Oana Green Bewertungen 222

TrustScore 4 von 5

3,9

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nacht capsules van Oana Green besteld. Helaas elke nacht na gebruik erge hoofdpijn gekregen. Op advies van de huisarts na enkele dagen gestopt omdat ik mogelijk gevoelig voor Reishi ben, een ingredi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sinds de overgang slaap ik moeilijk in en word regelmatig 's nachts wakker. Als natuurliefhebber gebruik ik bij pijn of ander ongemak zoveel mogelijk natuurlijke producten en daar passen de slaappl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Life changing, top producten, mijn slaap en mijn training en gehele levensstijl is verbeterd. Het zijn geen wondermiddelen, ook hiermee vereist het evengoed discipline vanuit jezelf, als dat op 1 lijn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meegelopen met de halve marathon van Egmond. Vanuit Oana was er de mogelijkheid om mee te rennen met de business run. Alles was geregeld. Van een verzamelplek tot aan producten van Oana. De organisati... Mehr ansehen

1. Naturkostladen

Vom Unternehmen geschrieben

Geen onzin, melatonine of chemicaliën. Gewoon puur natuur. Wij ontwikkelen onze producten met passie en liefde waarbij onze drie kernwaarden centraal staan. Om jou op een natuurlijke manier beter te laten slapen. Natuurlijk, simpel & fijn!

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

222 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Goed alternatief voor melatonine

Ik heb al een tijdje last van slecht slapen maar wil eigenlijk echt geen melatonine gebruiken. Ik ben heel blij dat dit alternatief er is! Ik slaap een stuk beter als ik de pleisters van Oana Green gebruik, en word in de ochtend een stuk uitgeruster wakker. Aanrader!

16. Januar 2024

Beste Shamaya,

Bedankt voor het delen van je ervaring! We begrijpen je bezorgdheid over het gebruik van melatonine en zijn blij dat je een alternatief hebt gevonden in onze slaappleisters. Het is geweldig om te horen dat onze pleisters je hebben geholpen om beter te slapen en dat je 's ochtends uitgeruster wakker wordt.

We streven ernaar om natuurlijke oplossingen te bieden voor slaapproblemen, en het doet ons goed te weten dat onze producten voor jou werken. Als je nog vragen hebt of meer feedback wilt delen, laat het ons gerust weten!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben erg enthousiast over de…produkten!

Ik ben erg enthousiast over de slaapprodukten van Oana.
Na jarenlang geworsteld te hebben,met slaapmedicatie,drogistnachtrust pilletjes ,tips en adviezen,bleef ik maar onderbroken slapen en smorgen doodmoe wakker worden
Ten einde raad ,zag ik de advertentie van Oana en wat me het meeste aantrok,is het feit dat er geen chemische troep in zit,ik ben een voorstander van natuurlijke middelen
Vanaf de 1e pleister in combinatie met de slaapdruppels,slaap ik heel snel in,en word super uitgerust wakker!
Heel eerlijk,soms word ik nog wel eens 1x snachts wakker, maar val dan meteen weer in slaap,waar ik vroeger uren naar het plafond lag te staren!
Ik heb alweer mijn 2e halfjaarlijkse pakket besteld
De mensen van Oana zijn lief,begripvol en correct,ik ben super tevreden!

Wilma Huttjes

16. Februar 2024

Beste Wilma,

Dank je wel voor het delen van je ervaring met onze slaapproducten! We zijn ontzettend blij om te horen dat onze producten een positieve verandering hebben gebracht in je slaapkwaliteit en dat je nu veel beter slaapt en uitgerust wakker wordt. Het doet ons goed om te weten dat ons natuurlijke benadering van slaap je heeft geholpen, en we waarderen je vertrouwen in ons. We zijn hier om te helpen en streven ernaar om onze klanten te ondersteunen bij het vinden van natuurlijke oplossingen voor een betere nachtrust. Bedankt voor je vriendelijke woorden over ons team - we zijn er altijd om je te helpen! Als er in de toekomst nog iets is waar we je mee kunnen assisteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Excuus voor mij verkeerde plaatsing van…

Excuus voor mij verkeerde plaatsing van review , ik heb het verkeerd gelezen en goed gesprek gehad met Oana.
Ga het zeker verder bekijken!

13. Februar 2024

Beste Sandra,

Bedankt voor je bericht! Geen zorgen over de plaatsing van je review, we zijn blij dat we de kans hebben gehad om het misverstand op te helderen. We begrijpen dat er soms verwarring kan ontstaan over de ingrediënten in slaapproducten, en we willen graag benadrukken dat onze producten absoluut geen melatonine bevatten. We delen jouw voorkeur voor natuurlijke middelen en vermijden bewust chemische troep in onze producten.

We zijn blij dat we hebben kunnen verduidelijken dat onze producten volledig natuurlijk zijn en dat je ze verder gaat bekijken. Als je nog vragen hebt of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen en te verduidelijken!

Goede producten

Goede producten. Ben een slechte slaper en hoewel het geen wondermiddel is, sliep ik 30% van de tijd beter op de pleisters. Dat is voor mij heel wat. Ook al deed het 2/3e van de tijd niet veel voor mij, het geeft me net dat beetje extra steun. Ik ga deze week proberen hoe het gaat als ik ook de olie en gummies ga gebruiken. Ik ben erg benieuwd! Ik sport veel, dus de slechte nachten breken me op.

Ik hoop dat de verkrijgbaarheid van de producten wel verbetert. Op dit moment zijn enkel de pleisters elders verkrijgbaar. De gummies en olie enkel op de Oana site of op hun bol.com winkel.

2. Februar 2024

Hii Nils,

Bedankt voor je feedback over onze producten.

Zou je ons een mailtje kunnen sturen naar: hello@oanagreen.com? Dan kunnen we je meteen helpen.

Fijn om te horen dat je nu een stuk beter slaapt.

Team Oana

Top!

Erg tevreden met de producten. Sinds ik Oana Green gebruik word ik veel uitgeruster wakker en val ik ook sneller in slaap. Verder snelle levering en heel makkelijk in gebruik. Zeker een aanrader!

30. Januar 2024

Beste Janne,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de producten van Oana Green en dat ze hebben bijgedragen aan een betere nachtrust voor jou. Fijn dat je uitgeruster wakker wordt en sneller in slaap valt sinds je onze producten gebruikt. We streven ernaar om onze klanten een snelle levering en gebruiksgemak te bieden, dus het is fantastisch om te horen dat je dat ook zo hebt ervaren. Nogmaals bedankt voor je aanbeveling, we waarderen het enorm!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De producten zijn makkelijk te…

De producten zijn makkelijk te gebruiken. Er wordt uitgelegd hoe je de producten moet gebruiken. Ik heb echt gemerkt dat deze producten mij beter helpen met slapen.

25. Januar 2024

Beste Dominique,

Bedankt voor het delen van je ervaring! We zijn blij om te horen dat je onze producten makkelijk te gebruiken vindt en dat de instructies duidelijk zijn. Fijn dat onze producten je echt hebben geholpen om beter te slapen. Als je nog vragen hebt of meer feedback wilt delen, staan we altijd voor je klaar. Blijf genieten van een goede nachtrust!

Super goede ervaring

Super goede ervaring, levering is snel. Je krijgt alles naar behoren. De producten zijn mooi verpakt. Zijn makkelijk te gebruiken. Er wordt uitgelegd hoe je de producten moet gebruiken. Ik heb echt gemerkt dat deze producten mij echt helpen met beter slapen.

19. Januar 2024

Heerlijk slapen

Ben een echte piekeraar, maar durfde me ook nooit echt te wagen aan melatonine. Kwam toen Oana Green en hun natuurlijke slaap producten tegen. Ik was erg nieuwsgierig wat het voor me zou doen, dus besloot het te bestellen. Na een snelle levering heb ik de producten uitgeprobeerd en moet zeggen dat ik wel echt verschil merk. Voel me voor het slapen gaan een stuk rustiger en wordt uitgerust wakker. De producten zijn makkelijk in gebruik, dus vond het ook makkelijk in mijn avondroutine toe te passen.

21. Januar 2024

Beste Vivian,

Dank je wel voor het delen van je ervaring met onze natuurlijke slaapproducten! We begrijpen dat piekeren voor het slapengaan een uitdaging kan zijn, en we zijn blij dat je besloot om ons een kans te geven. Het is fijn om te horen dat je echt verschil merkt en je rustiger voelt voor het slapengaan, evenals uitgerust wakker wordt.

Als er nog andere manieren zijn waarop we je kunnen ondersteunen, laat het ons gerust weten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Betere nachtrust en meer energie met Oana

Door de producten van Oana is mijn slaap veel beter. Ik word uitgeslapen wakker en voel dat ik veel meer energie heb doorheen de dag. Hierdoor is ook mijn concentratie veel beter. De slaappleisters hebben een aangename geur en blijven goed kleven doorheen de nacht. De gummies zijn heel lekker! De olie is heel gemakkelijk in te nemen en kan je gemakkelijk overal mee naartoe nemen door de handige verpakking waardoor er geen kans bestaat dat de olie uitloopt. Ik raad Oana zeker aan!

19. Januar 2024

Hele fijne producten

Hele fijne producten! Ik slaap een stuk rustiger nu ik de producten van Oana Green gebruik en daar ben ik heel blij mee!

Ik maak zelf gebruik van de nachtpleisters, de gummies en de nachtolie, en ik kan niet anders zeggen dan dat het ideaal in gebruik is! Ik raad dr producten zeker aan!

18. Januar 2024

Beste Zoë,

Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de producten van Oana Green en dat ze je helpen om rustiger te slapen. Als er nog andere manieren zijn waarop we je van dienst kunnen zijn, laat het ons gerust weten. We waarderen je aanbeveling.

Het werkt echt

Ik gebruik zowel de slaappleister, als de drops and de gummies van Oana. Ze werken allemaal erg goed en hebben een aangename geur. Ben een licht slaper en blijf vaak rond draaien voor “de juiste” slaappositie en vervolgens neem ik de planning van de volgende dag door in mijn hoofd. Sinds ik de producten van Oana gebruik heb ik daar geen last van en ben ik de volgende dag goed uitgerust.

17. Januar 2024

Beste Priscella,

Dank je wel voor het delen van je ervaring met onze producten. Fijn om te horen dat zowel de slaappleister, de drops als de gummies van goed voor je werken en je slaapkwaliteit positief beïnvloeden. Het is prettig dat je nu beter slaapt en minder last hebt van het constant draaien voor de "juiste" slaappositie.

Mocht je vragen hebben of iets anders willen delen, mag je ons altijd mailen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering! Netjes afgeleverd!
Gevoel dat het ook echt wat doet!

9. Januar 2024

Beste Rinske,

Beste klant,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat je bestelling snel en netjes is afgeleverd! Als er iets is waar we je verder mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten.

Tevreden klant

Zeer correcte, snelle en goed verzorgde levering van mijn bestelling. Verpakking zag er mooi uit.

8. Januar 2024

Beste Kiki,

Bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de levering van je bestelling. Een snelle en correcte service is voor ons van groot belang en we zijn blij dat we dit voor hebben kunnen waarmaken.

Als je in de toekomst nog iets nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Gamechanger

Ik ben altijd op zoek geweest naar natuurlijke manieren om mijn slaapkwaliteit te verbeteren, en slaapolie heeft zich echt als een gamechanger bewezen!

8. Januar 2024

Beste Paul,

Bedankt voor het delen van je ervaring! Het is fijn om te horen dat onze slaapolie voor jou een gamechanger is gebleken in je zoektocht naar natuurlijke manieren om de slaapkwaliteit te verbeteren.

Als er nog andere manieren zijn waarop we je kunnen ondersteunen kun je ons altijd mailen!

Goede nachtrust terug

Altijd al moeite gehad met in slaap komen en doorslapen. Gelukkig hebben de producten van Oana me hier goed bij geholpen! Ik slaap weer hele nachten door, en voel me eindelijk weer energieker overdag.

1. Januar 2024

Beste Alexandra,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Het doet ons heel erg goed om te horen dat wij hebben mogen bijdragen aan het verbeteren van je slaapkwaliteit.

Je feedback is voor ons erg waardevol. Mocht je ooit vragen hebben, mag je ons altijd mailen.

Zeer tevreden!

Al heel lang had ik moeite om diep en goed door te kunnen slapen. Van alles aan slaapproducten geprobeerd wat niet het gewenste effect gaf.
Ik denk dat het komt omdat ik een gastric bypass heb waardoor je lichaam wat minder snel dingen opneemt als je het oraal toedient.
Toen kwam ik de pleisters van Oana tegen op Facebook en las de lovende reviews.
Heb de pleisters besteld ondanks dat ik er wat sceptisch tegenover stond maar dat bleek niet nodig te zijn.
Ik slaap nu al weken heerlijk en als ik in de nacht wakker wordt dan lig ik niet meer een uur wakker maar val snel weer in slaap.
Ik wordt uitgerust wakker en ga weer fris en fruitig mijn nieuwe dag in.
Heb ondertussen mijn tweede bestelling binnen, dus ik ben om!
Ik kreeg ook de tip om de lijmlaag van de pleister weg te halen met kokosolie, ik heb een andere lichaamsolie gebruikt en dat werkt inderdaad prima.

Voor mij dus voortaan even een pleistertje plakken voor het slapen gaan, thnx Oana!

6. Januar 2024

Beste mevrouw Den Hengst,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met onze slaappleisters. Wat fijn om te horen dat onze slaappleisters zo een positieve impact hebben gehad op je slaap.
We begrijpen dat het vinden van een oplossing na verschillende pogingen een hele zoektocht kan zijn. Het feit dat je nu al weken beter slaapt en uitgerust wakker wordt, maakt ons blij.

Als je ooit vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. We waarderen je feedback enorm en hopen dat je blijft genieten van een goede nachtrust met Oana.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fijne producten heb het nu een…

Super fijne producten heb het nu een aantal weken gebruikt en wat geweldig :)
De pleisters zijn echt top.

Ik heb een betere nacht rust en slaap dieper.

3. Januar 2024

Beste Lois,

Dank je wel voor je feedback! We zijn blij te horen dat onze pleisters voor jou zo goed werken en dat je nu een aantal weken kunt genieten van de voordelen.

Als er ooit nog iets is waarbij we je kunnen assisteren, laat het ons gerust weten!

Betere nachtrust

Geloofde eerst niet zo in "hulpmiddeltjes" voor het slapen. Maar sinds ik Oana green heb gebruikt, slaap ik toch echt vele malen beter dan voorheen! Echt een aanrader!

25. Dezember 2023

Beste Sherwien,

Wat fantastisch om te horen dat Oana Green een positieve verandering heeft gebracht in jouw slaapkwaliteit! We begrijpen dat het soms lastig is om in "hulpmiddeltjes" te geloven, maar we zijn blij dat je ons alsnog het vertrouwen hebt willen geven.

Bedankt voor het delen van je ervaring en het aanraden van ons product! Als je nog vragen hebt of meer feedback wilt geven, staan we altijd voor je klaar.

Super fijne producten

Super fijne producten en het werkt echt! Ook een hele leuke en vriendelijke klantenservice :)

23. Dezember 2023

Beste Faye,

Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je onze producten waardeert en dat ze echt voor je werken. Ook vinden we het heel fijn dat je zo een goede ervaring hebt met onze klantenservice.

Als er ooit iets is waarbij we je kunnen helpen, staan we graag voor je klaar!

Groetjes.

Team Oana Green

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr