Ubetinget de to ringeste pizzaer vi nogensinde har fået, mærkelig smag af gammel fedt eller ost hvis man kan kalde det det!. Utroligt butikker vil sælge det produkt..
Lige tilberedt to stk pizzaer. Salami + lufttørret gris…Købt i SuperBrugsen Juelsminde. Hvad skal jeg sige? Bunden smager som snobrød, kødet smager for gammelt. Udover disse to “smage” - ingen sma... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Efter begejstrede udråb i Løvens Hule, vovede jeg mig ud i to forskellige dybfrosne købepizzaer á 100kr. Hverken smagen af svampepizzaen eller pølsepizzaen var noget at skrive hjem om. Den sødlige ed... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super god frysepizza, som jeg også har smagt frisklavet flere gange, direkte fra ovnen på Food Festival og ved andre events. Bunden er blevet bedre med tiden pga højere hydrering, og personligt e... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
ØKOLOGISK OG HÅNDLAVET PIZZA Ole havde længe gået og grublet over, hvordan han kunne få de gode smagsoplevelser og råvarer fra gården i Hammel ind til byen. En vinterdag i starten af 2013 fandt han løsningen. Han skulle sælge pizzaer på Northside. Pizzaer, fordi Ole var betaget af tanken om at skabe et helt måltid mad. Northside, fordi festivalen ligesom Ole, har høje standarder indenfor økologi og bæredygtighed. Men Ole ville ikke bare sælge en almindelig pizza, som vi kender den med tomatsauce. Han ville genopfinde pizzaen. Han afprøvede forskellige bunde, forskelligt fyld og forskellige smagssammensætninger. Resultatet blev en ny nordisk fortolkning af pizzaen, hvor tomatsaucen blev erstattet af et lag hyppede kartofler, hvor bund og fyld blev tilberedt hver for sig, og hvor pizzaen blev bagt i en hjemmebygget brændefyret stenovn. Da Northside løb af stablen i forsommeren 2013, blev Oles nordiske fortolkning af pizzaen en kæmpe succes. Og herfra gik det stærkt. En festivalpizza blev til Pizza på Gården, hvor folk fra nær og fjern hver fredag kunne hente friskbagte pizzaer på gården i Hammel. Pizza på Gården blev til Pizza på Hjul, hvor Ole og hans kollegaer rejste landet rundt med den hjemmebyggede brændefyrsovn for at bage pizzaer til fødselsdage, sommerfester og julefrokoster. Og Pizza på Hjul blev til pizzaer på frost. Ikke bare i erkendelse af, at danskerne havde fået øjnene op for de kompromisløse pizzaer fra gården i Hammel, men også fordi Ole ønskede at give alle en mulighed for at være sammen med dem de holder af, uden at gå på kompromis med kvaliteten af det, de spiser. Ved endnu engang at eksperimentere havde Ole fundet en perfekt måde at fryse pizzaer ned på, så smagsoplevelsen forblev levende. I dag kan du købe Oles pizzaer på frost i store dele af landet - Ole vil nemlig være hele Danmarks fredagspizza.
Håndværkervej 11, 8881, Thorsø, Dänemark
- info@olesmail.dk
- oles-gaard.dk
Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Den lækreste pizza med den sprødeste bund
Nu har jeg prøvet Oles pizza et par gange og jeg må sige at det bare smager rigtigt godt. Jeg har prøvet flere forskellige af Oles pizzaer og man kan overhovedet ikke smage at det er en frostpizza.
Det tager ingen tid at lune den i ovnen og følger man anvisning så får man den lækreste pizza med den sprødeste bund.
De gængse pizzariaer kan i min optik slet ikke være med.
Super kvalitet som jeg gerne betaler for.

Serverede Ole’s lækre pizzaer
Serverede Ole’s lækre økologiske pizzaer til fødselsdagsfest i weekenden. Pizza på hjul er et fantastisk koncept hvor gæsterne fik de lækreste sprøde pizzaer helt friskbagte fra Ole’s store brændeovn.

Skoleprojekt på Oles gård
Jeg har fornyeligt lavet et skoleprojekt på Oles gård, hvor jeg blev mødt med åbenhed, interesse og masser af muligheder. Virkelig god oplevelse!

Antwort von Oles Gård
Har smagt Oles pizza med svampe
Har smagt Oles pizza med svampe. Pizzaen er en anelse for sød, men ellers er fyldet godt. Bunden smager rigtig godt👍🏻

Dejlig pizza oplevelse
Vi har været i SuperBrugsen og købt den med svampe og en med salami. Virkelig en dejlig smagsoplevelse, bliver ikke sidste gang, Oles pizza skal på menuen😀

Fantastisk pizza
Fantastisk pizza! Klart en anbefaling herfra

Klasse pizza
Det var en rigtig god pizza, anbefaling herfra

Antwort von Oles Gård
Jeg smagte Oles pizza første gang til…
Jeg smagte Oles pizza første gang til en konfirmation hvor de leverede hovedretten, det var fantastisk.
Nu kan vi købe dem hos vores købmand, og de er stadigvæk super lækker. Jeg kan varmt anbefale at prøve, de smager himmelsk.

Lækkert hver gang!
Oles Pizza skuffer bare aldrig - hverken fra Frost eller “in real life”.
Og med chilimarmeladen på….Uhm!

Antwort von Oles Gård
Super pizza, og fantastisk projekt!
Som altid en virkelig god smagsoplevelse, og spændende at følge med i dit idealistiske projekt. Keep up the good work!

Super lækker pizza
Super lækker pizza, bestemt ikke sidste gang at de er på menuen

Antwort von Oles Gård
Fremragende oplevelse hver gang!
Fremragende oplevelse hver gang! Langt bedre end en slatten pizza fra den lokale. Vi vælger Oles pizzaer hver gang den står på pizza herhjemme.

Super lækker
Super, super lækker pizza, men en dejlig sprød bund. Skal bestemt på middags bordet igen.

Antwort von Oles Gård
Rigtig lækre pizzaer serveret i det fri og med smilende og hurtig betjening. Pizzaerne faldt i smag for alle til arrangementet. Pizzaerne var nybagte og de smagte fantastisk.
Fantastisk betjening i det fri.

Fantastiske pizzaer
Har lige spist endnu en pizza fra Oles Gård og jeg elsker dem!
Føler snart at jeg har prøvet alle og jeg kan ikke sige, hvilken en der er bedst, for de er specielle på hver deres måde.
Kæmpe anbefaling herfra 😊

Antwort von Oles Gård
Du får ikke en bedre pizza
Du får ikke en bedre pizza, end Oles pizza. Det kan ikke sammenlignes med en pizza fra den lokale pizza mand, og slet ikke med andre “frysepizzaer”. Det er noget helt unikt.
Til de der ikke har prøvet dem, og de der har fordomme overfor en frysepizza til 100kr - prøv det nu bare :)

Bedste pizza-oplevelse
Bedste pizza-oplevelse
Er normalt ikke den store pizza spiser, men her får man virkelig et godt måltid med lækre råvarer. Har efterhånden været igennem alle varianterne og har fundet min favorit "RILETTE". Glæder mig til der kommer nye varianter, tak for mad :-)

Mega lækkert
Mega lækkert, god oplevelse at have til konfirmation og søde mennesker, kan kun varmt anbefales

Antwort von Oles Gård
Dejlige pizzaer og god stemning
Rigtigt hyggelig stemning og lækre pizzaer. Klar anbefaling herfra, også til store arrangementer.

Antwort von Oles Gård
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.