Ohpops Bewertungen 107

4,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har spist OhPops over et halv års tid. Det har både sænket mit blodsukker og stabiliseret min fordøjelse. Har nu fået min mor på 87 med på OhPops og det virker rigtigt godt mod tilbagevendende diarre.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God, personlig og hurtig ekspedition først og fremmest. Dernæst et produkt, der i den grad stabiliserer min mave. Det er der ikke mange andre produkter, jeg som Colitis Ulcerosa patient har ople... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ohpops har stabiliseret mit mave-tarm system.

Jeg har fået rigtig god vejledning af Ole i forhold til indtagelsen af Ohpops samt antal, og har oplevet super god effekt af dem meget hurtigt. Min mave er ikke udspilet og hyper sensitiv længere på samme måde og min sukker craving er stærkt aftaget. Mit mave-tarm system er blevet meget stabiliseret også. Der er nu flere i min familie og vennekreds der spiser Ohpops og de er blevet en del af det daglige ernæringstilskud. Derfor har vi også oprettet et fast abonnement på Ohpops da vi ønsker at fortsætte successen. Tak Ole:-)

20. Februar 2026

Virkelig godt produkt

Virkelig godt produkt
Holder min mave i gang på en behagelig måde så jeg ikke oplever forstoppelse som tidligere..
klart et produkt jeg vil anbefale -bruger det også til min søn på 6 år

18. November 2025

Antwort von Ohpops

Kære Bianca, tak for din anmeldelse det betyder meget for os. Når du spiser Ohpops så holder de ikke bare maven igang, men du får også et lille indtag proteiner, mineraler, vitaminer , Omega-3 og fytonæringstoffer, så det er en god ide at give dem til din søn. Ring endelig til mig hvis du har spørgsmål 50332817
Mvh Ole Bent Nielsen, CEO & Founder Ohpops Functional Foods

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super godt produkt og yderst…

Super godt produkt og yderst imødekommende betjening🌟

18. November 2025

Hej Anne,
Tak for din positive anmeldelse, jeg håber vore pops bliver din foretrukne snack, her får du lidt af alle de gode både mikro- og makronæringsstoffer. Med venlig hilsen Ole Bent nielsen CEO & Founder Ohpops Functional Foods

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mere ro i maven

Mere ro i maven

3. November 2025

Kære Jytte
Tak for din anmeldelse, det glæder mig at du får mere ro i maven, lad mig høre hvorfor du ikke gav produktet 5 stjerner. måske det var smagen ?. Med venlig hilsen Ohpops Functional Foods Ole Bent nielsen CEO & Founder

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtige til at hjælpe og svare

Hurtige til at hjælpe og svare. Hjælpsom og venlig kontakt.

31. Mai 2025

Kære Dorrit,
Tak for dine fine anmeldelse, når du spiser Ohpops så får du fibre, proteiner, vitaminer, mineraler, Omega-3 og fytonæringsstoffer, jeg håber at du holder ved og at vore pops bliver din favorit snack. Med venlig hilsen Ole Bent Nielsen Ohpops Functional Foods

Dejligt produkt 🙂

6. November 2025

Tak Pernille,
Tak for din anmeldelse, ikke alle forstår vores pops, jeg har ikke ville tilsætte hverken olie eller smag idet jeg havde et ønske om at skabe det sundest mulige snack produkt. Glædelig jul hilsen Ole Bent nielsen CEO & Founder Ohpops Functional Foods

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er vild med alt den gode energi og…

Er vild med alt den gode energi og kræfter der er lagt i dette produkt. Smagen var god, og godt produkt. Jeg har svært ved at vurdere effekten, da jeg endnu ikke har prøvet det så længe. Men det virker lovende og fantastisk. Vil helt klart anbefale det.

15. September 2025

Antwort von Ohpops

Tak for din fine anmeldelse, du er meget velkommen til at ringe til mig hvis du vil have lidt flere oplysninger om produktet og hvordan du spiser det bedst. Med venlig hilsen Ole Bent Nielsen CEO & Founder Ohpops 50332817

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service , grundig vejledning i forhold til produkt og levering . Har hjulpet min mave efter 17 ugers hård kemobehandling. Mine børn spiser dem som chips .

17. August 2025

Kære Mette
Tak for at du anmelder vore pops. Kemo er hård for maven og vi har andre som har haft glæde af at deres mavesmerter blev reduceret(forsvandt) når de startede med at spise Ohpops.
MVH Ole Bent Nielsen CEO & Founder Ohpops Functional Foods

Stabilitet

Min mave/ afføring er blevet meget stabil, og mine led smerter er blevet væsentligt reduceret.
Jeg spiser dem til morgen mad på alle hverdage, det kan holde min sult til frokost, og det har bevirket et mindre stabilt vægttab på 4-5 kg. jeg føler også at min vægt er blevet mere stabil. førhen gik min vægt meget op og ned. Alt i Alt er jeg meget glad for produktet.

29. August 2025

Kære Tom,
Tak for din positive anmeldelse. Popsene har et højt indhold af proteiner(38%) og fibre(12%), dette giver en god mæthedsfornemmelse og man kan med fordel lige spise 4-5 stykker når man får lyst til noget sødt i løbet af dagen.

I absolutely love Ohpops

I absolutely love Ohpops! These little crunchy bites have become my go-to snack, with their clever combination of wholesome ingredients, gut-supporting benefits, and satisfying crunch.

What I love most is how well Ohpops supports digestion and that they are perfect for cravings throughout the day without the sugar crash.

16. April 2025

Hi Felicia,
Thanks for your kind words about Ohpops.
With 50% of the pop from Protein and Fiber, loaded with vitamins, Minerals, Omega-3 and Phytonutrients - A snack for you who care about your Microbiome.
Best regards from Ole Bent Nielsen CEO & Founder Ohpops

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ingen effekt på opstipation

Ole svarede hurtigt på mine spørgsmål inden opstart.Der var hurtig ekspedition af ordre. Jeg har nu spist Ohpops i en måned på Max anbefalede dosis og jeg mærker ingenting i min krop. Jeg har fortsat problemer med opstipation/træg mave. Havde håbet at Ohpops kunne afhjælpe dette samt.

23. August 2025

Kære Karen,
Tak for dit svar. Der er som sådan ikke nogen max. dosis for popsene. De fleste spiser 2 x 5 pops om dagen, nogle 3 x 5 og andre 2 x 10 eller 3 x 10, det er meget forskelligt og man skal prøve sig frem og finde det der fungerer.
MVH Ole Bent nielsen CEO & Founder Ohpops

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ekstrem hurtig ekspedition og godt…

Ekstrem hurtig ekspedition og godt produkt, der lever op til forventningerne!
Jeg synes Ohpops smager godt og er en god eftermiddagssnack.

14. Juli 2025

Kære Tine,
Tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God gang i maven efter opstart

God gang i maven efter opstart. Har taget dem i et år og er virkelig glad for det

14. Juli 2025

Kære Katrine,
Tak for din anmeldelse. Udover at popsene sætter gang i maven så tilføres dit mikrobiom også en lange række af Mikro- og Makronæringsstoffer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode sunde snacks i stedet for usunde…

Gode sunde snacks i stedet for usunde snacks

24. Juni 2025

Kære Steen,
Tak for din anmeldelse, vi håber mange flere vil få øjnene op for hvad det betyder at man spiser snacks der er skabt for velvære som alternativ til usunde snacks der kan give en lang række af følgesygdomme.
MVH Ole Bent nielsen Ohpops Functional Foods

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr