Jeg har kontaktet Ekstra bladet- Håber de gør noget ved disse mennesker Falsk reklame- billige varer som kommer fra Kina- de snyder og bedrager folk - Deres såkaldte forretning I Århus finde... Mehr ansehen
ANMELD TIL POLITIET Jeg har politianmeldt svindel-foretagenet, men de vil ikke gøre noget pga. af min ene anmeldelse for 1100 kr. Opfordrer alle til at anmelde, så politiet kan samle sammen og... Mehr ansehen
Jeg skulle returnere varen og fik en adresse jeg skulle sende til. Som jeg selv skulle betale. Det har jeg gjort. Dem som skal levere pakken, kan ikke komme i kontakt med dem og de svare ikke på mine... Mehr ansehen
1. Lang leveringstid ca 3 uger 2. Produkter kommer fra Kina pg er i meget ringe kvalitet. Så det passer ikke når de skriver lagersslg, da de intet lager har. 3. Det er ikke muligt at returnere sine... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Det fineste plastik
Det fineste plastik
Aldrig set skyggen af læder.
Det er den dyreste plastik taske jeg nogensinde har købt
Blev lovet en læder taske
Jeg kender læder lugt. og plastik lugt...
ØV, hvor skulle de skamme sig
Og nu reklamerer de med store 18 kt guld armbånd til 300 kr..
Come on!!!
De skulle stoppes!!
Ophør? LØGN
fup og fidus firma
fup og fidus firma. Jeg har ikke fået min vare jeg bestilte for 3 uger siden.
Fupfirma af værste skuffe!
Da jeg ikke kan give 0 ud af 5 stjerner, lader jeg den ene stjerne stå i forventning om, at firmaet hurtigst muligt refunderer det fulde beløb for et ur, som aldrig er dukket op. Jeg har flere gange kontaktet Olsen&Olsen og fået en sludder for en sladder tilbage. Senest er jeg blevet kontaktet af en unavngiven person fra den såkaldte “kundesupport”. Vedkommende lovede mig en hurtig håndtering af mit krav om tilbagebetaling, men der er ikke handling bag ordene. Jeg har meddelt “firmaet”, at jeg indgiver en politianmeldelse for bedrageri, hvis pengene ikke er tilbage på min konto senest på fredag d. 23/5.
Er desværre fup..
Er desværre fup... ingen fysisk butik i ophør.
Varen jeg købte virker ok i stof, men MEGA lang.
Meget underlig mail kommunikation efter køb og nu hvor jeg klager over produktet.
Kan så desværre se alle de andre anmeldelser her...
Så fake kina shop....
Fup og svindel med angivelserne af…
Fup og svindel med angivelserne af kvalitet og førpriser. Jeg vil ikke anbefale nogen at handle hos Olsenogolsen …
Birgitte
BEDRAGERI
BEDRAGERI, har politianmeldt og fået følgende svar:
"webshoppen er registreret i udlandet, og at personerne bag hjemmesiden må formodes at operere fra og i øvrigt opholder sig i udlandet"
hold jer langt væk
Kan de få en MINUS stjerne fik de det
Kan de få en MINUS stjerne fik de det. Jeg har betalt for en taske, men ALDRIG MODTAGET DEN. man kan ikke komme i kontakt med firmaet
SÅ BESTIL IKKE NOGET HER🤮🤮
Svindel
Hej, handlede i god tro her den 13-5 2025.ved Olsen&Olsen Jeg købte T-shirt, Men fik ingen ordrebekræftelse 🤔 Der jeg kunne se at der kom to T- shirt af den samme i indkøbskurv. Vil jeg gå ind og rette, det kunne jeg ikke, Jeg har skrevet til dem med det samme , har ikke hørt noget,, Skrevet flere gange🤔 Har ikke modtaget mine T-shirt endnu. Pengene er trukket … Køb aldrig noget på denne hjemmeside! Fup🤔Overvejer kraftigt at lave en politianmeldelse. Krydser fingre for at de ikke forsætter med at trække
Svindel og fup firma
Svindel og fup firma. Hold jer langt væk.
Fremstår som en dansk virksomhed på nettet. Men det er "Kina-varer", man modtager. Og fra udlandet - et sted. Kvaliteten er helt i bund.
Det er umuligt at komme i kontakt med dem.
0-stjerner herfra.
Jeg var lige ved at plumpe i.
Det så meget tillidsvækkende og professionelt ud og jeg var lige ved at plumpe i, men slettede mine oplysninger i sidste øjeblik. Pyha! I dag modtog jeg så en mail med denne tekst:
Okay, vi vil lade dig ind på en lille hemmelighed… \uD83D\uDC8E
Din ordre er stadig ikke afsluttet, så vi vil give dig noget helt særligt: 30% rabat på din bestilling! Men dette tilbud er kun for dig, og det er kun gyldigt i de næste 4 timer.
⚠️ Fortæl det ikke til nogen – det er en eksklusiv gave kun til dig!
\uD83C\uDF81 Brug koden: "HEMMELIG30" ved checkout.
Men skynd dig, for når dette forsvinder, er det væk for altid!
Jeg er glad for at jeg tjekkede Trustpilot inden jeg betalte.
Scam side..
KINA Fup
KINA Fup, svindel og snyd. En fin og tiltalende hjemmeside med spændende billeder og tilbud. Men så snart du har bestilt og betalt opdager du, at her er tale om fup og fiduser. Varerne kommer fra Kina
Jeg skulle havde læst på Trustpilot først
Jeg har købt en taske til 189kr normalt pris “900kr”
Jeg modtager intet på at den er købt?
Og de har trukket pengene 2 gange!!!
Jeg har ikke modtaget noget men har skrevet til dem. “Den vil komme”🤷🏼♀️ hvad med mine penge for meget?
Ikke anbefalet..
Jeg bestilte 2 læderjakker og efter jeg fik læst anmeldelserne tænkte jeg at jeg ikke så de jakker men modtog pakken efter 14 dage med 2 jakker i fin stand men det er sku ikke læder..
Anbefaler ikke hjemmesiden og hvis du vil ha noget så find det på temu det billigere men samme kvalitet..
Uhyggeligt flot setup på webside, men føj Svindel
Det er godt jeg gik på trustpilot inden jeg ville bestille, sjovt nok fik jeg en fornemmelse af at noget var galt
Det er bare trist
Ingen butikslukning i Århus - ADVARSEL
Advarsel - I skal ikke handle på denne hjemmeside - det er FUSK og direkte løgn med en butiks lukning i Århus :-( Desværre faldt jeg selv i fælden og købte for 1550 kr. - en leveringstid på ca 3 uger og varer af ABSOLUT RINGE KVALITET.
KORT OG GODT JEG ER BLEVET SNYDT !!
Har nu ventet en måned
Har nu ventet en måned. Tror efterhånden det er spildte penge. Sker der ikke noget melder jeg firmaet , som om det skulle hjælpe.
fake siden med de er ophører og derfor…
fake siden med de er ophører og derfor stor rabat, du får et kineser ur som ikke machter det du ser på billederne
Svindel og de har aldrig haft butik i…
Svindel og de har aldrig haft butik i århus er bare fra Kina de sender
Dispute the transaction with your Bank!
For all of you who have been scammed by this company, it can be a nice idea to contact your bank as soon as possible to dispute the transcation and try to get your money back!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.