Obton er etableret af og ledes af uhæderlige personer med en flosset moral, hvor det udelukkende drejer sig om at tilgodese egne personlige interesser. Det er ikke hver dag, man ser en kapitalfond, s... Mehr ansehen
De første år fik investorerne god behandling, bl.a. årlige træf. De senere år ingen samlinger, og det hele ebbede ud. Får regninger på tysk som er meget uoverskuelige at betale, når man ikke kan tysk,... Mehr ansehen
De ringer til dig dag og nat, hvis de kan se at du har penge. Jeg har forstået deres metoder og jeg konkluderer at: INGEN med gode investeringer laver AGGRESSIVT opsøgende salg - de opretter n... Mehr ansehen
Har investeret i K/S Haut 2015 som er en del af det større selskab Muldenstein. + Højere produktion end forventet, ca 2% over budget i gennemsnit. + Der er nogle højere omkostninger end budge... Mehr ansehen
Obton Forvaltning har ikke længere operativ forretningsaktivitet og indgår ikke nye kundeforhold eller ny investeringsaktivitet. Der er derfor ikke et aktuelt grundlag for at afgive nye anmeldelser af selskabet.
Nicolinehus, Kristine Nielsens Gade 5, 8000, Aarhus C, Dänemark
- +4586261200
- obton@obton.com
- obton.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Solid og troværdig
Gode og informative prospekter og en solid opfølgning på invesateringer.

God information om solcellefonde
God information om indholdet i, driften af samt udviklingen i de forskellige solcellefonde.

Antwort von OBTON FORVALTNING A/S (under nedlukning)
Selskabet overholder næsten det lovede…
Selskabet overholder næsten det lovede afkast mm

Antwort von OBTON FORVALTNING A/S (under nedlukning)
De er ordentlige og præcise og har…
De er ordentlige og præcise og har nogle særdeles interessante produkter

Solkraft
For flere år siden fik jeg solceller på min ejendom. Det har været en fin oplevelse - også økonomisk. Så derfor faldt en investering i solcelleparker mig naturligt. Jeg forventer et godt afkast. Kommunikationen fra og til OBTON er let og uden problemer.

Antwort von OBTON FORVALTNING A/S (under nedlukning)
god investeringer med fornuftigt afkast…
god investeringer med fornuftigt afkast og et godt alternativ til aktie investeringer

Investering i grøn energi
Et super godt alternativ til fondsbørsnoterede aktier, hvor afkastet på Obtons projekter er meget stabilt og egentlig kun afhængig af antallet af solskinstimer.

Antwort von OBTON FORVALTNING A/S (under nedlukning)
I de tre sol selskaber jeg har aktier…
I de tre sol selskaber jeg har aktier i, holdes budgettet og det er meget tilfredstillende

God grøn investering
God grøn investering. Professionel virksomhed med god fokus på aktionærerne og med godt informations niveau

God og proffessionel orientering
Jeg synes I er gode til at informere om de forskellige investeringsprojekter.

Antwort von OBTON FORVALTNING A/S (under nedlukning)
investor i Obton i flere år
investor i Obton i flere år. Jeg er godt tilfreds med informationer fra dem, og jeg føler, at de tager godt hånd om mine penge. Jeg overvejer at investere hos dem igen. Jeg er dog lidt bekymret om min tidshorisont
venlig hilsen
Knud Hansen

Antwort von OBTON FORVALTNING A/S (under nedlukning)
Jeg oplever at der er mangelfuld…
Jeg oplever at der er mangelfuld åbenhed om hvordan Impact akkumuleret den udvikler sig. Jeg sidder med en fornemmelse af at det går dårligere end forventet, uden at jeg er sikker på det.
Elles kan jeg generelt godt lide Obtons koncept.