Nxxt Bewertungen 252

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb bijna een jaar rijles gehad van Angelien. Ze heeft me overal heel goed bij geholpen en het was super gezellig met haar. Ze gaf me veel vertrouwen tijdens het rijden. Ik wil Angelien hee erg bed... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb mijn rijbewijs behaald bij de NXXT rijinstructeur Maikel van Dinther. Wat hebben we gelachen in die wagen. De lessen waren uitstekend en erg gezellig. Als ik een fout maakte dan liet hi... Mehr ansehen

4,4

1 Stern

Hat 77 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Maikel van Dinther

Een top rijinstructeur! Ik voelde me altijd op mijn gemak tijdens de lessen en alles werd duidelijk uitgelegd. Vandaag mijn rijbewijs gehaald!

10. April 2026

Gewoon angelien

Ik heb bijna een jaar rijles gehad van Angelien. Ze heeft me overal heel goed bij geholpen en het was super gezellig met haar. Ze gaf me veel vertrouwen tijdens het rijden. Ik wil Angelien hee erg bedanken hiervoor.

10. April 2026

Rijschool Bas Brouwer, franchise NXXT

Mijn ervaring met Rijschool Bas Brouwer was ronduit teleurstellend. In de eerste zes weken dat onze zoon rijles heeft gehad heeft hij slechts één van de zes geplande lessen kunnen volgen. Het gebrek aan continuïteit in het lesgeven was schrikbarend. Opmerkelijk genoeg werden de lessen telkens een kwartier voor aanvang afgezegd, wat natuurlijk uiterst frustrerend was.

Daarnaast was de kwaliteit van de lessen ondermaats. Bas zei zelfs dat sommige zaken die onze zoon op zijn eigen manier deed, prima waren, maar dat hij ervoor moest oppassen om het niet zo tijdens het examen zo te doen. Dit soort opmerkingen maken je onzeker en dragen absoluut niet bij aan een goede voorbereiding voor het praktijkexamen.

Toen wij ervoor kozen om hierover ons ongenoegen te uiten, kwam hij met de verrassende opmerking dat hij niet meer gemotiveerd was om onze zoon les te blijven geven. Dit geeft weinig vertrouwen in de professionaliteit van de rijschool en hun toewijding aan het opleiden van leerlingen.

8. Dezember 2025

Onfatsoenlijke praktijken

Je moet het treffen, denk ik, met de rij-instructeur. Wij hadden er 1 die net voor zichzelf was begonnen. Helemaal op leeggelopen! Duurste pakket genomen met 40 lessen. Was niet genoeg, want ze worden in blokken van 2 gegeven (effectieve tijd gaan we het maar niet over hebben) en als je ziek bent en dat niet voor 48 uur meldt (hoe weet je dat?) dan heb je pech. Geen overleg mogelijk. Regels zijn regels. Als ze zelf niet kunnen is het een ander verhaal uiteraard.

Dus na 40 lessen nog 10 lessen extra (wat ze niet met jou maar met je kind afspreken). Ik zag het per toeval. En na 50 lessen was ons kind dan eindelijk klaar. Alle vertrouwen erin. Helaas gezakt. Kan gebeuren. Maar ineens was het vertrouwen niet meer zo groot. Nog een keer 10 lessen werd 'geadviseerd'. Vanwege de enorme kostenpost die we al hadden wilden we met 6 beginnen. Blijkt dat hij ons kind onder druk gezet heeft (wisten we destijds ook niks van, omdat ons kind het niet durfde te escaleren). Letterlijk beet hij ons kind toe (via whatsapp): als jullie mn advies niet opvolgen en je zakt, dan trek ik me terug!!

Na 5 (! jawel) lessen, ging ons kind weer op herexamen. De instructeur stelde ons kind voor om niet mee te gaan omdat hij dan nog wat administratie kon doen (zoiets doe je toch niet?). Op van de zenuwen heeft ons kind toegestemd. Hij dacht dat het heel goed ging, maar de inspecteur had toch nog wat twijfels. Geen ingreep, geen fout, maar wat twijfels. Helaas dus weer gezakt. Nu zult u vragen: hij had tot 6 extra lessen? Welnu: de 6e les is gebruikt om van de examenlocatie terug te rijden naar huis. 10 minuten........

Ik heb vervolgens geprobeerd het gesprek aan te gaan, maar mij werd (via whatsapp) toegebeten, dat meneer er klaar mee was en hij zn handen van ons kind aftrok. Kortom: op zoek naar een nieuwe rijschool, vlak voor de finish.

Echt, ik heb er geen woorden voor! Blijkbaar behoort dit tot de kwaliteit van NXXT........ Ronduit onfatsoenlijk en een schande voor het gilde der rijschoolhouders

Edit 3/4/'26
De reactie van de klantenservice moet je zien als een wassen neus. Bij elk punt van ontevredenheid wapperen ze met de voorwaarden en de punten die niet door hun voorwaarden worden afgedekt, die negeren ze. Kortom: als je met NXXT in zee gaat, kan dit je ook overkomen. Zorg dus voor het volgende:
- wordt nooit ziek! Je les ben je kwijt
- plan geen blokken van 2 in. Je bent ze dubbel kwijt
- vraag elke les aan je kind of er nog iets over en weer geappt is, wat je moet weten omdat het later eventueel tegen je gebruikt kan worden. Nee GAAT worden!
- ga je op examen en zak je, ga dan blind akkoord met hun advies (ook al voelt het vreemd, omdat je er toch al klaar voor was). Doe je dat niet, dan laten ze je onherroepelijk in de steek en dat staat schijnbaar ook op de een of andere manier in hun kleine lettertjes

Kortom: zoek je NIET naar een organisatie die met je mee denkt, actief communiceert, er samen iets moois van wil maken en hart voor je kind heeft ipv hart voor geld, dan ben je bij NXXT prima op je plek!

23. März 2026

Beste Wolf,

Wat vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Om u zo goed mogelijk te helpen, zouden we graag willen weten om welke instructeur en leerling het gaat. Wilt u deze aanvullende informatie sturen naar klantenservice@nxxt.nl?

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Team NXXT

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kalme en relaxte instructeur!

Ik heb een halfjaar lessen gevolgd bij Maikel van Dinther. In die tijd heb ik heel veel geleerd, maar heb ik vooral genoeg vertrouwen in mijzelf gekregen om te rijden. Maikel geeft kalm les en word niet gefrustreerd als je vaak dezelfde fout maakt, dat vond ik vooral erg fijn.

24. März 2026

Review NXXT Maikel van Dinther

Als ik een fout maakte dan liet hij me die ook maken en kreeg ik daarna advies over hoe ik het had kunnen oplossen. Ook als er verbeterpuntjes waren dan vertelde hij dat duidelijk en gaf gelijk advies hoe ik het beter kan doen.

Voor de rest een hele gezellige en rustige instructeur. Altijd kunnen lachen met Maikel en ondertussen goede begeleiding gekregen.

18. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In één keer geslaagd dankzij de rustige en leerzame begeleiding van Maikel van Dinther!

Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij mijn rijinstructeur Maikel van Dinther!

Wat ik vooral heel fijn vond aan de rijlessen, is dat ik echt de ruimte kreeg om te leren van mijn fouten. Als ik een fout maakte, liet Maikel mij die ook maken (op een veilige manier natuurlijk), in plaats van meteen in te grijpen. Daardoor leerde ik er juist veel meer van en dacht ik de volgende keer: “oh ja, dit moet ik anders doen.” Dat heeft mij echt geholpen om beter en zelfverzekerder te rijden.

Daarnaast is Maikel altijd rustig en geduldig. Hij legt alles duidelijk uit en blijft kalm, ook als iets niet in één keer lukt. Vooral richting mijn examen heeft hij mij heel erg geholpen met mijn spanning en mijn zelfvertrouwen.

Dankzij zijn begeleiding ging ik met een goed gevoel mijn examen in en ben ik in één keer geslaagd!

Echt een aanrader als je op een fijne, rustige en leerzame manier wilt leren rijden.

17. März 2026

Gelest bij Andre

Gelest bij Andre en geslaagd zonder commentaar.
Hele leuke lessen, leuke sfeer, veel geduld en altijd positief gesteld ook als het minder gaat, motiveert hij je.
Andre, mijn dank is groot en jij bent een aanrader voor nieuwe leerlingen, jij ziet dat soms niet, want je hebt geen hoge dunk maar je bent het echt en een topper.
Nogmaals dank. L.C.L

12. März 2026

Beste L.C.L.,
Bedankt voor deze mooie review en de fijne woorden over Andre! Wat geweldig om te horen dat je de lessen als leuk, positief en motiverend hebt ervaren. Daar doen we het bij NXXT Rijscholen voor. 😊
Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs! 🚗 We wensen je heel veel veilige en plezierige kilometers toe.

Gewoon Angelien

Gewoon Angelien ze legt op een zeer goede manier uit, waar het om draait om examen te doen voor je volledige taxipas waardoor je met een goed gevoel het examen in gaat en slaagt. gewoon super!

7. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel blij dat ik heb gekozen voor…

Heel blij dat ik heb gekozen voor Rijschool Gewoon Angelien! Ik ben in één keer geslaagd. De lessen waren leerzaam, duidelijk en altijd gezellig. Ik voelde me op mijn gemak en kreeg precies de begeleiding die ik nodig had. Absoluut een aanrader!

2. März 2026

Antwort von Nxxt

Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de lessen bij Rijschool Gewoon Angelien en dat je je op je gemak voelde tijdens het leren rijden.
Van harte gefeliciteerd met het in één keer behalen van je rijbewijs! 🎉🚗 We wensen je heel veel veilige en plezierige kilometers toe.

Andre’s Rijschool

Andre’s Rijschool heeft mij vandaag laten slagen met een goede rit. Hij legt alles goed uit en wat je beter kunt doen en wat niet. Hij is een doorzetter en geeft niet op.

26. Februar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Top ervaring

Ik heb hele fijne rijlessen gehad bij Maikel van Dinther. Wat ik vooral fijn vond, is dat hij altijd rustig blijft en alles duidelijk uitlegt. Ook als je iets fout doet, blijft hij geduldig en legt hij het gewoon nog een keer uit. Daardoor kreeg ik steeds meer vertrouwen tijdens het rijden. Zeker een aanrader!

9. Februar 2026

Echt een fantastische rijschool, Paul de Jongh bedankt

Paul de Jongh is echt een fantastische rijinstructeur die ik iedereen zou aanraden. Hij is ontzettend lief en geduldig, en legt alles altijd heel rustig en duidelijk uit, waardoor je je nooit gehaast of onzeker voelt tijdens de lessen. Wat ik vooral waardeer is zijn altijd positieve houding; hij weet je op een fijne manier te motiveren en te ondersteunen, wat echt helpt om vertrouwen op te bouwen achter het stuur. Ik had me geen betere instructeur kunnen wensen dan Paul.

Een extra bijzondere ervaring was dat we samen in de NOS Stories kwamen. Dat was niet alleen een unieke kans, maar ook een mooie herinnering die ik voor altijd zal koesteren. Het was heel bijzonder om dit samen met Paul mee te maken, en het maakte onze samenwerking nog specialer. Ik wil Paul dan ook heel erg bedanken voor alles wat hij voor mij heeft gedaan – zijn geduld, zijn enthousiasme en zijn steun hebben echt het verschil gemaakt in mijn rijopleiding.

20. Februar 2026

Antwort von Nxxt

Bedankt voor deze prachtige review! 😊 Wat geweldig om te lezen dat je zo’n fijne en bijzondere tijd hebt gehad tijdens je rijopleiding bij Paul. Zijn geduld, duidelijke uitleg en positieve manier van lesgeven zijn precies waar we bij NXXT Rijscholen voor staan.
Ook heel leuk om te horen dat jullie samen in de NOS Stories zijn geweest – dat maakt het natuurlijk een extra speciale herinnering! 🎉
Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs en bedankt voor je mooie woorden over Paul. We wensen je heel veel veilige en plezierige kilometers toe! 🚗

Verschrikkelijke rij instructrice

Verschrikkelijke rij instructrice, ze kan niet parkeren, rijdt veelste hard en is heel snel geïrriteerd. Mijn ervaring was in omgeving Almere, ik zoek een andere.

18. Februar 2026

Beste Femke,

Wat jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Onder de doorgegeven naam hebben wij geen gegevens in ons systeem kunnen vinden. We ontvangen daarom graag wat meer informatie, zodat we dit verder kunnen onderzoeken en oplossen. Zou je ons een bericht willen sturen via info@nxxt.nl?

Alvast bedankt voor je medewerking.

Team NXXT

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik ben tevreden

Mijn rijinstructeur (glenn van der kloot) was een erg aardige man. Kon goed en duidelijk uitleggen wat er moest gebeuren en hoe je dat moest doen. Nxxt als bedrijf was prima, niet speciaal

6. Februar 2026

Had les bij Andre

Had les bij Andre. Goede Instructeur, rustig en geeft je zelfvertrouwen. Ook als ik even niet lekker in m'n vel zat, bleef hij positief. Altijd lachen en super sfeer. Dikke aanrader

6. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr