Danske Spil A/S Bewertungen 178

TrustScore 1 von 5

1,2

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

LUK JERES konto her. Findes der et mere elendigt spilsite i verden? NEJ, må svaret være. Driftsproblemer, login problemer, "tag pengene funktion" der virker lidt som et blinklys ude af drift. Forstår... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kunne jeg give nul stjerner, havde jeg gjort det. Danske spil har ekstremt mange nedbrud på deres side, noget jeg aldrig oplever hos eks. Unibet og Bet365, her fungere alting. Jeg kan på det kraf... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ringere eller mere ustabil side skal man da lede længe efter. Hvis overhovedet muligheden for spil er til stede, så åbner og lukker de for spil hver andet sekund. Det er helt umuligt på livebet... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeres oddset app kører konstant i baggrunden, selv når man har slået den fra! Afinstalleret & skal fanme ikke bruges igen. Hvorfor fa'en skal jeres app gøre min mobil langsommere fordi app-en hele tid... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Wettbüro
  2. Spielkasino
  3. Glücksspielanbieter
  4. Lotterieverkäufer
  5. Online-Casino oder -Buchmacher
  6. Onlineanbieter von Sportwetten

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Danske Spil er hele Danmarks spilselskab. Der er både Lotto, Bingo og Quick, Oddset, Tips, Poker og Casino. Noget for enhver smag.

Kontaktinformationen

1 Stern

Der er igen igen galt med login

Der er igen igen galt med login
Det er gang på gang
Og bliver der gjort noget ved nej nej nej
De er fulde af løgn
Og man kan aldrig få fat på dem
Og får man fat i en ved de ikke en skid
Sindssyg dårligt
Kom nu lige ind i kampen og lad være med at snyde folk

12. August 2025

Amatører

Svindel og humbug, desuden er kundeservice helt til grin..! De gør folk til ludumaner..! De så ringe..!

18. Juli 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

virkelig ringe kundeservice oveni at de…

virkelig ringe kundeservice oveni at de ikke fortæller åbenlyst hvad man better helt præcist jeg havde en kupon alle kampe gik hjem men tabte fordi det var i overtid intet sted stod der at det ikke gældte i overtid jeg kontakter support de videre sender nogle regler for de bet muligheder jeg brugte og det sårn set fint nok problemet er bare at den eneste måde jeg kunne finde ud af det på, var at kontakte supporten efter jeg havde tabt.... så vær forsigtigt ikke tro på alt du satser på ligegyldigt hvad der står btw har oddset i 10 plus år så kender rimlig godt til det. og er ikke nybegynder

29. Juni 2025

Konstante nedbrud på site

Jeg kan på det kraftigste advare mod Danske Spils side og i stedet tage de store seriøse udenlandske bookmakere…

Jeg framelder min konto nu.

4. Juni 2025

meget dårlige tipspræmier på tips 13

Så skriver vi igen - denne gang om dårlige tipspræmier hvis du har oplevet denne uge med tips - er der i 2 tilfælde ingen penge til hverken 10 eller 11 rigtige - 12 rigtige gav under 100 kr. mens 13 rigtige gav en mindre tur i byen med fruen- og så var de penge væk. Rigtig godt gået derinde i danske spil - hvor vi spillere/ tippere sidder med en fornemmelse af at der kun skal skovles penge ind - uden hensyntagen til folket der yder en indsats -også for sportens skyld- men glem ikke at pengene kommer fra dem som erlægger penge i jeres regi. Uden os var i intet - det er folket der holder danske spil kørende Og prøv så lige igen at hæve tipspræmierne - så kan man måske også invitere udover fruen sin svigermor i byen også -altså hvis man er heldig at vinde en præmie. Hilsen fra tipsnørderne

9. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er jeres reklamestrategi virkelig at…

Er jeres reklamestrategi virkelig at afbryde musik, dokumentarer og alt muligt andet for at pitche jeres væddemål? For det første: Ingen gider høre på jer, mens de prøver at nyde indhold. For det andet: Jeres markedsføring er en skuffelse, ikke en service.

Jeres "spænding" er bare et spil med folks penge og håb – og at kaste det i hovedet på folk, der bare vil se en video, gør ikke andet end at skabe negative følelser.

Hvis det er jeres måde at tiltrække kunder på, så kan jeg kun sige: Det virker kun på folk, der ikke ved bedre.

Mød os på den anden side, når I har forstået, at reklamens formål ikke er at ødelægge folks oplevelser online.

3. März 2025

Svineri‼️

Det er let at få den tanke, at 'det er et bevidst valg fra 'Danske spil', at app'en fejler så ufattelig tit.
Det at bruger ikke har mulighed for, at trække penge ud i løbet af kampen, tjener 'Danske spil' styrtende på.
Det kan ikke anbefales at benytte Oddset, hvis du ønsker et ærligt spil‼️

19. Februar 2025

Dybt skuffet over Danske Spil

Jeg spiller af og til odds men er pludselig blevet udelukket med en utrolig dårlig og usammenhængende forklaring fra deres kundeservice. Jeg ville indsætte 900 kr. på min spillekonto men kom ved en fejl til at indsætte 9.000 kr. og udbetaler derfor med det samme differencen på 8.100 kr.

Jeg er nu lukket ude af min konto med en begrundelse om, at jeg har indbetalt tilsvarende beløb som jeg udbetaler, hvilket jo ikke er korrekt, og som jeg endda har oplyst dem om har været en fejl. Jeg har henvendt mig til dem men får ikke en yderligere forklaring.

Er meget utilfreds med deres behandling og mangel på forklaring.

Kan da ikke være rigtigt at jeg skal tvinges til at spille for 9.000 kr., der ved en fejl er indbetalt?

Med de monopol lignende tilstande de har på markedet skulle man tro de var forpligtiget til at komme med en bedre begrundelse for deres udelukkelse, men kan ikke engang få oplysninger om hvor det står i deres retningslinjer at når jeg først har indbetalt, så skal jeg spille for alle pengene, inden jeg kan hæve noget ud igen. Dybt foruroligende

24. Januar 2025

Utrolig dårlig app

Utrolig dårlig app.
Spiller live fodbold. App viser ikke antal spillede minutter.

Chrome er værst når man laver en indbetaling i Chrome og trykker fortsæt åbner den appen.
Når man navigere rundt fx tilbage i browseren åbner den enten Explorer browser eller appen.
I tide og utide får jeg en besked om jeg ønsker at holde en pause og jeg har været logget ind i x timer. Selvom jeg igen og igen bliver logget ud grundet fejl.
Det kører slet ikke for danske spil. Vi er i år 2025. Men danske spil er ikke fulgt med.

De lukker live odds kampene i flere minutter efter et mål selvom kampen for længt er startet igen. Det tager 12 sekunder at sætte et live bet på italiensk fodbold. Men premier league under 5 sekunder.

Lad være med at følge en kamp på danske spil hvis de viser billeder fra kampen. Hvis kampen går i forlænget eller straffe slukker de signalet så man ikke får lov at se slutningen. Men man har siddet 90 minutter og set en kamp men for ikke afgørelsen med.
Bare jeg kunne give 0 stjerner

22. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg ringede til jer ved 16 tiden og…

Jeg ringede til jer ved 16 tiden og spurgte hvorfor i ikke havde odds på kampene i ishockey final4 kampe. Personen sagde lige et øjeblik, hvorpå jeg ventede i ca 5 min. Han havde talt med odds-sætterne og de kunne ikke svare. Jeg spurgte hvorfor, hvorpå han svarede mig på engelsk. Jeg svarede ham at jeg var dansker, hvorpå han fortsatte på tysk. Så blev jeg sur og lagde på. Her fredag den 10/1 kan jeg stadigvæk konstantere at i ikke har odds på kampene. Hvorfor ikke?????? Dårlig betjening

9. Januar 2025

De har et pakkespil

De har et pakkespil, hvor at man sjovt nok kan vinde pakker, men hver gang man vinder en pakke, så bliver den stjålet med det samme. På et tidspunkt vandt jeg 3 pakker og vupti, så var de væk. Det er jo ikke realistisk og for mig at se, så er spillet rigget, så man ikke kan vinde. Det er bare for dårligt, men typisk danske spil. Lad være med at spil hos dem, for de tager snyder dig. Jeg har dog vundet på oddset-spil flere gange, men det er ikke i orden at de laver hyggespil, der ikke kan vindes.

24. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sindssyg hvor er den dårlig f.eks

Sindssyg hvor er den dårlig f.eks. kan jeg i øjeblikket ikke lukke min konto casino på 30 dage. Og sådan kunne jeg blive når man skal sætte penge ind er der ingen problemer med når man skal hæve en lille smule så er den ofte gal

17. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

har aldrig oplevet sådan en svindel…

har aldrig oplevet sådan en svindel platform og gang svindel dem i skal holde jer langt væk de bestem alt selv om i vinder eller taber så flytter de selv rundt som det passer dem og du kan ingenting gøre

15. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr