Arrogant firma.
Min bil blev repareret hos dem i 2011.
Ny gearkasse, nyt svinghjul og ny kobling, totaltpris 35.000 Kr.
Efter 2 år 8 måneder og efter at bilen har kørt kun 93.000 kilometer begynder gearkassen at larme.
Ringer til Opel Thomsen og spørger om der er mulighed for at finde en eller anden løsning da jeg ikke er tilfreds med at deres reparation holdt i mindre end 3 år og gearkassen blev defekt efter kun 93.000 kilometer.
Fik verdens mest arrogante værkfører i røret, han grinede mig nærmest lige op i mit åbne ansigt og det var tydeligt at han mente at jeg da var verdens største idiot, for overhovedet at kunne finde på at foreslå at jeg fik det fikset med en eller anden form for nedsættelse af prisen.
Jeg må på det skarpeste fraråde at man får sin bil repareret hos Opel Thomsen, man kan i hvert fald godt skyde en hvid pil efter garanti, kulance og den slags. Kan man derimod godt lide at blive grinet af i telefonen så anbefaler jeg at man ringer til dem.
Alene gearkassen kostede over 20.000 Kr. og den holdt så ikke engang 100.000 kilometer og under 3 år. og alligevel afviste de totalt at de havde bare det mindste ansvar.
Jeg har kvittering fra Opel Thomsen med dato og priserne på alle dele og derpå er noteret kilometerstand da bilen var til rep. så der foreligger ingen tvivl om de faktiske forhold, Opel Thomsen var bare totalt ligeglade.
Fik et lokalt gearkasse renovations firma til at fikse gearkassen og de fandt adskillige kuglelejer som var slidt op og efter de var skiftet er bilen holdt op med at larme.