Altid fantastisk betjening og service
Altid fantastisk betjening og service, et stort udvalg og gode tilbud. Jeg lægger altid vejen forbi når jeg er i Faaborg ❤️
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Altid skønt at købe sko hos Alexandra i Faaborg. Bedste service med kunden i centrum, god rådgivning og en stor viden om sko og fødder.
Jeg havde behov for 3 sko af mærket Ambra Trailer str. 40 - efter at havde rådført mig med chatgbt, blev jeg ledt frem til Nyegaard sko, der efter en forespørgsel kunne hjælpe mig med ovenstående.
Jeg har fået mine sko, og er meget tilfreds med hele denne proces, så tak til Nyegaardsko.dk - jeg kommer tilbage
Helt fantastisk service, gode tilbud og kvaliteten er god!
Jeg handler alle mine sko her
Super kompetent og venlig betjening. Altid en fornøjelse at komme i en rigtig lokal butik med godt udvalg. Har også prøvet webshoppen, her kom varen super hurtigt.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super service⭐️
Godt udvalg⭐️
Professionel vejledning⭐️
Stor faglighed⭐️
Sød betjening⭐️
Jeg købte et par temmeligt dyre Nature støvler hos nyegaard sko. Deres “miljøvenlige” såler flækkede og holdt ikke engang 3 år…altså kun godt 2 sæsoner. Så de er altså ikke miljøvenlige når de har så kort levetid og man derfor skal købe nye igen! Jeg kontaktede nyegaard sko med min klage. Jeg er ligeglad med at der er gået mere end 2 år. Det er elendigt og vildt dårligt at de kun holder 2 sæsoner! Men der var ingen forståelse fra dem. De mente at det var en tilstrækkelig lang holdbarhed for et par sko…
Men de bad om billeder og kvittering som jeg sendte til dem og herefter har jeg intet hørt fra nyegaard sko. Flot!
Så værsgo nyegaard…Her får I min anmeldelse af den dårlige kvalitet som I sælger til jeres kunder og som I er ret ligeglade med så længe skoene holder i 2 år.
Hurtig levering på de vinterstøvler jeg stod & manglede.
Efter min bestilling fik jeg også en lille besked fra dem "Din ordre er afsendt med Gls.
Tak for handlen.
Fin lille besked, det elsker jeg.
Jeg vil helt sikkeret handel der igen.
Super service og hurtigt svar på henvendelser. Jeg vil helt sikkert handle der igen!
Hurtig levering på de sko vi manglede.
Tak for god service og hurtig levering. Vi kunne ikke finde skoene andre steder, og jeg var da lidt skeptisk omkring at bestille fra en side man ikke kunne læse meget om.
Men den er pakket og leveret hurtigere end jeg turde håbe på. Super god service. Tusinde tak for det :) i kan roligt handle her.
Super service og hurtigt svar retur og levering 🤗👍
Bestilte Ecco vinterstøvle til børn til god pris i forhold til andre steder på nettet (alle andre sko/støvler hos Nyegaard sko var generelt også en smule billigere end andre steder på nettet). Lynhurtig levering og forsvarligt pakket ind. Jeg fik endda en personlig hilsen på e-mail fra Alexandra (ejeren) om at støvlerne nu var sendt, og at hun havde imprægneret støvlerne, så de var klar til brug til min datter - det er altså brilliant personlig og betænksom service, som jeg ikke har oplevet nogen steder før :-)
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.