NSF Byggeentreprise ApS Bewertungen 233

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu er Trustpilot ikke en diskussion legeplads.Men det som NSF Byggeentreprise/Niclas,fortæller er ganske enkelt ikke sandt,nærmere løgn.Tager man foreksempel terrassedør, står der klart og tydeligt i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået skiftet vinduer og døre i vores hus og lige fra opmåling til isætning gik fantastisk. Christian og Daniel som udførte arbejdet gjorde det fantastisk godt. Især fugearbejdet var super l... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min mand og jeg er SÅÅ imponerede over det super flotte arbejde, som blev udført af tømrerne fra NSF - Rasmus og Mark - 🤗. Vi skulle have udskiftet tunge vinduer og døre i hele huset - stue og 1.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en rigtig god oplevelse fra start med telefonopringning, første besøg med opmåling samt selve udført arbejde. Vi fik skiftet store vinduer samt terrassedør i udestue. Der kom 4 søde unge menn... Mehr ansehen

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

NSF har de bedste håndværker som jeg…

NSF har de bedste håndværker som jeg har mødt . Flot udført arbejde, hurtige og effektive , efterlader arbejdspladsen så man ikke kan se at der var blevet udskiftet vinduer og døre. Til en pris som jeg var meget tilfreds med

John Martin Konbæk

27. November 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

NSF byg i samarbejde med JNA har været…

NSF byg i samarbejde med JNA har været fuldstændig fabelagtigt. Det har været søde og kompetente medarbejde man har været i dialog med hele vejen igennem. De to unge herre der var og montere døre og vinduer, skal der lyde en kæmpe ros til.
Af hjertet tak for en dejlig behandling hele vejen igennem denne proces. Alt er kørt efter bogen.

15. November 2020

Meget ordentlige

Meget ordentlige, pligtopfyldende og venlige håndværkere, som alle var uddannede tømrere, samt en tillidsvækkende og meget punktlig mester/chef.
Jeg er meget imponeret over et godt stykke arbejde.

Lisbeth Olufsen

10. November 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en særdeles god oplevelse af…

Det var en særdeles god oplevelse af gøre brug af NSF. De overholdt alle tidsplaner og leverede et rigtig godt arbejde - og samtidig var deres håndværkere flinke og meget nemme at samarbejde med. Nu skal vi jo nok ikke have skiftet vinduer før om 30 år, men jeg vil da kontakte NSF til den tid...

30. Oktober 2020

Den fuldendte oplevelse

Alt forløb som aftalt. Jeg bestilte opmåling til mine to facadedøre og fik i samme forbindelse en rigtig god vejledning i forbindelse med det endelige valg (det vil jeg anbefale alle til at gøre, og man får refunderet beløbet når man bestiller sine døre/vinduer). Mine døre kom til tiden og blev monteret af en medarbejder, der udover at være venlig og imødekommende, også udviste stor faglig stolthed. Jeg er meget tilfreds med NSF Byggeentreprise, og kan på alle måder anbefale virksomheden - det var det helt rigtige valg for mig. NB: Jeg valgte døre fra virksomheden: “JNA vinduer og døre”.

30. Oktober 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har i dag fået monteret 2 nye…

Vi har i dag fået monteret 2 nye hoveddøre og det skete på bedste vis, super arbejde, det hele ser bare så flot ud, efterfølgende blev der ryddet op så man troede det var løgn, intet affald tilbage overhovedet, vi giver NSF de aller bedste anbefalinger.

1. Oktober 2020

Super flot stykke arbejde

Har fået udskiftet 5 vinduer og 1 hoveddør. Det er udført super flot. Alle aftaler er overholdt og der har været en god kommunikation og rådgivning gennem hele forløbet😃

25. September 2020
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tilfreds og lidt ærgerlig

Tømrerne har været hurtige og det er blevet rigtig pænt.

De har dog været lidt for hurtige nogle steder - blandt andet et sted, hvor de har sat et vindue i og ødelagt en sålbænk. Det er ikke så meget, at den er ødelagt men det havde været rart at få at vide at det var sket og ikke selv finde ud af det dagen efter. Og så er der søm over det hele efter de har været her.

Jeg er egentlig rigtig tilfreds men det er selvfølgelig ærgerligt, at man ikke lige får at vide at det er sket - det trækker selvfølgelig ned.

Tilføjelse:
Vi har nu været i kontakt. Jeg blev kvitteret 500 kroner mindre. Beløbet synes at udbedre skaden. Behagelig samtale.

9. September 2020
NSF Byggeentreprise ApS-Logo

Antwort von NSF Byggeentreprise ApS

Hej Maria

Tak for din anmeldelse her på siden.
Jeg er lidt usikker på dit kundenummer.
Har du mulighed for at give mig et kald?

Mange hilsner Niclas 😊

God service og dialog

God service og dialog, ved lidt ændring efter første montering. Dygtige og søde tømrer der montere og prisen er også meget tilfredstillende.
Stor ros til Niklaes, Marc og Patrick
Kan varmt anbefale NSF, I vil være i gode hænder 👍

9. Juli 2020

Nye vinduer og døre

Vi har fået en fantastisk god hjælp rådgivning samt opmåling og nogle rigtig flotte Vinduer og døre
Kan varmt anbefale NSF til andre
Mvh
Erling Stuhr

11. Mai 2020

Montage af vinduer/døre

Vi anvendte NSF byggeentreprise til monatage af 10 vinduer, to hovedsører samt mellem parti mellem døre. Vi er super tilfredes med montageservicen og finish arbejdet. Alt var som aftalt og til tiden.

26. Februar 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr