Nuento Bewertungen 295

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi skulle fejre jubilæum på arbejdspladsen, og googlede "foodtruck aarhus". Den første mulighed var nuento, som vi undersøgte nærmere. Det er dejligt at man på forhånd kan tjekke om den ønskede dato e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rina og hendes team fra La Trinacria serverede den lækreste mad til min 50 års fødselsdag. De ydede en fantastisk indsats, var utrolig søde og fleksible. De serverede Caprese, Panini og Tiramisu, som... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi afholdte sommerfest og vores valg faldt på Nuento som leverede super dejlig mad fra Fat Boy Burger. Alle ønsker blev indfriet både hvad tid. placering samt kvaliteten af maden. Virkelig god mad ti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse for både gæster og mig selv som vært, til min 40 års fødselsdag d. 5. Okt. 2024. Mega lækre og saftige burgere i flere skønne varianter, der tilfredsstillede alles behov- veget... Mehr ansehen

1. Mobiles Catering

Vom Unternehmen geschrieben

Del glæden ved street food til dit event! 🎉

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Til alle der skal afholde et større arrangement, så er nuento.dk helt sikkert stedet i skal bruge 👍

Til alle der skal afholde et arrangement vil jeg klart anbefale “Nuento” 😊
Det var nemt og fungerede upåklageligt -
Jeg skulle afholde et arrangement for 100 Pers. hvor vi skulle have pattegris med tilbehør.
Med Nuento.dk gik bestillingen hurtigt og med mange gode valgmuligheder fx.
Vi skulle have kylling til dem der ikke spiste gris og det blev nemt klaret med et flueben i deres brugervenlige menu på deres hjemmeside.

3. April 2025

Virkelig flot forsamlingshus.

Virkelig flot forsamlingshus.
Samt godt udeområde og parkerings muligheder.
Alt info godt beskrevet på hjemmesiden samt de er super imødekommende og hjælpsomme, hvis man kontakter dem.

21. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En god service fra start til slut

En god service fra start til slut. Nemt at bestille, der bliver fulgt op på ordren inden, de kommer til tiden, har lækker mad med, er søde og smilende. De varmeste anbefalinger herfra😄

22. Februar 2025

rigtig god og venlig kundeservice

rigtig god og venlig kundeservice
Jeg stod for første gang og skulle arrangere maden til årets julefrokost menuen skulle være Helsteg julegris. og ved nuento.dk var udvalget imellem flere sammensætninger og leverandør rigtig godt.
Nuento kunne fortælle at de har stor erfaring med opdeling af regning og må sige at de har fået det til at være nemt, de fortalt mig præcis hvad de skulle have af oplysning til at sende faktura til virksomheden(forsvaret), samt derefter sende faktura på det resterne direkte til mig.
under hele forløbet har jeg følget mig godt hjulpet af Rasmus (Nuento)
eneste lille minus, er at leverandøren/slagteren ikke var bleven gjort opmærksom på at vi efterspurt om de kunne lave en portion glutenfri sovs pga allergi.

så derfor vil den rette karakter være 4,9 stjerne

jeg kan og vil dog stadig anbefale andre at bruge Nuento.dk fordi:
Rigtig god kundeservice
rimelig priser
maden smagte godt og der var rigeligt til alle
mulighed for opdeling af faktura til flere betalere

12. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bestilte pizza fra Chellos til vores…

Vi bestilte pizza fra Chellos til vores bryllup gennem Nuento. Pizzaerne var helt vildt lækre og servicen høj. Kundeservicen fra Nuento er udover det sædvanlig, de har altid været hurtige til at hjælpe og besvare spørgsmål

28. September 2024

Firma arrangement

Vi havde bestilt det til et firma arrangement på omkring 160 personer.
Og lige fra hjælpen til bestilling af maden til arrangementet var afviklet, er der kun rosende ord. Venlig og utrolig hjælpsom personer hele vejen igennem.
De bespisende kollegaer har kun omtalt maden positivt. Frisk lavet, velsmagende og de blev mætte. :-)

8. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god mad og virkelig…

Virkelig god mad og virkelig professionelt personale. 😁
Vi har haft dem på besøg til en 50 års fødselsdag og det er kun ros herfra, alt er frisklavet og smager så godt.
Kan varmt anbefales😍😍

9. November 2024

Nem hjemmesiden

Nem hjemmesiden, god dialog fra start til slut. Er god til opfølgning er spørgsmål og minde kunderne om divs aftaler og frister i god tid. Ikke sidste gang at vi bruger dette firma til andre festlige lejligheder 😀👍🏻

19. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og rådgivning!

Fantastisk service og rådgivning!
Det var en virkelig god oplevelse at benytte Nuento som mellemled, da vi skulle booke en foodtruck. Nuento var god til at besvare vores spørgsmål og sparre med os om det endelige valg, der faldt på Rollin' Kebabs fra Letlej.dk, der performede perfekt. Undervejs (fra booking til eksekvering) måtte vi ændre i ordren, og alt forløb enkelt ved brug af Nuentos onlineservice, hvor man har direkte adgang til sin egen ordre. At benytte Nuento gav os også en følelse af sikkerhed, idet de har forhåndsgodkendt de enkelte udbydere. Jeg vil klart anbefale andre at bruge Nuento.dk

11. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr