omasambal.com Bewertungen 292

TrustScore 5 von 5

4,8

heerlijk om weer eens echt Indonesisch te kunnen eten. Smaakvol en heerlijk klaar gemaakt zoals Indonesisch eten moet zijn, of het nu rijsttafel is of Nasi rames. Wij als mensen die regelmatig Indones... Mehr ansehen

We hebben al twee keer besteld bij Oma Sambal. De bestellingen zijn beide keren vlot geleverd. Belangrijker: De berichten rond de bestellingen waren duidelijk! Nog belangrijker: De sambal was heerlijk... Mehr ansehen

Zoals beloofd zijn de sambals authentiek smaakvol. Dus dat proeft lekker weg. De pittigheid overheerst niet en de sambal is smaakvol in balans. Een 8. Ik kan de sambal pittiger hebben, maar de smaak e... Mehr ansehen

Product. Top . Na wat kleine bezorg problemen goed contact en snel reactie. Me lekker sambal binnen gehad en gelijk met de BBQ gebruikt. Heerlijk daarbij als verrassing bak saté saus ook super . I... Mehr ansehen

4,8

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Heerlijke sambal…

Ik zag zoveel reclame voorbij komen over oma’s sambal. De sambal heeft mij positief verrast. Ik proef volgens mij de trassi erboven uit.de sambal is voor mij niet echt pedas maar is heerlijk. Ben er blij mee. Ga zo door!!!

22. Januar 2026

Aanrader voor liefhebbers

Gelukkig een beperkte keuze in sambal. De bestelde sambal (ui/knoflook) is lekker en pittig. De geur en smaak is erg goed. Zeker een aanrader voor liefhebbers.

22. Januar 2026

Top sambal

Echt lekkere sambal. Had graag de mayonaise ook besteld maar die was helaas niet op voorraad

19. Januar 2026

Smaakvolle sambal

Lekkere sambal! Heel anders dan de supermarktvariant die zouter is. Deze is heel smaakvol, lekker pittig maar niet té. Aanrader!

16. Januar 2026

Heerlijke sambal

Heerlijke sambal, niet zo heet, wel veel smaak. Ook de ui knoflook variant is geweldig. Kun je gewoon op je broodje kaas smeren.

17. Januar 2026

Sambal bij

Voor de eerste keer hier besteld. Ben superblij met de producten én de geweldige teksten op de schorten.
Het was heel goed verpakt en snel geleverd.
Nu de sambal uitproberen en hopelijk weer snel een nieuwe bestellen! Dank jullie wel.

16. Januar 2026

Verliefd op de sambal in Leiden.

Op de markt in Leiden maakten we voor het eerst kennis met Omasambal. We proefden, kochten een pot en waren verkocht!! De sambal heeft de perfecte balans tussen pittig en smaakvol zonder “heet” te zijn.
Echt een absolute aanrader!!

20. September 2025

Helemaal top

Super lekkere sambal heb veel geproefd maar deze is helemaal top beide smaken zijn super lekker plaats zeker nog een bestelling 👌

5. Dezember 2025

Verrassend!

Mijn man doet echt overal sambal bij! Gewone uit de supermarkt.
Aangezien ik er van overtuigd was dat dit lekkerder moest kunnen heb ik alle 3 de producten besteld, originaliteit, ui/knoflook en de sambal mayo. Wat een smaak explosie!
Hier komt geen andere sambal meer in huis! Hoop dat er in de toekomst nog meer lekkers bij komt!

6. Januar 2026

Tis gewoon lekkere sambal

Tis gewoon lekkere sambal, kan overal op. Mijn favoriet is op gehakt.
De knoflook en ui is ook bijzonder, lekker snacken maar dan met sambal.
De sambal mayo is niet mijn favoriet, andere huisgenoten weer wel, kwestie van smaak.

Als het op is bestel ik weer.............

12. Januar 2026

Lekker man!!

Hele lekkere authentieke sambal!!
Afhandeling van de bestelling verliep vlotjes.
Als de potjes leeg zijn, bestel ik opnieuw!!

2. Januar 2026