedeeld.

Ik heb op allerlei manieren geprobeerd om de auto via Opel of Stellantis gerepareerd te krijgen, dat is onmogelijk. Ze wijzen gewoon alles af of vertragen de boel en ondertussen kun je het uitzoeken.

Ik rij al 30 jaar Opel en Peugeot, maar er komt bij mij nooit of te nimmer nog enig Stellantis product op de oprit te staan.
Een fatsoenlijk bedrijf erkent dat het een bagger-product heeft gemaakt en neemt verantwoordelijkheid. Zoniet de Stellantis groep. Die verstoppen zich, en laten klanten in de kou staan.
Ik kocht altijd Europese auto's vanwege de service etc. Dat is klaar, met dank aan Stellantis

2. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opel heeft een terugroep actie voor…

Opel heeft een terugroep actie voor airbagmodule mokka 2013 en gordelspanners . Netjes afspraak gemaakt inmiddels na drie maanden voor de derde keer weer teruggebeld voor verzetten afspraak omdat ineens onderdelen er niet zijn en bij 2e afspraak was het binnen heel vreemd maar nu wordt ik terruggebeld als het binnen is .mijn vertrouwen is inmiddels weg en mocht er wat gebeuren wat ik niet hoop dan stellen wij bij deze Opel Nederland aansprakelijk voor het in gebreken blijven van de terugroepactie voor de veiligheid van de inzittenden

11. Februar 2025

Na 10 weken nog geen levering van onderdeel

Na in september 2024 een Opel Mokka E te hebben aangeschaft met 4.500 km op de teller van juli 2023 en met nog garantie tot juli 2025, ging er na 6 weken in mijn bezit de 3 weg klep kapot van mijn auto.

Inmiddels ben ik 10 weken verder, en is er nog geen onderdeel uitgeleverd aan de dealer.

De dealer heeft nu wel als tussenoplossing een 2e hands onderdeel besteld en gemonteerd. Maar daarvoor moeten ook 2 maanden verstrijken en tig telefoontjes aan vooraf gaan naar zowel dealer als Opel Nederland.

Ik heb mijn auto nu sinds 2 weken eindelijk terug. In afwachting nog steeds voor het nieuwe en originele onderdeel....

Echter worden klachten na meermaals zelf intern doorgestuurd naar het management afgewimpeld door reacties van de Klantenservice en wordt er meermaals een beroep gedaan op mijn geduld en begrip. Nou mijn geduld is op!

Het is ten eerste al kwalijk dat een onderdeel van zo'n nieuwe auto defect gaat, maar dan lever je (klanten) service door dit z.s.m. te leveren zodat de dealer de reparatie z.s.m. uit kan voeren. Want met de auto kon niet meer gereden worden. En verstrek je een duidelijke levertermijn wanneer een onderdeel binnenkomt.

Mijn auto heeft gewoon meer dan 2 maanden bij de dealer gestaan. Waarbij er maar geen duidelijkheid kon worden gegeven vanuit Stellantis (Opel Nederland) wanneer nu het onderdeel geleverd ging worden. Er wordt telkens terug verwezen naar hun afhankelijkheid vanuit hun leverancier. En pas spoed gezet op het onderdeel na 1 maand ??? Als ik navraag waarom die urgentie er pas na een maand op gezet kan worden, krijg ik vanuit de Klantenservice het antwoord dat hun het ook niet weten.... Maar daar heb ik als inmiddels zeer boze en ontevreden klant totaal geen boodschap aan! Je bent als consument wel goed om en hele zak geld uit te geven aan er in jouw ogen degelijk product, maar als er dan service verleend moet worden.... worden klachten totaal niet serieus genomen en komt er niks geen coulance.

Ook over de gemaakte kosten voor de benzine, afschrijving en verzekering komt nul respons terug vanuit de hoofdverantwoordelijk m.b.t. klachtenafwikkeling en uitlevering van onderdelen!

Alle heten kolen moeten door de Klantenservice uit het vuur worden gehaald. Ze blijven wel uiterst correct, maar door hun kan inhoudelijk ook totaal geen antwoord gegeven worden waarom na 2,5 maand er nog steeds geen nieuw onderdeel bij de dealer binnen kan zijn.

Ik vind dit echt onbegrijpelijk en versta onder klachtenafhandeling en binding en probleemoplossing een hele andere manier van communicatie!

Voor mij dus de eerste en laatste Opel of ander merk dat onder de Stellantis groep valt, als er zo met klanten omgegaan wordt.

1 ster is nog te veel qua ervaring....

3. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goede garantie voorwaarden

Zeer goed geholpen en zelfs na 5,5 jaar nog fabrieksgarantie.
Geen werkloon en geen ionkisten voor het materiaal.
Dit kwam ook omdat het bij een eerdere beurd wel was geconstatee d maar niet was hersteld!
Totaal verrast door deze coulante afhandeling,
Het loont zeker om jarenlang vaste klant te zijn.
Dus zeer tevreden met onze grandlandx
Kornegoor Apeldoorn

28. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr