Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betaalverzoeken die ONVZ stuurt komen niet overeen met nota's in de persoonlijke omgeving. Je moet een hele administratie bijhouden om te zien welke bedragen je betaald hebt en niet. Bovendien zijn ze... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas heb ik de reviews hier niet gelezen toen ik overstapte. In hun marketing uitingen hebben ze het over eerste klas zorgverzekering. En je kunt overal terecht. Voor het eerst in mijn leven dat ik... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bad, bad, bad, as most Dutch insurances and it’s health system in generally. They stick on protocols, which are not customer’s focused but money focused. ONVZ pays in NL, all good. But outside N... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik betaal bij ONVZ voor de tandfit module b 33,25 euro per maand, dus 399 euro per jaar. Nu blijkt mij dat ze maximaal maar 500 jaar aan tandzorg vergoeden en dat ook nog onder bepaalde voorwaarden. I... Mehr ansehen

1. Geld & Versicherung

Über ONVZ

Vom Unternehmen geschrieben

Er wordt niet op de reviews vanuit Trustpilot.nl gereageerd. Wilt u een ervaring delen? Dat kan via een Google review.

Een collega reageert zo snel mogelijk op uw ervaring.

1,5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

IVF TRAJECT buitenland? KIES NIET VOOR ONVZ

Ik volgde een IVF traject in Nederland, maar ik heb een second opinion gedaan in België na 9 terugplaatsingen (zonder resultaat). In Nederland was geen verder onderzoek mogelijk naar mogelijke oorzaken, dit was het.. Ik kon oneindig terugplaatsingen doen, maar het voelde niet goed. In België vonden ze een afwijkende vorm baarmoeder en een myoom in de baarmoederwand. De vorm is gecorrigeerd en de myoom verwijderd. In Nederland wordt een afwijkende baarmoeder vorm niet erkend als mogelijke oorzaak voor implantatiefalen. Er is niet genoeg wetenschappelijk bewijs. Ik kreeg van ONVZ slechts 1 consult vergoed voor de second opinion. Alle onderzoeken en behandelingen hebben wij zelf moeten betalen. Voor de operatie heb ik toestemming gevraagd en deze werd afgewezen. Daarna ging ik daar weer op in, omdat ze ook een myoom vonden die in Nederland niet gezien is. Maar wederom is het verzoek afgewezen, want de operatie had inmiddels plaatsgevonden. Ik had moeten wachten met de operatie als ik nog meer wilde aanvoeren tegen de afwijzing van het verzoek.. Maar deze nieuwe informatie was pas beschikbaar na de operatie, toen ze de myoom vonden.

Als je in een IVF traject zit en het buitenland overweegt kies dan AUB NIET voor een ONVZ zorgverzekering. Ze zoeken alles om het af te wijzen en vergoeden vrijwel niets!

17. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ruim 20 jaar klant ONVZ. Omdat verwijzing van huisarts is naar huidtherapeut ivp dermataloog geen vergoeding wel voor verzekerd.

ruim 20 jaar klant ONVZ. Aanvullend verzekerd. Declareer voor kinderen niets. Zoon met ernstig Acne. Schoonheidsbenadelingen werken niet. Niets gedeclareerd. Dan naar huisarts, cremes, antibiotica weer een creme. Inmiddels serieuze littekens. Doorverwijzing naar huidtherapeut. Contact met ONVZ over de verwijzing. Akkoord, telefonisch overleg met ONVZ je mag naar de huidtherapeut en is verzekerd. Dien nota maar in. Nu wordt de nota afgewezen je moet via de dermataloog en niet via de huisarts doorverwezen worden. Terwijl eerst goed gekeurd. Dus wij belasten de gezondheidszorg extra is dit het verdienmodel ONVZ! Serieus hoe duur is onze gezondheidszorg! Schaam je ONVZ.

15. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Would not trust it, strange and suspicious experience

I did not have a great experience when I applied for this insurance. They demanded I had to pay extra for the months that I did not have insurance for since I came here "according do the dutch law" which is not true because I was not working and neither am I Dutch. In the end they asked I pay them around 700 euros in extra costs for those months plus the normal insurance which was set to be monthly.

I thankfully managed to cancel it in time but even that was a difficult process because I had to call them to REMIND them I emailed them about cancelling which apparently they did not take into account even though I got an email back(it was not cancelled) I now registered with another insurance company and this did not occur again, no extra suspicious costs. Horrible and weird experience.

1. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Doe jezelf een plezier en kies niet voor ONVZ

Doe jezelf een plezier en kies voor Ohra, of zo'n beetje elke andere willekeurig zorgverzekering. Je hebt geen vrije artsenkeuze, en elke factuur wordt afgewezen. Het is totaal ondoorgrondelijk waarom (ze weten het zelf vaak ook niet eens) en zelfs medisch specialisten die bij Ohra en Interpolis gewoon vergoed werden (een neuroloog...wordt niet vergoed!) zonder gedoe moet je zelf betalen. Hun vergoedingen overzicht is heel ondoorzichtig en moeilijk (niet) te vinden. Alleen als je een verzekering afsluit staat er van alles overzichtelijk, maar als je doorzoekt is het opeens onvindbaar. Het lijkt wel een soort scam. Helaas heb ik een dure aanvullende verzekering bij ze afgesloten en zit ik een jaar aan ze vast.

17. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet meer de verzekering wat het was…

Het is niet meer de zorgverzekering wat het geweest is. Het is één van de duurdere verzekeringen, maar ze doen er alles aan om niet te hoeven betalen. Jammer!
Ook hier draait het helaas om geld en niet de verzekerde…..

4. April 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Niet erkende storing

Het weekend en maandagochtend werkte de betaallink vanuit de app niet. Ook de websitelink werkte niet vanuit de app. Maandagochtend 20 minuten vragen beantwoord, waarna de uiterst vriendelijke dame, het telkens overlegde met haar collega, die er meer van af wist. Een IT afdeling of deskundige om het probleem op te lossen kreeg ik niet direct te spreken. Na 20 minuten de conclusie dat het een lokaal probleem is. Maw het lag aan mijn kant. Doordat ik alle IT maatregelen al had doorgenomen hier, wist ik dat dit niet kon. Er is op mijn verzoek genoteerd dat ik zo niet kan betalen. Maandagavond blijkt het probleem opgelost, zonder verdere berichtgeving. De service en het ontbreken van direct contact is een groot minpunt aan het worden bij ONVZ. Volgend jaar overweeg ik over te gaan stappen, omdat het onderscheidene servicelevel dat men ooit had, is verdwenen

24. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Toppertjes

Een dienstverlener die zijn zaakjes goed op orde heeft. De digitale mogelijkheden functioneren; je vult iets in, verstuurt het, en naast ontvangstbevestiging krijg je ook snel een reactie. Vaak de volgende werkdag. Dat kom je bij verzekeraars als NN niet meer tegen, maar bij ONVZ wel.

1. März 2024

Een koude douche voor ONVZ

Circa 50 jaar aangsloten bij ONVZ. Gelukkig nooit een ergstig probleem gehad , dus nagenoeg geen relevante declaraties. Voor het eerst nu tijdens mijn vakantie in het buitenland heel ziek geworden en met sirenes en zwaailichten naar het ziekenhuis gebracht. Alles zelf vooruit betaald. Niet nagedacht om een bonnetje te vragen. Was er ook nagenoeg niet toe in staat. Alle medische rapporten, onderzoeks en behandel resultaten van de lokale artsen en van het ziekenhuis naar ONVZ opgestuurd MET de afschriften van de bankbetalingen. Dus met volledige bewijsvoeribg. Maar geen bonnetje, dan ook geen vergoedig , aldus ONVZ. Ook al lig je aan de hartmonitor en het infuus met alle doodsangsten vandien, dan heb je toch maar aan het bonnetje te denken.
Een koude douche voor ONVZ. Een dikke 3.
Ab Troost - Hendrik Ido Ambacht

9. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je kunt je niet verzekeren als je al…

Je kunt je niet verzekeren als je al weer dat je gebruik gaat maken van een aanvullende verzekering. En dan vermelden geen wachttijd.
Zeer slecht. Advies sluit hier geen verzekering af.

26. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

gezondheidsverklaring als je een dure…

gezondheidsverklaring als je een dure verzekering wil afsluiten. Deze verklaring houdt in als je meer dan 6x afgelopen jaar bij de Fysio bent geweest?
Rare gedachte gang zeker als je 75 euro pm extra daar voor betaald, rede die ze telefonisch opgaven, anders houden wij onze verzekering niet betaalbaar.

29. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet transparant over wachttijd ortho

ONVZ zegt geen wachttijd te hebben voor orthodontie maar als je vervolgens in de allerlaatste stap nog wat medische vragen gaat beantwoorden dan vragen ze je of je niet verwacht in het komende jaar orthodontie nodig te hebben. Oftewel; toch een wachttijd. Verzekeraar is op vergelijkingssites als independer hier niet transparant over.

27. Dezember 2023

Absoluut niet tevreden

Zijn al 10 jaar verzekerd bij deze zorgverkering. Vorig jaar polis verhoogd ivm aankomende orthodontie van dochter. In mrt van dit jaar te horen gekregen dat dochter geweigerd wordt en uit verzekering gehaald wordt, omdat zij vinden dat we met info vooraf de verzekering hebben verhoogd... Belachelijk..hoe moeten we haar anders verzkeren...Uiteindelijk veel op en neer gemaild en hebben ze als 'tegemoetkoming' haar niet uit de verzekering gehaald maar teruggezet naar Benfitverzekering. Nu we nieuwe polis voor 2024 ontvangen zie ik tot mijn schrik dat ze haar nog steeds in de Benfitverzekering laten staan, terwijl ons hele gezin betaald voor Optifit... Waardeloze verzekering. Wij gaan er nu weg.

20. Dezember 2023

Gezondheidverklaring = weigeren orthodontie

ONVZ gezondheidverklaring = weigeren verzekering orthodontie.

Na veel gezoek op de site contact gehad met de klantenservice. Het klopt dat je veel verschillende info krijgt die het er niet duidelijker opmaken. Maar uiteindelijk gelukt, alles gevuld, en dan de gezondheisverklaring, dat is het niet echt, het is meer een "wat verwacht je verklaring", de vraag; verwacht je dat je naar de ortho moet ?, ja --> helaas geen verzekering mogelijk. Dus wel promoten met hoge vergoedingen maar niet toegankelijk maken.
Je neemt die verzekering juist voor de orthodontist.

20. Dezember 2023

Niet doen!

ONVZ munt uit in het binnenharken van klanten, onder meer door van alles te beloven, maar als je declareert, halen ze alle kleine lettertjes* uit de kast om maar niet te hoeven uit te keren. Mijden als de pest!

*ik had chronische klachten linkerknie. Volgens de orthopeed kwam dat door scheefstand onderbeen. Multidisciplinair team erbij gehaald (fysio, orthopeed en podoloog) en scheefstand kan gecorrigeerd worden middels speciale steunzolen. Volgens ONVZ is dat voetzorg en wordt niet vergoed. Ik heb de steunzolen daarom weggegooid en wordt binnenkort aan mijn knie geopereerd, kosten €3500.

8. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Quality service!

I like that they always available to answer my questions and advise me on diffferent topics.

Their chat function is excellent!

1. November 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr