Dezodorant Mel Skin - dezodorant naturalny w kremie jest świetny. Prowadzę intensywne życie, codziennie jeżdżę rowerem, kilka razy w tygodniu treningi. W dodatku przetestowałam go w największe upały.... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Nie mam żadnych zastrzeżeń ani względem dostawy, ani produktu, który otrzymałam. Zamówiłam w sobotę wieczorem, a w środę z samego rana przesyłka była już u mnie. Dobrze zapakowane, paczka dotarła w je... Mehr ansehen
Paczka była lekko opóźniona, ale o wszystkim zostałam wcześniej poinformowana w mailu, więc niczym się nie stresowała. Moje produkty zostały zapakowane pięknie i eco-friendly, co bardzo sobie cenię.... Mehr ansehen
Bardzo długi czas oczekiwania. Paczki z AliExpress dostarczane są szybciej. Poza tym opakowanie - kartonowa koperta - powoduje,ze całe opakowanie wewnątrz jest zgniecione. Jeśli jest to prezent to sor... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Paczka dotarła w ciągu trzech dni od zamówienia wszystko ok
Przesyłka dotarła szybko i była bardzo…
Przesyłka dotarła szybko i była bardzo ładnie opakowana
Profesjonalne wykonanie usługi
Oceniam usługę wysoko. Przygotowanie zakupionego produktu do kuriera było bardzo szybkie. Dla osób, które czekają na dany produkt i chcą go jak najszybciej polecam tą firmę
Mega produkcja!!
Mega produkcja!!! Szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona. Polecam serdecznie
Szybka dostawa
Szybka dostawa, towar ładnie zapakowany.
Ładnie zapakowane
Ładnie zapakowane, solidnie, szybka dostawa
Bardzo przykre doświadczenie
Nie pierwszy raz zamawiałam produkty i nie mam zastrzeżeń do ich jakości, natomiast przy ostatnim zamówieniu napisałam prośbę o szybką wysyłkę bo bardzo mi zależało. Zadzwoniłam również z tą uprzejmą prośbą. Pani w oschły sposób poinformowała mnie, że mają od dwóch do czterech dni na realizację. Żeby powiedziała, że nie mają na stanie, że cokolwiek, że się nie uda byłoby ok ale ton jakim mnie poinformowała był dla mnie bardzo przykry. Oczywiście paczka przyszła nie w drugim, nie w trzecim ale dokładnie w czwartym dniu. Dla mnie za późno bo nie zdążyłam jej otrzymać przed wylotem na wakacje.
Najlepszy żel na rynku
To chyba najlepszy żel, jakiego dotąd używałam. Polecam!
Szybko i sprawnie
Szybko i sprawnie. Produkt dobrze zabezpieczony.
Szubka dostawa
Produkt bardzo dobry
Szybka wysyłka, pięknie zapakowana. Produkt bardzo dobry
Od niedawna stosuję państwa…
Od niedawna stosuję państwa kosmetyki.Mam cerę wymagającą i muszę uważac na kremy które używam.Już dziś mogę powiedzieć że trafiłam w 10.Cera nawilżona,wypoczęta.Plus to oczywiście naturalne składniki,a cena porównywalna do innych marek.
jestem zadowolona z profesjonalnego…
jestem zadowolona z profesjonalnego podejścia do klienta
Wszystko super
Wszystko super, suplementy będą testowane
Wszystkie produkty sprawdziły się… ZAKUPY Z NUTRIDOME
Wszystkie produkty sprawdziły się idealnie, szybka dostawa, zakupy porządnie zapakowane, jestem bardzo zadowolona
OK, bez zastrzeżeń
Szybko i bez niespodzianek, polecam
Szybka dostawa
Szybka dostawa, dobrze zabezpieczone produkty.
Produkty dostarczone zgodnie z…
Produkty dostarczone zgodnie z zamówieniem, wszystko starannie zapakowane, aż miło otwierać taka przesyłkę, kosmetyki wysokiej jakości, sklep godny polecenia
Szampon i preparat do lepszego skrętu…
Szampon i preparat do lepszego skrętu włosów bardzo dobrze działają 👌
Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem, wszystko super
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.