Bestelling #14513 (16 juni 2026). Op de verpakking ontbreekt de informatie over de samenstelling van het product, het gewicht, en producentgegevens. Dit is in Nederland en Europa streng verboden voor... Mehr ansehen
Wat een prachtige olijfboom hebben wij vandaag ontvangen van Olijfboompie. Afgelopen week whatsapp contact gehad met Laura, waarna wij zaterdag zijn gaan kijken. Er waren die week heel veel nieuwe bom... Mehr ansehen
Wat een geweldige ervaring met Olijfboompie! Helaas raakte DHL mijn pakket kwijt, maar de manier waarop Olijfboompie hiermee is omgegaan verdient echt een groot compliment. Vanaf het eerste m... Mehr ansehen
Een leuke bestelling gedaan bij olijfboompie. Eenmaal binnen gekomen was er een potje helaas niet heel aangekomen. Gelijk een berichtje gestuurd en een hele lieve reactie terug gekregen. Er werd gelij... Mehr ansehen
Maasdijk 116, 2691 NW, 's-Gravenzande, Niederlande
- 06 23233995
- info@olijfboompie.nl
- olijfboompie.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Zo'n ontzettend leuk bedrijf
Zo'n ontzettend leuk bedrijf! Iedere week zijn er weer leuke nieuwe items.
Laura reageert altijd super snel en denkt in oplossingen.
Je krijgt hier goed advies en ze hebben…
Je krijgt hier goed advies en ze hebben mooie planten. Zelfs een oude olijfboom van mijzelf die kaal werd is met top advies dit jaar weer prachtig vol en groen. Leuke meiden, zeker aan te raden
Ik schreef een appje.
Ik schreef een appje.. en direct contact en advies
Helemaal top.
Nu nog kijken of ik mn boompje kan redden.
Mvg Judith
Super service
Super service. Snelle reactie en goed advies.
Aanrader!
Prachtige bomen voor een mooie prijs. Vriendelijk en kundig personeel. Nemen echt de tijd om je goed te adviseren!
Aanrader!
Superleuke producten. Snelle reactie, vriendelijk, meedenkend en een topservice!!
Naast mooie olijfbomen ook super leuke…
Naast mooie olijfbomen ook super leuke planten. Echt vanalles wat. Kruiden, struikjes, en diverse “boompies” . Maar ook gave accessoires, potten en kransen!
Snelle service
Snelle service! Vriendelijke meid! Mooie plantjes en spullen. Echt een aanrader 😊
Mooie producten en top service!
Heel blij met de aankoop van de plantenbak met waterreservoir! Het product was tijdelijk uitverkocht, maar werd op verzoek supersnel nageleverd. Verder heeft Olijfboompie een leuk assortiment planten en decoratie. En vaak net even anders dan het geijkte wat je in alle tuincentra vindt. Wij komen graag terug!
Gezelligheid en een goede sfeer
Gezelligheid en een goede sfeer. Mooie prijzen voor goede kwaliteit. Geef goed advies wanneer gewenst
Top kwaliteit
Leuk bedrijf met altijd weer nieuwe producten. Supergave planten die je niet overal tegenkomt en ook allerlei mooie spulletjes om je huis mee aan te kleden. Echt een aanrader!
Leuke spulletjes voor binnen en buiten
Leuke spullen voor in de tuin, binnen en buiten. Ze heeft altijd weer verassende en nieuwe spulletjes staan!
Geweldig
Geweldig, goed en leuk contact bij eerste hulp aan olijfbomen! Goed belangeloos advies! Was ieder bedrijf maar zo!
Knoflookbieslook
Vorig jaar hier knoflookbieslook gekocht. Het groeit nu bijna de grote pot uit. Goede kwaliteit dus!
Leuke zaak.
Zo blij dat ik olijfboompie gevonden heb. Zo leuke zaak en een leuke verkoopster kom hier graag ook al moeten we er best een stuk voorrijden.
Topzaak!
Laura is ontzettend vrolijk en aardig met veel kennis. Goed advies, goede prijs!