Odla.nu Bewertungen 138

TrustScore 2 von 5

1,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dom får dåligt bara för dålig kommunikation. Produkterna är det inga fel på. Men att det tar över 2 veckor att få sakerna när det va lager vara är dåligt. Skickade mail efter en vecka och dom h... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag köpte ett antal plantor som kom i början av april. Två växter var i dåligt skick varav den ena dog dagen efter. Kontaktade Odla som sa att de självklart skulle betala tillbaka pengar till mig via... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dåliga bemötande, fick inte växterna jag beställde. När jag var i kontakt med kund tjänst fick jag ett svar som inte är okej. " De kunde inte veta vilken färg de skickat, då växten inte slagit ut n... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Handlade i butiken i Viby. Fick snabb hjälp av en mycket vänlig och trevlig medarbetare direkt. Produkterna jag köpte höll verkligen bra kvalitet och till ett bra pris. De har ett stort sortiment av... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Medien & Verlag

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Sveriges största trädgårdssajt. http://shop.odla.nu

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rekommenderar

Kan verkligen inte relatera till alla de negativa omdömen som företaget har här. Det är tredje året nu som jag beställer mina sommarblommor från Odla och jag har fått välpaketerade, superfina, livskraftiga plantor varje gång! Förra året var 1/12 plantor fel, jag kontaktade då kundservice som skickade ut rätt planta direkt, smidigt. Det blir Odla.nu nästa år igen!

14. April 2023
Odla.nu-Logo

Antwort von Odla.nu

Tack så mycket! :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Döda pelargoner 2 gånger i rad! eställt samma pelargon 2 gånger…

Har beställt samma pelargon 2 gånger nu. Första gången var dom ruttna och andra gången tog leveransen alldeles för lång tid så då hade dom naturligtvis frusit eftersom dom bara ligger i en plastförpackning. Bättre packning denna tid på året vore att önska! Nu beklagar dom vad som hänt och kan inte skicka nya pga att de är slutsålda. Detta hade inte behövt hända om dom lärde sig att packa och inte dränka pelargoner så de ruttnar! Aldrig mer Odla!!!

3. April 2023

Köpte via klarna pelargonier

Köpte via klarna pelargonier , fick inget ordernummer till min emailadress, något som sker med alla andra beställningar jag gör via klarna så de kan inte skylla på klarna.
Sedan när man Mailar deras kundservice får man inte svar på det man frågar.
Man tycker ett företag som handlar med frö och blommor borde vara införstådda med när man ska skicka sticklingar tex så de inte fastnar i posten över en helg men jag väntar fortfarande på svar angående det och jag misstänkte starkt de kommer säga de inte kan råda över det. Kommer Iaf inte beställa fler gånger av dem , det får räcka nu. Extra minus för deras kundservice endast är via mail.....tröttsamt

31. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

För det första så har jag väntat på…

För det första så har jag väntat på mina frön sedan början av mars. Nu var det inte några stora pengar jag la på detta. Men skrev ikväll vid 19:09 att jag inte fått mina frön ännu. 19:14 fick jag ett Mail där Janette förklarade att mitt paket förmodligen försvunnit hos postnord och att de frön jag beställt inte finns i lagret. 19:15 fick jag en swish med återbetalningen.
Dessutom såg jag nu att när man söker på hemsidan så står det ”sponsrad” vilket gör den mer opålitlig då sånna sidor ofta är lurendrejeri tyvärr :(

21. März 2023

Kundservice ljuger?

Hade jag kunnat hade jag inte gett dom en enda stjärna.
Beställning och betalning 1mars.
16mars kontaktar jag jag kundservice om att inga varor har kommit och jag har inte ens fått ett ordernummer av dom insåg jag då.
Dom svarar att "vi ser att din beställning är gjord via cdon" , vilket är en otrolig konstig lögn.

För det första gick vi specifikt in på deras sida, klickade in alla bokstäver själva.
För det andra så är vår betalning gjord via Klarna och cdon har Qliro, inte Klarna.

Jag gissar att vi aldrig kommer att se röken av varken pengar eller frön.
Lesson learned.
Köp aldrig från dom.

Jag ger aldrig omdömen men jag hoppas att någon läser det här och avstår så dom kan sluta up med sin scam.

16. März 2023

Oseriös aktör.

Efter en chatkontakt idag 31/1-23 med Tomas, som hade väldigt svårt för att svara på en enkel fråga ang. rabattkod, och efter att jag varit inne här på Trustpilot och tagit del av alla de negativa omdömen, så raderade jag min varukorg a 1.359 kr. Har själv aldrig handlat av Odla.nu tidigare, men anmält mig för att få deras utskick, vilket jag nu också annullerat. Har de fått ett så dåligt rykte om sig, och inte kan svara upp till det goda renome som de antyder att de har, då chansar iaf inte jag på att lägga en beställning hos dem. Det finns andra bra aktörer med digra utbud på marknaden idag, som också ombesörjer snabba och bra leveranser fraktfritt vid ett visst uppnått belopp. Tror att de är Tyskägda. (;

31. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fina smultron och jordgubbar

Köpte smultron och jordgubbar som såg väldigt mycket finare ut än de som fanns i butikerna här. Hade lite strul med att paketet ej kunde levereras dit jag valde men fick bra bemötande från kundtjänst så är väldigt nöjd.

2. November 2022

Kunde inte leverera

Jag valde att handla växtbelysning av Odla.nu trots att de inte var billigast. De hade allt på lager, kunde ta betalt med Swish och göra hemleverans (mot extra avgift). Smidigt och bra.

Men jag fick aldrig mina grejer. PostNord spårning visade att hemleverans hade skett, men på helt fel ort. Kundservice gav ingen kundservice. Till slut begärde jag att köpet skulle hävas och jag skulle få pengarna tillbaka, vilket jag också fick.

Senare ombads jag delta i en kundundersökning för de "vill bli bättre". Men när jag försökte öppna länk till undersökningen fungerade den inte. Pinsamt...

24. Oktober 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Njäää...

Plus: utbudet, priserna,seriös betalning, snabb leverans
Minus: växterna ser mild sagt hängiga ut, dom lever men det är det, fast jag hämtar ut dem direkt. Vissa har angrepp. Inte alltid uppmärkta heller, så man får gissa lite... Kommer köpa hos andra i framtiden.

12. August 2022

Otroligt dålig kundservice

Beställde hallonbuskar samt lite fröer. Buskarna plockades bort från ordern då de tydligen tagit slut, men inget sades. Så jag fick istället betala mycket frakt för lite frön, då ordern redan skickats...

Väldigt dålig kundservice också, som erbjöd mig att beställa hallonen på nytt (och då betala frakten IGEN) men (citat) "de är just nu slut, så vi kan inte sälja dem"
Varför skulle jag vilja beställa något de inte kan sälja?! Och varför skulle jag vilja betala fraktavgiften IGEN, framförallt när det inte ens finns några garantier att jag får de varor jag beställer?

Nej tack.

4. August 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fungerade bra…

Det tog lite tid men allt fungerade bra och växten var bra packad och var hel och fin vid ankomst. Tack!

8. Juli 2022
Odla.nu-Logo

Antwort von Odla.nu

Vad kul att du är nöjd, tack för att du handlar hos oss på odla.nu!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det går inte att ringa till Odlanu och deras mailservice svarar inte på frågorna.

Jag beställde två stycken ordrar från odla nu. Den ena skulle gå till min syster i Sundsvall och den andra till Stockholm. Odla nu blandade ihop namnen på paketen. På orderbekräftelsen var det rätt så jag hade gjort rätt. Skrev till support på odla-nu 10 gånger fick bara dumma svar. Den enda som kan ändra namnet på ett paketet är odla nu. Det är helt hopplöst att med deras kundservice och det finns ingenstans att ringa. Jag fick tag på telefonnummer via PostNord till odla nu.
Den som svarade lovade att försöka se till att namnen blev rätt. Nu ligger blommorna vissnar på posten Jag kan inte göra någonting min syster kan inte göra någonting. Det känns helt hopplöst att ha med kundservice på odla nu att göra. Dom läser inte igenom ärendet utan svarar standardmässigt. Kunden känner sig som en idiot och får lägga ner 10 timmar på att försöka få till då ändå inte fått till det.

18. Juni 2022

Besviken, aldrig mer

Har beställt flera gånger och varit riktigt nöjd men de 2 senast gångerna har jag blivit riktigt besviken. Första tillfället blev jag ombedd att avvakta men då plantan var helt död så bad jag att får en ny. Fick pengarna tillbaka då plantan inte fanns kvar. Hade redan en till lagd beställning som ankom några dagar senare men den var en riktig besvikelse, 1 planta var död, 1 var halvdöd, 2/3 flitig Lisa såg riktigt risiga ut. Mailade direkt och har fått svar att jag ska ta bort den mest gula och sen avvakta 14 dagar och hör av mig sen. Ska jag avvakta och se om döda plantor börjar växa igen? Så tyvärr blev det sista gången jag handlar på Odla.nu. Trist för nåt jag varit nöjd med i flera år.

13. Juni 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Varierad kvalitet på perenner

Varierad kvalitet på perenner. Har planterat enligt anvisningar men det fanns inget liv i några av varorna. Andra var så små så oklart om de tar sig. Endast de krukodlade håller måttet. De barrotade var bortkastade pengar.

9. Juni 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr