Valt vies tegen
Valt vies tegen, veel lege profielen, met foto's van tieten en reten en andere vleeswaren, niemand reageert op een bericht, als er iemand reageert dan is het een automatisch bericht.
Ook veel profielen met opmerkingen dat zonder foto of beschrijving geen reactie , maar zelf hebben ze totaal geen info in hun eigen profiel, of onduidelijke foto's. er zijn ook veel profiels met opmerkingen dat ze geen dickpics willen, maar met hun tieten gaan ze wel bloot.
Heb een vermoeden dat het een nep site is met nep profielen, of het bevestigt een beetje de standaard beeldvorming van de Nederlandse vrouw, asociaal, nep en alleen op zoek naar geld.
Ter info, ben lid geweest maar het heeft dus niks opgeleverd, honderden lieve/beleefde berichtjes verstuurd , stuk of 5 standaard nee berichtjes terug gekregen, meer niet. mijn profiel had mijn gezicht als foto, geen prive lichaamsdelen. en een duidelijke beschrijving met wat ik zocht.
Betreffende de lidmaatschap weinig info, op de pagina zelf geen history van wanneer je lid bent geworden en wanneer het is afgelopen, ook geen e-mail van wanneer je start of wanneer het afgelopen is, heel onduidelijk.
Grappig detail die mij opviel, hoe noordelijker je komt in Nederland hoe meer kleren de dames aan hebben en meer op relatie zijn gericht, de zuidelijker hoe meer tieten en andere vleeswaren er in de foto's staan en hoe hoe geiler en heter de dames lijken te zijn en meteen gepakt moeten/willen worden.
13. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung