Vi skulle fejre jubilæum på arbejdspladsen, og googlede "foodtruck aarhus". Den første mulighed var nuento, som vi undersøgte nærmere. Det er dejligt at man på forhånd kan tjekke om den ønskede dato e... Mehr ansehen
Rina og hendes team fra La Trinacria serverede den lækreste mad til min 50 års fødselsdag. De ydede en fantastisk indsats, var utrolig søde og fleksible. De serverede Caprese, Panini og Tiramisu, som... Mehr ansehen
Vi afholdte sommerfest og vores valg faldt på Nuento som leverede super dejlig mad fra Fat Boy Burger. Alle ønsker blev indfriet både hvad tid. placering samt kvaliteten af maden. Virkelig god mad ti... Mehr ansehen
Fantastisk oplevelse for både gæster og mig selv som vært, til min 40 års fødselsdag d. 5. Okt. 2024. Mega lækre og saftige burgere i flere skønne varianter, der tilfredsstillede alles behov- veget... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Del glæden ved street food til dit event! 🎉
Lundeborgvej 4, 9220, Aalborg Øst, Dänemark
- 93 40 60 40
- kontakt@nuento.dk
- nuento.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Ekstremt god service.
Vi skulle bruge en foodtruck til vores bryllup hvor der kom 50 gæster.
Vi havde en del spørgsmål og blev også nødt til at lave ændringer i bestillingen undervejs - servicen fra Nuento var fantastisk og meget hurtig.
Det er ikke sidste gang vi bruger jer😁.
Der var rigtig god kommunikation både…
Der var rigtig god kommunikation både på mail og telefon. Alt gik planmæssigt. Vi fik hurtig svar når vi var i tvivl om noget. Vh Helle og John
Absolut genialt webside at få et godt…
Absolut genialt webside at få et godt overblik over mulighederne for at få street food vogne ud til din fest.
Vi testede concepted fuldt ud og bestilte 3 vogne til at komme til vores privatfest i løbet af dagen. Alt forløbte perfekt, vi fik super lækkert mad og en fantastisk service fra alle vogne. Nuento var rigtig gode til at informere os om alt det praktiske gennem hele forløbet.
Super god foodtruck mad
Nemt at bestille online. God opfølgning, så man var sikker på alt er i orden. Super burgers. Langt over gennemsnit med lækre boller og godt kød. Fine sprøde pomfritter. Super betjening. Alt spillede.
Alt fungerede :-)
Alt fungerede. God service. Hurtig til at svare på spørgsmål.
Nem bestilling, god service og lækker mad
God website - let at browse rundt blandt forskellige foodtrucks og få oplyst pris med det samme. Bestillingen foregik let, og Nuentos kundeservice var helt i top. De besvarede alle spørgsmål inden bestilling og sendte mails om de praktiske spørgsmål i god tid inden arrangementet, så alt kørte som smurt på dagen. Foodtrucken kom præcis som aftalt og serverede den dejligste mad for 130 mennesker.
Nemt og ligetil….Nuento svarer hurtigt…
Nemt og ligetil….Nuento svarer hurtigt retur på spørgsmål og er løsningsorienterede i deres tilgang.
Absolut anbefalelsesværdigt 👍🏼
Meget fint og nemt at man kan bestille…
Meget fint og nemt at man kan bestille det hele et sted og online:)
Fungerede super godt og det var nemt at…
Fungerede super godt og det var nemt at booke
Nemt at bestille og virkelig lækker…
Nemt at bestille og virkelig lækker mad. Vi har fået leveret mad til 60 mennesker og alt var som aftalt.
Rigtig god og dejlig mad
Rigtig god og dejlig mad, og ALT levede op til vores forventninger. Det var meget professionelt mht. aftaler og gennemgang af vores bestilling. Samtidig var det er rigtig god og behagelig servering af maden :-) Vi kan kun anbefale jer til andre...
Det var supernemt at bestille
Det var supernemt at bestille, betale og forstå konceptet. Vi har fået super venlig og professionel betjening!!!
Det var nemt at finde frem til den…
Det var nemt at finde frem til den løsning vi ønskede og bestille maden. Det gik også uden problemer at justere på ordren efterfølgende.
Kundeservicen har også være upåklagelig.
Super nem hjemmeside
Super nem hjemmeside, som giver et godt overblik. Hele processen gik nemt.👌🏻
Nemt og enkelt at booke forsamlingshus…
Nemt og enkelt at booke forsamlingshus - rigtig fin oplevelse.
Super god service og utrolig lækker…
Super god service og utrolig lækker mad.
På trods af en system fejl med 1. betaling der tog noget tid at rette op på, så var servicen i top og maden super lækker. Det var så nemt at benytte deres chat booking og de ordnede og vejledte rigtig fint undervejs. Jeg endte med at få den lækreste mad til mit event og vognen fra Street Meals levede bestemt op til mine forventninger. 😊
Super nemt og god service!
Det var dejligt nemt at bestille på hjemmesiden og der var altid hurtig og god service når vi henvendte os.
Topkarakter herfra
Total kaos m dobbeltbooking og ikke styr på regningerne
Jeg bookede en foodtruck (Taco Truck) via Nuento´s online-booking d.15. januar, til min mands fødselsdag d.29.juni.
På trods af skriftlig bekræftelse, var der sket en dobbeltbooking og Nuento foreslog i stedet Familiegryden (foodtruck nr.2), som vi aftalte detaljer med, og igen fik vi skriftlig bekræftelse fra Nuento. Nuento annullerede dog ordren i marts, og i stedet blev vi henvist til vores tredje foodtruck, Kokkefrøen, og fik for 3. gang skriftlig bekræftelse fra Nuento.
Ifm betaling af 2.rate (som skal ske en uge FØR festen) opfordres man til at kontakte foodtrucken, men ordren var slet ikke booket hos Kokkefrøen, og de oplyste de ikke kunne komme den dag. Da jeg så ringede til Nuento viste det sig de godt vidste foodtruck nr. 3 ikke kunne komme, men de kontaktede mig ikke, så jeg fandt kun ud af det tilfældigt, hvilket ikke er betryggende.
De fandt endelig en ny foodtruck (dvs. den 4. foodtruck i denne historie) kort før selve festen så vi var totalt stressede i flere dage over ikke at vide om vi overhovedet havde mad til 42 mennesker eller ej.
Jeg giver Nuento 2 stjerner isf 1 fordi de trods alt fandt en god foodtruck, men jeg vil råde dem til at
(i) skaffe sig et online-booking system man kan stole på,
(ii) først at opkræve 2.rate EFTER at have modtaget ydelsen da man ellers er helt i deres hænder,
(iii) få styr på deres fakturering, for selv om jeg havde betalt 2. rate d.19.juni. fik jeg endnu en faktura (på det samme beløb) d.16.juli.
Selv om jeg primært placerede min ordre hos Nuento pga deres høje Trustpilot-rating, blev jeg ikke selv spurgt af Nuento om at bedømme dem, så det ser ud som om de kun spørger de kunder hvor de ved tingene har kørt godt. Hvilket ville være ret misvisende ift at spørge alle deres kunder.
Nuento er vældig rare i telefonen, men vi havde betalt dem for at gøre tingene lettere for os selv, og det levede de på ingen måde op til, hverken før eller efter festen. Jeg tror desværre det ville have været nemmere (og selvfølgelig billigere) at lave maden selv, selv om det var til over 40 mennesker.
Det er synd, for det er i princippet et godt koncept Nuento har fundet på synes jeg, men der er altså nogle helt fundamentale ting der skal på plads hos dem for at kunne drive deres virksomhed professionelt, og for at deres kunder kan have tillid til dem.

Antwort von Nuento
Fantastisk
Virkelig god mad, festligt og rart personale. Helt igennem gennemført og uproblematisk. Klar anbefaling!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.