Ondeugende Bewertungen 37

TrustScore 1.5 von 5

1,4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zelfs niet één ster waardig. Veel gezever met antwoorden die telkens nog meer vragen om te beantwoorden. Nooit wat concreet. Amper een foto te krijgen. Telkens volgende xxx. Paar dagen ervoor afgelast... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

OVER duidelijk nep profielen/personen! Zodra je richting afspreken gaat ? komen meest stomme reacties.. welke totaal! niet aansluiten op waar je om vraagt! .. = tijd rekken = extra DURE credits kop... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

100% fake. zijn nep profielen. vrouwen cancelen date 1 dag van te voren af. een operator reageert. Dit is een dure chatdienst geen echte datingsite. Ik ga gerechtelijke stappen nemen en naar de acm. i... Mehr ansehen

1,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Weinig aanbod en overall is het een vrij kansloze site

Kortom een grote oplichtings bende. Sla Ondeugende maar over, je hebt nog meer kans op AFFlirt.com
Heb gelukkig alleen maar een gratis account op Ondeugende aangemaakt met een spam mail adres om te kijken wat het aanbod is. Dat is zo droevig laag dat ze zelfs mensen uit landen als Azië voorstellen als mogelijke match. Daarnaast zie je veel foto's van fake profielen die in een database set zitten die je online kan kopen. Oplichtingssite!

23. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

weer zo'n site waar ik op verloren heb.

ik heb het idee dat ik steeds weer met mijn kop tegen de lamp blijf lopen. dit is al de zoveelste site waar ik bedonderd ben. ik ben best wel klaar met het uitgeven aan dames die niet komen. ik hou het bij een date in de kroeg en als ik wat extra wil dan heb ik een hele leuke site waar ik wel aan mijn trekken kom. gewoon lekker een fantasygirl nemen punt eu. dan krjjg je tenminste waar je voor betaald.

11. März 2026

Oplichters.

Oplichters.
Fraudeurs.
Dieven die binnen no time een deurwaarder sturen voor rare bedragen voor helemaal niks

10. Februar 2026

Profielen zijn NEP

Profielen zijn NEP , ze houden je zo lang mogelijk aan de praat, lijkt eerst echt. Pas na een tijdje heb je het door.
Het komt NOOIT tot een afspraak GELOOF MIJ! kostte mij 200 piek voor ik het door had. Ga je bv uitgelogd je eigen profiel zoeken, vindt je niet!!
Ik heb het over: ondeugende.date niet over een daar op lijkende site

1. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een grote oplichting de meiden hier…

Een grote oplichting de meiden hier gaan niet in op jou verzoeken. Ze willen alleen maar geld verdienen aan jou door credit te kopen. Ze maken misbruik van jou emotionele gevoel. Trap hier niet in. Ze willen een fysiek contact met jou maar komen niet opdagen. Zelf voor een snel contact om jou het vertrouwen te geven komen ze niet mannen trap hier niet in het kost jou alleen maar geld... het is nog niet 1 ster waard...

9. November 2025

100% fake

100% fake. zijn nep profielen. ik zit op AFFinders.com een hele andere datingsite dan deze (veel beter). Ondeugende Date is een dure chatdienst geen echte datingsite. vrouwen cancelen date 1 dag van te voren af. een operator reageert. Ik ga gerechtelijke stappen nemen en naar de ACM. is gewoon een pure oplichting. Ik wil mijn geld aan onnodig verspilde credits terug. dus mensen blijf verweg van deze site.

5. Oktober 2025

geen geloof meer in

Na enkele contacten waar vrouwen zeer intiem digen zeggen er dat er een klik is, stel ik face to face ontmoeting ergens veilig, wordt niet op gereageed maar weer hitsig vagen gesteld.

3. September 2025

Complete fraudsters

Complete fraudsters. Nothing genuine about this site at all and the hosts ixlhosting.nl, ixl.nu and the Registrar key-systems.net should all be taken to court on charges of fraud and theft.

17. April 2025

Oplichters!

Totale nep profielen en absolute oplichters. Dure credits kopen en een berg gezwam dat altijd eindigt met een vraag zodat je nog een credit moet spenderen. En als je dat dan doet dan krijg je bij ieder bericht binnen exact 6 minuten antwoord, iedere keer weer na exact 6 minuten. TRAP ER NIET IN, HET IS TOTAAL NEP!

17. April 2025

200% Fake

Zoals de meesten hebben ondervonden is deze datingsite 200% fake. Maar met dergelijke sites weet je dat op voorhand. Sommige sturen nog geile berichten, andere draaien rond de pot & antwoorden dan meestal met opnieuw een vraag. Enige doel is dat gebruikers zoveel mogelijk credits zouden blijven kopen. Een afspraak komt er nooit. De profielfoto's kunnen eenvoudig nagekeken worden door google lens en de ene na de andere valt door de mand & dan nog ontkennen ze, spreken ze van "ik heb blijkbaar een tweelingszus, kan ik niet aandoen dat ik toevallig op die vrouw lijk" terwijl de foto letterlijk van een pornosite is overgenomen. Of er wordt geantwoord in zeer gebrekkig Nederlands of een Vlaamse die antwoordt met typisch Nederlandse uitdrukkingen. Is echt lachwekkend en te doorzichtig. Maar een sessie bij de psycholoog kost nog meer. Hier heb je af en toe nog fun maar voor de rest 200% fake. Er wordt ook geen optie aangeboden zoals bij Tinder & Bumble tot verificatie van het profielfoto via een selfie. Maar ervan uitgaan dat je hier een date ga scoren en ondertussen blijven betalen is pure naïvitieit.

2. März 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Als men reageert op deze soort van…

Als men reageert op deze soort van sites weet men dat het allemaal fake is . Dus niet klagen over geen date op deze site . Ik chat met div vrouwen omdat deze chats me ff door mn dipje heen brengt . Ik heb juist de grootste lol door de antwoorden die ze verzinnen , maar eerlijk is eerlijk er zitten goede moderators bij hoor . Die zouden net zoals ik boeken kunnen schrijven . Nee er is niet 1 sexchat site waar een date van komt dus als je daar op gaat zoeken ben jezelf onwijs . Een psychiater kost 125 € per uur en deze geeft me meer lol . Als je wil controleren of ik niet iemand van die site bent is hier mn @ frieslandspake @gmail.com . Dus niet klagen je doet zelf iets doms

17. Februar 2024

Volledige NEP SITE

Ik had beter eerst hier de reviews kunnen lezen: ondeugende.date is VOLLEDIG NEP. Ik merkte het aan de antwoorden die niet klopte. TUIG! Over de ruggen van mensen die iets zoeken en al niet zo sterk in de wereld staan. Dit is hetzelfde als een bejaarde neerknuppelen voor zijn laatste tientje! HEEL LAAG!

15. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

OVER duidelijk nep profielen/personen!

OVER duidelijk nep profielen/personen!

Zodra je richting afspreken gaat ? komen meest stomme reacties.. welke totaal! niet aansluiten op waar je om vraagt! .. = tijd rekken = extra DURE credits kopen voor jan L*L! om opheldering te vragen. Offf.. INEENS is profiel met al LANG! contact verdwenen en zijn oude conversaties ook WEG.. Kostte mij ook aardig wat geld, maar weet 1 ding nu HEEL zeker! Deze site = WAARDELOOS!

4. Januar 2024

Deze website onbetrouwbaar

Deze website niet betrouwbaar dezelfde profielen vindt je ook op liefdevolle.date beide zijn van dezelfde organisatie High Media Developers
OC0505561003980 te Singapore
De berichten die je terug krijgt zijn wel heel geloofwaardig maar dus allemaal ingespeeld op wat jij aangeeft wil poepsex dan kan dat wil extreme sm dan kan dat.Ze sluiten steeds af met een vraag.
Alles fake op deze site 3x afgesproken met een zekere Lotte of hoe ze ook mag heten. De eerste keer afgezegd omdat ze "ziek" was de tweede keer afgezegd vanwege een "sterfgeval" de derde keer afgezegd omdat ze geen vrij kreeg en dus moest "werken" en steeds op het laatste nippertje iets te veel toeval. Ik heb haar verteld dat ik geen afspraak meer wilde en dan krijg je een zielig bericht terug met allerlei smoesjes en hoe zielig en verdrietig ze is. Trap er niet in deze site is 100% oplichterij ben er nu vanaf en ik moet zeggen het lucht op.
Ik heb in mijn laatste bericht mijn telefoon nummer en email adres achter gelaten en gevraagd of ze hier op willen reageren als ze serieus is. Geen antwoord tot op heden.
WulpseLotte en Monabell zijn sowieso fake hier niet op in gaan alleen mooi praterij en alles wat jij wil horen gaat ze/hij/het op in ieder bericht bevat een vraag of sluit af met een vraag zodat je maar steeds reageerd niet op in gaan. Het is een grote oplichterij hier zou de overheid in moeten grijpen, ik ben hier in machteloos ik kan alleen hier mensen waarschuwen.
NIET OP IN GAAN

NB de profielen van WulpdeLotte en Monabelle vindt je ook op liefdevol.daten dan is alleen Lotte en Bellemona

Datum van ervaring: 20 december 2023

23. Dezember 2023

Fake dating website

20. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Daar niet in trappen aub

Daar niet in trappen aub. groot mafia bedrijf die uit is op je centen. Op tijd kunnen inzien waar het om ging en ermee gestopt. Alle commentaar hier klopt voor 100%. Ze houden je bezig om meer credits te kopen en maken je van alles wijs. Maak je een afspraak, haken ze inderdaad daags voordien af. Moeder ziek enz. ken je dat. Wel toegeven dat het profs zijn in hun manier van werken. Sorry voor dat ene sterretje er stond niet minder. Groetjes bij naam daar. Vochtigsneetje

24. November 2023

Jammer dat 0 sterren niet kan

Jammer dat 0 sterren niet kan. Drie contact lijnen gevolgd die geen inhoudelijke informatie gaven. Eindeloos aan het lijntje hingen. Steeds de zelfde antwoorden en vragen. Binnen een profiel duidelijk verschillende opleidingsniveaus en schrijftranten zichtbaar, vaak op allochtoon niveau. Er moeten een paar criminelen achter zitten die zich kapot lachen om je persoonlijke ontboezemingen en het zou me niet verbazen als mensen die zich kwetsbaar hebben opgesteld gechanteerd worden. Misschien moet van der Spek er eens aandacht aan besteden. Ik denk dat er miljoenen euro’s afgetroggeld worden door deze klootzakken.

29. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr