Had een offerte aangevraagt omdat ik niet voor verassingen wilde komen te staan. Prijs viel me reuze mee en alles is verlopen zoals afgesproken.
Goed ontstoppingsbedrijf. Had hun formulier ingevuld voor een verstopte afvoer in de keuken. Ze belde me meteen op en kon gelijk wat inplannen.
onlangs een lekkage gehad, loodgieter kwam op tijd en werkte vlot
Ik spoel nog weleens een pan af met een vetlaagje erin, op aanraden van deze loodgieter maak ik de pan voortaan eerst schoon met een stuk keukenpapier, had ik dat eerder geweten had ik wat geld bespaa... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ontstoppingsbedrijf Nijmegen is uw lokale expert op het gebied van loodgietersdiensten, gespecialiseerd in het ontstoppen van afvoeren, riolen, toiletten en meer. Met jarenlange ervaring bieden wij snelle, betrouwbare en professionele hulp bij alle soorten verstoppingen. Of het nu gaat om een eenvoudige gootsteenverstopping of een complex probleem met uw riolering, ons team van deskundige loodgieters staat klaar om u te voorzien van een oplossing op maat. We begrijpen hoe stressvol een verstopping kan zijn en streven ernaar om onze klanten een zorgeloze ervaring te bieden. Met behulp van de nieuwste technologieën en technieken zorgen we voor een efficiënte en effectieve aanpak van elk probleem. Onze diensten zijn niet alleen beperkt tot ontstoppingen; we bieden ook onderhoudsdiensten aan om toekomstige problemen te voorkomen. Bij Ontstoppingsbedrijf Nijmegen staat klanttevredenheid voorop. We zijn trots op onze transparante werkwijze en eerlijke prijzen. Ons doel is om u een vlekkeloze service te bieden, zodat u snel terug kunt keren naar uw dagelijkse routine zonder zorgen over verstoppingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle en effectieve oplossing voor al uw loodgietersproblemen.
Jonkerbosplein 52, 6534 AB, Nijmegen, Gelderland, Niederlande
- +31246690218
- contact@ontstoppingsbedrijfnijmegen.net
- ontstoppingsbedrijfnijmegen.net
Bittet Kunden um Bewertungen
loodgieter voor een verstopte afvoer…
loodgieter voor een verstopte afvoer geweest alles netjes gemaakt en kwam goed voorbereid aan
onlangs een lekkage gehad
onlangs een lekkage gehad, loodgieter kwam op tijd en werkte vlot
vriendelijk service
vriendelijk geholpen en professioneel gewerkt al moest ik even wachten in begin
eerlijk fijne uitleg zonder haast
eerlijk ze laten je niet zitten na het…
eerlijk ze laten je niet zitten na het werk ze volgen echt goed up
Hij belde vooraf om te vragen hoe laat…
Hij belde vooraf om te vragen hoe laat ons kind sliep.
De instellingen werden stap uitgelegd…
De instellingen werden stap uitgelegd zonder haast en da gaf veel vertrouwen
Na de reparatie liet hij niet zomaar…
Na de reparatie liet hij niet zomaar alles achter maar checkte ook de keteldruk zorgvuldig.
moeder zei bij raam dat huis minder…
moeder zei bij raam dat huis minder klam voelde omdat hij lucht uit systeem haalde
ze repareerden de leiding onder de…
ze repareerden de leiding onder de tegels zonder dat de hele vloer eruit moest supernetjes
het bonken in de waterleiding werd snel…
het bonken in de waterleiding werd snel minder na z'n aanpassing
Gaf raad voor hoe ik later upgrades kan…
Gaf raad voor hoe ik later upgrades kan doen, mijn opa knikte tevreden.
Hij ging niet weg voor het water weer…
Hij ging niet weg voor het water weer normaal doorstroomde.
hij wilde niet zomaar klaar zijn
hij wilde niet zomaar klaar zijn, maar echt zorgen dat alles goed werkte
ze pasten zich aan zonder gezeur toen…
ze pasten zich aan zonder gezeur toen ik door een file te laat was, fijne communicatie
Woont Vlakbij Dus Was Snel Geregeld
woont vlakbij dus was snel geregeld, probleem in badkamer direct verholpen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.