Onlinebordplader.dk Onlineskydedoere.dk ApS Bewertungen 72

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, gode råd og vejledning i vores proces med at finde ny bordplade til køkkenet. Stor fleksibilitet og hurtig responstid er noget vi især har sat pris på. Stort tak til Kasper for hele pro... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

super service alt passede 110% mega god oplevelse og 45% billigere end køkkenfirma :) bruger dem klart igen Bedste anbefaling herfra

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onlineskydedoere.dk skal have et stort cadeau her fra. Kvaliteten af deres produkter er i høj klasse. De er super hjælpsomme, når man kontakter dem. De har nogle rigtige gode videoer på deres hj... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har ofte været mistroisk mht. online handel af større produkter/løsninger! At handle med OLSD har givet os en super positiv oplevelse! Personligt engagement fra Jesper fra dag 1! Super support... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Arbeitsplatten
  2. Küchenmöbelgeschäft
  3. Küchenstudio

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Onlinebordplader er ganske simpel – bordplader til køkken og bad produceret i Danmark, i den bedste kvalitet, så du kan få kvalitetsbordplader efter mål optil 25-45 % billigere end hvis du køber dem i en køkkenbutik. Vi har ligeledes samlet Danmarks lækreste kvalitets-tilbehør til køkken og bad, så vi sikrer, at alt passer sammen, når du køber hos os, en særlig principsag for os. Vasken skal passe til armaturet og dit brusesæt skal passe til bruseafskærmningen. Altsammen noget vi er eksperter i og meget gerne vil hjælpe dig med. Vi glæder os til at betjene dig.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

super service alt passede 110% mega god…

super service alt passede 110% mega god oplevelse
og 45% billigere end køkkenfirma :)
bruger dem klart igen
Bedste anbefaling herfra

1. April 2026

Antwort von Onlinebordplader.dk Onlineskydedoere.dk ApS

Kæmpe tak for din gode anmeldelse af os.

Og dejligt at prisen var som forventet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, gode råd og vejledning i vores proces med at finde ny bordplade til køkkenet. Stor fleksibilitet og hurtig responstid er noget vi især har sat pris på. Stort tak til Kasper for hele processen

15. Januar 2026

Hej Nicklas,

Mange tak for din gode anmeldelse af os.

Og dejligt at du sætter pris på vores hurtige svar og fleksibilitet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig præcis levering af et lækkert…

Hurtig præcis levering af et lækkert produkt

10. November 2025

Hej Peter,

Mange tak for din gode anmeldelse af os.

Og dejligt at du sætter pris på vores præcise levering og vores gode kvalitet.

Onlinebordplader får min anbefaling

Onlinebordplader har leveret en utrolig flot stålbordplade som vi er enormt glade for.
Kasper hjalp os med kyndig vejledning og stor forståelse for vores ønsker.
Det har været en helt igennem tryg oplevelse og Kasper har løbende sørget for, at vi var velinformeret og trygge i forløbet.
Jeg har intet andet end min største anbefaling at give, når det kommer til onlinebordplader og Kasper.

28. Januar 2026

Hej Sander,

Mange tak for din gode anmeldelse af os.

Og dejligt at du sætter pris på vores kyndige vejledning, hurtige svar og fleksibilitet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kommunikation og flot produkt!

God kommunikation og flot produkt!

Jeg indhentede flere tilbud på bordplader, og Onlinebordplade viste sig at være både billigst og hurtigst til at vende tilbage. Hele processen forløb rustfrit ;) - fra bestilling til levering. Bordpladen stemmer præcist overens med tegningerne og pryder i den grad køkkenet.

Jeg kan derfor varmt anbefale at købe bordplader herfra.

25. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hurtig tilbagemelding

I forbindelse med renovering af to sommerhuse - det ene i foråret 2023 og det andet i foråret 2025, har vi til hvert hus købt to køkkenbordplader gennem Onlinebordplader.dk.
I begge tilfælde var det laminat med underlimet vask, hvilket har givet nogle meget rengøringsvenlige bordplader. Vi fik kyndig vejledning af Kasper, og kommunikation var hurtig og præcis, så der ikke skete fejl. For at spare fragten, valgte vi selv at hente bordpladerne på de respektive fabrikker, hvor de blev produceret, hvilket også fungerede upåklageligt.
Med Onlinebordplader har vi således fået nogle bordplader af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, og 5 stjerner er fuldt fortjent.

2. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og informationen var…

God service og informationen var rettidig og informativ.
Vores rustfri stålbordplader med isvejset vask passede perfekt og installationen gik super godt.
Bedste anmeldelser herfra.

25. April 2025

Exeptionel service og kvalitet

Vi fik en fremragende service fra Kasper i Online Borplader. Vi havde en rigtig god dialog og han gjorde hvad han kunne for at møde vores behov. Vi har modtaget en meget smuk bordplade, som passer præcis i de mål, vi har givet.

20. März 2025

Et stort 5 tal herfra!!!

Vi har været fuldt ud tilfreds med det leveret resultat. Har fået virkelig god service og alle omkring køb, levering og montering har været rigtig søde og informative. Leveringstiden var endda kortere end forventet og når det tilmed er meget billigere end hvad andre kan leverer, så er det helt perfekt.. tak for denne gang, og fortsæt det gode arbejde.

25. April 2025

Ny lækker bordplade

Jeg har netop fået leveret og monteret en ny bordplade til mit køkken fra Onlinebordplader, og jeg er meget tilfreds med hele forløbet. Rådgivningen var virkelig god – jeg følte mig tryg gennem hele processen og fik kompetent hjælp til at vælge den rigtige løsning. Servicen var i top, og bordpladen blev leveret til tiden. Den var korrekt opmålt, passede perfekt, og montørerne gik ikke, før alt sad præcis som det skulle. Jeg kan varmt anbefale Onlinebordplader til andre, der ønsker kvalitet og god service.

24. April 2025

Kundeservice - nope...

Det gik sådan nogenlunde med at komme igennem bestillingsprocessen - omend informationerne skulle trækkes ud af kunde'service' medarbejderen Kasper.

Filmen knækkede imidlertid da leveringsdatoen nærmede sig.

Eftersom jeg skulle køre over 100 km for at hente bordpladen, havde jeg bedt om at få en klarmelding når pladen var færdigproduceret. Ingen har jo lyst til at køre forgæves.

Det fik jeg så ikke.

Da jeg venligt spurgte herom hos bordplader.dk, fik jeg det mest arrogante og nedladende svar jeg længe har været udsat for.

Nu bliver jeg så selv nødt til at ringe til fabrikken og afklare tingene - og så kunne jeg jo lige så godt bare have købt tingene direkte dér, og sparet de penge, som bordplader.dk beregner sig for deres 'service'.

11. April 2025

Stenbordplader

Hjælpsomme, venlige og gode priser.

27. März 2025

Antwort von Onlinebordplader.dk Onlineskydedoere.dk ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 😄 Hvor er det dejligt at høre det fra dig. Det sætter vi rigtig stor pris på. Vi kan kun sige, mange mange tak for din fine anmeldelse - som alle vores kunder kan bruge til noget😄

Kasper

Kæmpe anbefaling

Fantastisk service, og hjælp vi fik af Kasper. Han hjalp os hele vejen igennem, og fik sikret os at vores stålbordplade var helt perfekt når den ankom. Monteringsteamet var også helt utrolig dygtige og der er ikke en finger at sætte på noget som helst. KÆMPE ANBEFALING.

27. September 2024

Hej Tinna,

Kæmpe stor tak for din gode anmeldelse af os. Det betyder rigtig meget at vores kunder er tilfredse.

Du fik leveret Massiv Stål og dejligt at se dine flotte billeder af det endelige resultat, du har sendt os.

Onlineskydedøre.dk & Onlinebordplader.dk

Kasper fra onlinebordplader.dk

Kasper fra onlinebordplader.dk
god behandling samt levering til den rette tid
på de rette mål efter aftale.
Prisen for pladen var ok. billig i forhold til andre.

5. Oktober 2024

Hej Jørgen

Kæmpe tak for din gode anmeldelse af os.

Super service og kontakt

16. September 2024

Hej Christian,

Stor tak for din gode anmeldelse af os. Vores kundeservice er det vigtigste for vores kunder og derfor er det vores allerhøjeste prioritet.

Efterservice er meget vigtig for os, så vores kunder kommer trygt i mål.

Onlineskydedøre.dk & Onlinebordplader.dk

Uovertruffen service og produkt

Kasper fra Onlinebordplader.dk og deres leverandør har ydet en service i særklasse i forbindelse med levering og montering af bordplade i 5mm massiv rustfrit stål til vores nye køkken ø. Han har udvist kompetence for produktet og forståelser for de ændringer der kom i tidsplanen ifm. vores byggeri og vi nåede i mål præcis på datoen og alt passede på milimeteren.
Vi valgte all-risk og kunne ikke have været mere tilfredse.

30. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service på reservedele efterfølgende

Jeg googlede rundt og endte med at bestille fra deres hjemmeside. De virkede til at have et godt produkt, hjemmesiden var let at finde rundt på og ikke så meget salgsnak. Varen ankom så bestilt, flot indpakning. Alle delene var med, fint, forventet kvalitet og utroligt let at samle sammenholdt med manualen, alle kan være med her. Det virker som forventet og til prisen.
Efterfølgende knækkede et stykke plastik og jeg sendte en mail, hurtigt respons at de uden beregning sendte mig en ny del. Ankom efter et par dage, dog var det den forkerte, øv
Ny mail, bum så ankom den rigtige del efter et par dage. Det er service som det skal være, jeg er fuldt tilfreds med leverede vare og service da jeg fik brug for den.

3. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Løber fra ansvaret omkring opmåling

Onlinebordplader.dk fralægger sig alt ansvaret for opmåling til trods for at vi havde valg All Risk til knap kr. 11.000,- ekstra.

Vores plade er ikke de rigtige mål og flugter ikke med vægen som ønsket.

Firmaet yder absolut ingen kundeservice, og havde vi kunne vælge mindre end 1 stjerne havde vi gjort dette.

Vi har haft besøg af deres servicemontør, som anbefaler at vi ikke får det udbedret, da der så vil opstå problemer andre steder.

OPDATERING !!!!!!

Som forventet skriver I jer endnu engang ud af jeres ansvar. Hvad skulle ideen være med en All Risk-pakke, når I løber fra det hele?!

Pladen flugter jo ikke, så du kan umuligt sige, at det er tilfældet! Og så er jeg egentlig ligeglad med jeres tolerancenormer, når pladen er 5 mm for kort!!
Målene er ikke som aftalt, og det har intet med om køkkenet var/er i vatter eller ej. Det har jeres servicemontør også bekræftet.

Jeres servicemontør siger intet om, at det er perfekt. Han siger at samlingerne er perfekte, og at han ikke kan lave disse ligeså flotte igen, hvis han skal prøve rykke pladerne..
Det er ikke i samråd med min kone, men efter hans anbefaling, at vi vælger ikke at får ændret på det, da han oplyser, at resultatet risikerer at blive dårligere.

22. Mai 2024

Kære Ronnie,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi har en anden opfattelse af sagen.

Du skriver, at vi løber fra ansvaret omkring opmåling, det er ikke korrekt, det hele flugter ved væggen som aftalt.

Alt er foregået, efter vores handelsbetingelser, og efter vores stenbordplade leverandørs betingelser for tolerancer, som følger Stenhuggerlaugets tolerancenormer.

Det er korrekt at vores leverandørens servicemontør, ikke vil anbefale at få det udbedret i samråd med din kone, da bordpladerne ligger perfekt,
til trods for at dit køkken er 5 mm ude af vater, og du har sagt til opmåleren, at du tager ansvar for dette. Normalt måler de ikke op, før dette er rettet.

Vi har per kulance tilbudt at flytte det 2 mm, selvom bordpladerne er indenfor tolerancen. Det har du ikke ønsket.

Vi har leveret flere tusinde flotte bordplader til tilfredse kunder rundt omkring i hele Danmark.

Onlinebordplader
Kasper N. Pedersen
Direkte 30144216

Hvis jeg havde kunne 0 stjerner

Hvis jeg havde kunne 0 stjerner, havde jeg gjort dette,
Deres kunde service er det dårligste jeg længe har oplevet.
De fra lægger sig ansvaret for at bordpladerne ligger dårligt, selvom man har betalt rigtig mange penge for All Risk.

14. Mai 2024

Hej Hans,

Du har skrevet til et forkert firma!

Ingen I vores kundeservice har været i dialog med dig, hverken på tlf. eller mail. Vi har heller ikke leveret noget til dig. Vi kender intet til dig.

Vi hedder Onlinebordplader.dk.
Du må sende din anmeldelse til det rigtige firma.

Kontakt os endelig på salg@onlinebordplader.dk eller 71969501, hvis du skulle have spørgsmål.

Vh. Jens Martin Søndergaard
Onlinebordplader.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr