Oestjyskbolig Bewertungen

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

enig med andre anmeldere

enig med andre anmeldere

Bestyrelsen havde fat i det længste strå ved ansættelsen af Hoses og John. Hvad der så efterfølgende er sket er uvist, men det er noget af en fejl at erstatte en moderne og dynamisk duo, med en treparts ligegyldighed af Henrik, Claus og Pia. De vil ingen og slet ikke deres beboere det godt. Besidder intet engagement. Er tilbage på den fejlkurs Hosea og John var kommet væk fra. Hvor er det ærgerligt. Jeg havde stor forventninger til den ny bestyrelse. Nu er alt håb ude.

1. November 2025

De var på rette spor

De var på rette spor

Da bolig selskabet havde Hosea og John i front, kom de ganske snapt på rette spor, og på vej som en moderne og ansvarlig virksomhed, med styr på tingene.
Da Pia og Henrik overtog gik det hurtigere ned ad bakke end en snebold på en gasgrill, og er nu længere tilbage og depraverede end nogensinde tidligere.
Ingen ordentlighed
Ingen innovation
Ingen service
Ingen glæde
Ingen fornyelse

3. November 2025

ubehagelig oplevelse

Jeg havde en meget ubehagelig oplevelse ved fraflytningssyn i min daværende lejlighed. Lejligheden havde en såkaldt b-ordning, hvor beskeden lød at jeg måtte accepterer den meget slidte stand lejligheden var i da jeg flyttede ind og blot bruge vedligeholdelseskontoen hvis jeg ønskede at ændre noget ved lejlighedensstand. Da jeg stort set ikke boede i lejligheden, benyttede jeg den kun til opbevaring af mine ting.
Ved fraflytning går der to mænd rundt med en UV-lampe og noterer alt ned, som allerede var slidt da jeg flyttede ind. Problemet var så at de åbenbart kun har tomme ind- og fraflytningsrapporter fra min lejlighed, hvilket vil sige at de mener jeg har slidt en lejlighed så meget ned på 5 måneder. Det er simpelhen noget svineri, når de udmærket godt ved at det er lavindkomst individer, der bor i deres boliger. Så ALDRIG lej en lejlighed i deres Aarhus V afdeling..

29. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Avoid this company, especially if you're an international tenant.

My experience with this company was extremely frustrating. After I moved out, they kept most of my deposit, claiming repairs had been done. But with clear photo evidence and confirmation from the new tenant, it was obvious that nothing had been fixed.

They ignored the facts, dismissed my concerns, and kept delaying the settlement without giving straight answers. What should have been a simple process turned into nearly a year of legal back-and-forth.

As someone who doesn’t speak Danish, I felt taken advantage of. It’s hard to describe how exhausting and unfair the whole situation was.

I genuinely advise others, especially internationals, to stay away from this company. They do not treat tenants with honesty or respect.

1. August 2024

Absolutely horrible experience

Absolutely horrible experience. I rarely write reviews but I’m writing this one as a warning. It doesn’t matter how much you scrub the entire apartment, there will be mistakes found anyway and it will be taken from your deposit. When I moved in, there were some pieces of furniture (bathroom cabinet, hooks, extension cord installed on the wall…) that come with the apartment, at least that is what I was told by the company. Although, during my move-out inspection, I was told it’s not supposed to be there and I have to pay for its removal. Now I’m expected to pay more than my original deposit to pay for the company’s lack of information. To add to that they didn’t even have my paperwork for the apartment stored so I had to provide all that on the spot, with no prior warning. I read some reviews when I was moving in that warned me about their approach, but I have never had such bad experience with a landlord in my 5 years in Denmark. It seems like the company likes to take advantage of the situation, particularly of internationals that do not know what to beware of.

16. September 2024

Lej ikke gennem Østjysk Bolig - De tager dit depositum

Selve lejligheden var lidt slidt, men ellers ok, og kommunikation ved indflytning var også tilfredstillende.

Den ene stjerne skyldes derfor ene og alene at den urimelige behandling jeg fik ved fraflytning. Efter syn påstod de
at jeg havde misligeholdt lejligheden i en sådan grad at det kostede 16.750 kr. ud af mit depositum på 17.000 kr., at ordne det, selvom jeg kun boede i lejligheden i 7 måneder og havde gjort hvad jeg kunne (ikke hængt noget i hverken vægge eller lofter) for at forlade lejligheden præcis som jeg fik den, da jeg vidste jeg ikke skulle bo der længe.

De opdigtede både misligeholdelse punkter samt utrolig høje priser på hvad det kostede at ordne.

Denne anmeldelse er derfor for at advare andre om at leje ved Østjysk bolig, da det er en meget dyr oplevelse.

15. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Viser sin sande sinde, når man fraflytter

Jeg er helt enig i med øvrige anmelder, at OJBA behandler sine udlejere svinsk, hvor de kan. Der er rigtigt fine, lige indtil den dag man flytter.

Jeg var forsinket til mit udflytningssyn pga. en nødsituation i familien. Jeg ringer derfor til varmemesteren, som jeg indtil da har haft et rigtigt fint forhold med, idet jeg var med i udvalg og andre ting i foreningen, og derfor jævnligt var i kontakt med ham. Om det var muligt at udskyde synet 30 minutter. Det var det ikke. Ja faktisk lagde han bare på og tog ikke nogen efterfølgende opkald.

Efterfølgende får jeg en gigantisk regning for påståede "pletter" på gulve og i brusekabinen og for en ovn der skal renses. Til trods for, at vi 4 mand har været i gang med at gøre rent og skubbet og skuret hele weekenden og alt var i tip-top stand. Pludseligt er der "pletter" og ridser over det hele, og jeg får tilsendt billeder som "bevis", som jeg regner med stammer fra en helt anden lejlighed. Og til trods for, at vi løbende i foreningen har fået meddelelser om fra OJBA, at de godt ved, at de nye gulve er meget sarte, og at de ikke vil tillægge ridser o.a. nogen vægt ved udflytning — ja, det passede ikke.

Alt i alt et forfærdeligt boligselskab som behandler sine fraflyttere aldeles svinsk. Jeg ved i hvert fald, hvor jeg ikke skal bo, når jeg engang flytter retur til Aarhus.

2. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Østjysk bolig er de største svindlere

Østjysk bolig er de værste svindlere. Jeg har boet i Bispehaven i over 15 år. Det har været den værste beslutning mine forældre tog. Allan Søstrøm har med vilje holdt Bispehaven i Ghettoplanen for at få flere penge som røg direkte i hans og hans ansattes lommer. Konsekvensen for at bibeholde Bispehaven som ghetto har resulteret i at seks blokke med lejligheder bliver revet ned og det er omkring 300 lejligheder som lige er blevet renoveret. Det værste er ikke skrevet endnu! Fordi selvom at Allan Søstrøm er ude af billedet for den hensynsløse svindler han er, så har Østjysk bolig sendt regningen for nedrivningerne videre til de beboer som ikke bliver smidt ud af deres hjem. Dette selskab af grådige mennesker har i årtier udnyttet området og fastholdt beboerne i denne beskyldning om at der fortsat er kriminalitet osv i Bispehaven men det kunne ikke være længere fra sandheden, disse mennesker gøre det for at fylde deres egne lommer og sådan har det ALTID været. Flyt aldrig til denne boligforening fordi du får aldrig dit depositum igen og ender med ekstra regninger for op imod 300.000kr. Bispehaven er en ghetto, ikke pga beboerne men pga de folk som har været ansat til at styre området. Det er helt sindsygt at tænke på at dette stunt ikke har kostet de ansvarlige nogen former for bøder eller fængselstraf. Boligforeningen er desuden ikke familievenlige og indretningen er ikke skiftet siden det blev bygget i 1960’erne eller 70’erne. Jeg vil flytte væk fra denne lejlighed ligeså snart jeg får mulighed og aldrig se mig tilbage. Jeg håber folk lytter til mit råd for deres eget bedst.

24. Oktober 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis der var minus stjerner fik de den

Hvis der var minus stjerner fik de den. Aldrig har jeg været ude for noget lign. Aldrig nogensinde flyt ind i dette fusker selskab. Flyttede ind den første og jeg venter stadig på de laver alle de fejl og mangler der er i boligen. Tænder man ovnen så går strømmen i hele boligen bl.a. og jeg kunne blive ved. De total umulige og få hjælp af til noget. Jeg gentager flyt aldrig nogensinde ind i denne boligforening.

26. Juli 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I skal ikke leje bolig hos Østjysk

I skal ikke leje bolig hos Østjysk, de vil koste jer mange mange mange penge som I skal bruge mange år at afbetale. I gave mig en regning på 65.000, hvor der var mange ting, som jeg var uenig med, men min mening var ligegyldigt.
De tvang mig til at betale ting, som manglede FØR jeg flyttede ind. ''Jeg skulle bare skrive ned, at det manglede'' men hvordan skulle jeg vide, at en plade gemt langt væk manglede?
Jeg kunne skrive en lang list over det ting, som jeg er meget uenig med dem i, men det ville ikke hjælpe på noget.

