Bestilte stjerneskud, det er lang tid siden, fisken har været frisk, meget tør, rejerne fra en bøtte (meget små), kun indbagte rejer på den ene tallerken ved servering. 1/3 af tallerken var fyldt... Mehr ansehen
Sindssygt god oplevelse. God og smagfuld mad, kompetente tjenere, hurtig på fødderne og fantastisk familie sted. Min søn på 1 1/2 kunne løbet rundt i restauranten, en ældre herre legede med ham og han... Mehr ansehen
Vi var 4 som fik lidt forskelligt at spise til frokost som var fint, og derefter en dejlig kaffe hvor det lykkedes personalet at fremtrylle kage til os også, som restauranten gav. En dejlig oplevelse... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super god oplevelse
Super god oplevelse
Dejlig atmosfære, behagelig betjening og super service.
Kan anbefales en rigtig god familie oplevelse.
God service, super super god mad børnevenlig, bestemt et sted vi vil komme igen.
Superlækker mad og skøn betjening 🙂
Virkelig et besøg værd! Personalet var søde og smilende,
og var der hurtigt med maden. Vi fik det lækreste mad: ribeye steak og græsk bøf med tilbehør, som blev serveret rygende varmt. Det var så god en oplevelse, at vi i hvert fald kommer igen 🙂 Stor ros til Oceano 🙂
Hold jer langt væk det er mega dårligt…
Hold jer langt væk det er mega dårligt mad en portion var fersk kød resten smagte ikke af noget og så er det glas kartofler de serverer til ders herregårds bøf og så står de og nedstiger folk efter vi har brokket os total dårlig stil ders mad er 45kr hver
Virkelig dårlig buffet fyldt med olie
Virkelig dårlig buffet fyldt med olie. Meget tørt kød rå kartofler i flædekartoflerne pomfitter helt slatne. Halv tom buffet også salat baren. Alt alt for dyrt for det der bliver serveret. Det eneste der var spiseligt var den færdig købte spaghetti bolognese de havde varmet. Vi kommer der aldrig igen.
Vi valgte at spise på Oceano restaurant…aldrig mere derinde
Vi valgte at spise på Oceano restaurant i Øster Hurup, vi havde bestilt bord da vi kom kunne de ikke finde vores bord, men vi fik et bord til sidst, vi valgte deres buffe og en flaske Rosevin, samt en flaske vand. Vi måtte rykke for vores vin, og fik at vide at den havde de ikke mere, vi valgte en anden rosevin, men ingen vand, så skulle vi til buffen, en halv tom buffe hvor der mangle mad, efter en time tids efter flere rykke for at få buffen fyldt op, ja salat bare var tom det meste af tiden vi var der, bestikket var beskidt. Aldrig mere derinde
God service selvom der er travlt
God service selvom der er travlt, maden smager godt så der er ikke noget af komme efter.
Super fin oplevelse
Super fin oplevelse. Kan anbefales, ventede i en time og 32 min på 5 pizzaer. De var presset derinde 7 mand. De gør hvad de kan. Fik en øl plus 3 mere for forsinkelsen. Virkelig god service. Og tak til denne unge mand der stod derinde for at følge sagen til ende👍🏻 Kan anbefales, i det mindste smagte pizzaerne gost unik oplevelse og gode pizzaer
Ikke fuld pris værd
Forfærdeligt. Vi havde læst anmeldelserne herinde før vi tog derhen og ku fornemme deres pizzaer ikke var et hit, så derfor besluttede vi os for at bestille noget andet end pizza. Da vi kommer derhen kan han ikke finde sedlen omkring at vi har bestilt bord. Vi bestiller to t-bone steaks og en kyllingesteak. Til de to t-bone steaks medfølger der to bagte kartofler og de er stenhårde da vi får dem, samt er de steaks vi har bedt om at være medium stegt, helt røde. Det hele bliver sendt ud igen undtagen kyllingesteaken. Det ender med at en af os sidder og spiser alene imens vi andre venter i evigheder på at få vores mad tilbage. Da de kommer tilbage er steakene helt gennemstegte hvilket vi ikke bad om. Vi sender det ikke tilbage igen, men ender ikke med at betale fuld pris fordi det var simpelthen ikke det værd.
virkelig dårlig pizza og burgere.
virkelig dårlig pizza og burgere.
billigste råvarer og maden svømmer i olie
ringe service forresten'
og så koster en pizza 120 kroner
ØSTER HURUP OCEANO
Maden er dyr og fornemmer ikke det er…
Maden er dyr og fornemmer ikke det er kvalitetsråvarer som er brugt. Ikke et sted jeg vil komme igen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.