heerlijk om weer eens echt Indonesisch te kunnen eten. Smaakvol en heerlijk klaar gemaakt zoals Indonesisch eten moet zijn, of het nu rijsttafel is of Nasi rames. Wij als mensen die regelmatig Indones... Mehr ansehen
We hebben al twee keer besteld bij Oma Sambal. De bestellingen zijn beide keren vlot geleverd. Belangrijker: De berichten rond de bestellingen waren duidelijk! Nog belangrijker: De sambal was heerlijk... Mehr ansehen
Fantastisch! Heerlijke sambal ( zoals mijn opa die maakte) meteen aan vrienden en collega's verteld. Deze hebben ook al besteld en die zijn er net zo gek op als ik ♡
Ik had veel over de sambal van oma voorbij zien komen. dus dacht wil het zelf ook proberen. Het slaat alle verwachtingen, super lekker bij allerlei gerechten om net het vleugje meer te geven. Echt... Mehr ansehen
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Uitstekende smaak
Uitstekende smaak en ook nog vlotte levering
De lekkerste sambal
Weet niet of het inderdaad de lekkerste sambal is, maar hij is meer dan de moeite waard!
Heerlijke sambal!
Dit vind ik echt een heerlijke sambal: licht pittig, kruidig, met een klein zoetje... perfect in balans! Past perfect o.a. bij een stukje kaas, op vlees of in een pastagerecht. Snelle levering ook. Binnenkort bestel ik weer!
Goede sambal, nooit meer conimex of iets
Eerst bij een delicatesse zaak bij ons in de buurt gevonden en geprobeerd. En ben meteen groot fan. Lekkere smaak en pittig, maar precies pittig genoeg.
Nu meer producten online gekocht waaronder ook de sambalmayo waar ik ook fan van ben en mijn zoontje ook
Overheerlijke sambal
Wat sambal betreft zijn wij best wel kritisch. Deze sambal is echt heerlijk zowel de original als de ui knoflook versie zijn overheerlijk. Echte aanraders
toch niet de ordinaire sambal
toch niet de ordinaire sambal. smaakbommeke
Eindelijk weer écht lekkere sambal!
Wat een geweldige ontdekking! Via Oma Sambal heerlijke sambal gekocht en ik ben er echt super blij mee.
Vroeger kocht ik mijn sambal bij een dame die het zelf maakte en daarna heb ik nooit meer zo’n lekkere sambal kunnen vinden. Totdat ik deze toevallig tegenkwam. Meteen besteld en de volgende dag al in huis – echt een snelle levering.
De sambal is ontzettend lekker en duidelijk met veel liefde gemaakt. Daarnaast kreeg ik ook nog leuke tips via de mail over hoe je de sambal kunt gebruiken. Dat maakt het extra persoonlijk en laat zien dat ze echt met hun klanten meedenken.
Erg klantvriendelijk en een smakelijk product. Absoluut een aanrader!
4 potjes Oma sambal gekocht
Ik heb 4 potjes Oma sambal gekocht.
Ze hadden me toch wel verleid.
Dus ik ben erin getrapt.
2 potjes original en 2 potjes met knoflook.
Maar wat is het HEERLIJK!
Als het kan gebruik ik het overal bij.
Echt een goede smaakbeleving.
Heb ook 1 potje aan m'n vader gegeven en die zei ook al dat die heel lekker is.
Dus ik zou zeggen als je van sambal houd.
Gewoon proberen en je bent verkocht!
Ik ga zeker nog vaker bestellen.
Zeer tervreden.
Heb de sambal, sambal knoflook en de sambalmayonaise ontvangen en daar nu de eerste receptjes mee gemaakt en deze waren erg lekker. Ok zijn ze erg lekker op bijvoorbeeld kaas of pindakaas.
Daarnaast hen ik het gebruikt in een pittige saus voor over de spareribs. Zeker een aanrader
Heerlijke ambachtelijke sambal
Heerlijke ambachtelijke sambal. Supersnel verzonden in een stevige verpakking.
It was a very good spicy and sweet experience
It was a very good , fine , sweet and spicy taste
It is even so that i almost use it for everything.....
Great Sambal, the best ibever tasted....
Heerlijke sambal en goede service!
Allereerst: wat een heerlijke sambals! Echt een mooie kwaliteit en heerlijke smaak. Er ging iets mis met de bestelling en dat is netjes opgelost. Kijk, zo hoort service te zijn. Goed en stevig verpakt verzonden. Aanrader, niet twijfelen, gewoon bestellen!
Ik heb de originele en de ui knoflook…
Ik heb de originele en de ui knoflook besteld en mijn man en vader vinden ze heeeel erg lekker.snelle levering naar België helemaal top
Op de markt in Leiden een potje sambal…
Op de markt in Leiden een potje sambal ui/ knoflook gekocht. Heerlijk nu maar een extra voorraad besteld. Ook een perfecte service.
Het is een heerlijke pittige sambal en…
Het is een heerlijke pittige sambal en de naam Oma sambal maakt het helemaal af! Doet mij aan m’n oma en moeder denken.
Heerlijke producten
Heerlijke producten
..ga zo door..
Erg fijne service
Terima Kasih
Upgrading your meals
You may find oma’s sambal expensive but it tastes wonderful compared to the traditional brands. It is worth every cent, specially the sambal with onion and garlic. You have to taste it yourself.
De sambal met look en ui was uitgelopen…
De sambal met look en ui was uitgelopen in de verpakking.
Smaak 10/10.
De sambal mayo is al bijna op en is nog maar net binnen en onze sauzen zijn extra lekker mer de sambal kn!
Beste sambal ooit geproefd
Oma sambal mayo, zeer verrassende smaakbeleving, heerlijk romig en lichtwarme pit. De sambal original is pittig en warm, maar de pit overheerst niet. De knoflook ui variant is heel erg toegankelijk en zelfs licht zoet. Kortom een knallende smaakbeleving. Wij vinden het de beste sambal die we ooit hebben geproefd. Dylan, bedankt voor deze kennismaking met Oma Sambal
Onverwachte,blozende zachtheid.
Na aanbeveling van een vriend heb ik omasambal opgezocht.
Transparant,duidelijk en het bestellen ging goed.Snelle bezorging en meteen proeven natuurlijk!
Beide heerlijk! De mayo verrassend "zacht".
Fijn! En fijn om door te geven,om anderen te laten proeven.
Bedankt lieve mensen voor eens "iets anders dan ooit bedacht".
Lieve groeten van Joke Sijm.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.