Mit råd til jer er at holde lang væk fra østjysk bolig. Med mindre I vil betale en kæmpe uretfærdig regning.

18. März 2021

Brug aldrig Østjysk Bolig

Brug aldrig Østjysk Bolig. De prøver at snyde en for så meget som muligt og specielt ved unge mennesker.
Tag dem i Beboerklagenævnet for de har ikke styr på noget som helst.

Vi havde en lejlighed som var under en b-ordning og satte den selv i stand ved indflytning. Det mente de så også vi skulle ved udflytning. Hertil truede de os til at skrive under på flytte syn, vi ikke måtte være ind til selve synet og tog sagen videre i Beboerklagenævnet.
Vi endte med at vinde sagen og få hele depoitum igen.
En værre omgang bedrager og snyder.

12. Februar 2021

Det burde være 0 stjerner🤨

Det burde være 0 stjerner, men det er ikke muligt....jeg har boet i Østjysk Bolig i 3 år i afdelingen i Mårslet. Den adskiller sig ved at være en selvkørende afdeling, uden varmemester/ vicevært eller hvad de nu kaldes. Det betyder at da jeg flyttede ind, var det en varmemester som aldrig havde sig lejlighederne før, der skulle lave indflyttersyn. Gulvene var skrammede, der havde boet 2 store hunde og der var malet med den billigste maling, man kan opdrive. Bare vi ramte væggen, kom der streger....der var farveforskelle på gulvene på 1. sal, men varmemesteren synes alt var fint. Det blev hurtigt klart, at folk havde store økonomiske udfordringer, når de valgte at flytte ud igen. Jeg var i bestyrelsen, hvor vi var 2 der forsøgte at få en ensartethed i ind og udflytninger, da Østjysk Bolig sendte forskellige mennesker og nogle folk endte med kæmpe regninger og andre fik penge når de flyttede...det var dog helt umuligt at få Østjysk Boligs direktør i tale, det gled han fuldstændig af på...faktum er, at det var et spørgsmål om at være heldig og få besøg af en rimelig varmemester. Det viste dig at jeg var rigtig uheldig, da det blev min tur...han var absolut 200% ligeglad med at mine gulve nu var 6 år gamle og aldrig blevet slebet ned...det skulle jeg betale for. Han gik rundt ved højlys dag, i solskin, med en lommelygte og inspicerede samtlige kroge i huset.....var godt nok blevet advaret om den “ nye” inspektør, men troede det var en overdrivelse. Han fandt pænt meget der skulle laves og regningen endte på 41.000 kr...malerarbejdet på vægge og loft blev vurderet til 22.905 kr...jeg forhørte mig om muligheden for at finde en billigere løsning, men svaret jeg fik, vil jeg undlade at skrive her, ellers får jeg problemer. Nu er det ikke sådan at Østjysk så hyrer en maler...nej, de vælger at overføre 22.905 kr til den nye indflytter...om hun maler eller tager på ferie for pengene er de helt kolde overfor, og kvittering for det beløb, tjae, den vil de ikke af med.....og må jeg igen minde om at jeg fik 0 kr og billig maling på væggene. Det er en slags lovløs afdeling, hvor tingene sker, alt efter humøret på den inspektør der dukker op...min nabo måtte slippe 29.000 kr till den nye indflytter...og hun havde lige malet hele lejligheden! Jeg har prøvet sagen i beboernævnet, men det er intet at gøre....så med mindre I har for mange penge på kontoen, så lad være med at flyttet ind i Skifferhøjen på Nymarks Allé.....I risikerer at blive blanket af...

17. Oktober 2019

Dårligt boligselskab uden service

Dårligt boligselskab uden service. De tager desuden flest mulige penge fra dig ved fraflytning og kan ikke fremvise nogle kvitteringer hvoraf priser fremgår, hvormed de selv kan fastlægge prisen efter deres ønske. Dette medfører urimeligt store priser.

10. August 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stealing from young people is a SHAME

So let's review how the process of getting f***ed up with apartments in Denmark is: You get some foreigners who don't understand Danish, you write in the contract that the apartment is in perfect condition and you lie to them that you noted about all the problems. Now when they move out you make them pay for all the problems and take their deposit. Classic robbery repeated again and again! Good job Østjysk Bolig!

If there's one thing I've learned from living abroad for so many years is that people are all the same! In their good. In their bad. Regardless of nationality. #lifetimewisdom

16. Januar 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr