Købte en række produkter efter jeg havde læst om dem på deres hjemmeside. Måden de beskriver produkterne på webshoppen er en stor hjælp og meget overskueligt. Jeg fik produkterne lynhurtigt og er meg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg elsker at handle hos nuaglow!! Kvaliteten af produkterne er insane til pengene. Man kan virkelig spare mange penge, men det føles langt fra billigt på huden. Har prøvet mange af deres produkter o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super lækre eye patches og hurtig levering 👍😊
Unternehmen hat geantwortet
Virkelig gode K-beauty produkter! Ville give 10 stjerner men trustpilot tillader kun 5 desværre. Super hurtig levering og pakken var flot pakket ind. Der fulgte en lille personlig besked med samt en... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi er en dansk webshop med passion for K-beauty. Vores produkter importeres direkte fra Seoul, Sydkorea, hvor skønhedstraditioner møder innovation. Hvert enkelt produkt i vores sortiment er nøje udvalgt for at sikre høj kvalitet, effektivitet og de nyeste trends inden for hudpleje. Hos os finder du kun originale og populære K-beauty produkter, som vi selv står inde for. Vi brænder for at give vores kunder en tryg og inspirerende shoppingoplevelse – med fokus på god service, hurtig levering og produkter, der gør en forskel for din hud.
Haslegårdsvej 8, 10, 8210, Aarhus V, Dänemark
Jeg har netop prøvet nogle hudplejeprodukter fra Nuaglow, og min hud har aldrig været gladere😍 jeg er helt ny i det koreanske hudpleje-univers, og jeg er allerede obsessed. Produkterne giver min hud en fantastisk glød og masser af fugt, uden at føles fedtende. Jeg går aldrig tilbage til “almindelig” hudpleje igen. Jeg kan kun anbefale at købe koreansk hudpleje fra Nuaglow👍🏼

Antwort von Nuaglow
Jeg deltog i Nuaglows pop-up shop i Aarhus, og blev mødt af et super venligt og imødekommende team, der var klar til at hjælpe med at finde de perfekte produkter til min hudtype. De tog sig tid til at forklare hver enkelt ingrediens og hvordan de forskellige produkter kunne gavne min hud.
Jeg fik en 5-trins rutine med hjem, og min hud har allerede taget rigtig godt imod den. Jeg er især glad for Medicubes Zero Pore Pads og Madagascar Centella Ampoule fra Skin1004 – min hud føles så meget blødere, og jeg har allerede set en synlig forbedring efter kun få dages brug! 😍 De koreanske hudplejeprodukter, jeg købte, er ikke kun effektive, men også virkelig lækre at bruge, og det gør hele rutinen til en luksuriøs oplevelse. Jeg glæder mig helt til at lave skincare nu 🥰
Jeg glæder mig allerede til at prøve flere produkter fra Nuaglow. Det bliver ikke sidste gang, jeg handler hos jer.

Antwort von Nuaglow
Jeg prøvede deres koreanske hudprodukter i deres pop-up, og jeg er virkelig imponeret! 🌸 Min hud føles frisk og glødende, og kvaliteten er helt i top. Nu glæder jeg mig bare til, at deres webshop åbner, så jeg kan købe mere – det bliver helt sikkert et fast sted at handle for mig!

Antwort von Nuaglow
Super fedt sted at shoppe - mødte personalet til deres pop-up shop i Aarhus, og fik hjælp af den sødeste medarbejder. Produkterne hun anbefalede til min hudtype har virkelig hjulpet! Vil 100% anbefale

Antwort von Nuaglow
Jeg har aldrig været store forbruger af cremer eller lign.
Men konen sagde jeg skal skulle prøve NuaGlow fordi det skulle være så godt.
Jeg var forbi Popup shoppen og jeg må bøje mig, mega lækre produkter, efterlader ikke min hud fedtet og bare hele følelsen af produktet er i top.
Helt sikkert ikke de sidste produkter jeg køber fra NuaGlow.

Antwort von Nuaglow
Super lækre produkter, de lever i høj grad op til det forventede. Der var hurtig levering. Nuaglow får min varmeste anbefaling.

Antwort von Nuaglow
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.