The spending history page helped more than I expected. I filtered last week, checked two deposits and one small payout, then set a session reminder. No big story, just a few tools doing what they said... Mehr ansehen
Nie spodziewałam się nic po darmowych spinach z niedzieli, a wyszło z nich 140 zł, naprawdę fajnie. Akurat czekałam na kuriera i kręciłam tylko po to, żeby zabić czas. Zostało na saldzie do wypłaty!
Asiakastuki oli kohtelias, mutta vastaukset eivät ratkaisseet ongelmaani. Pelit tuntuvat viime aikoina vähemmän palkitsevilta ja tyhjiä kierroksia on aivan liikaa.
Piotr odpowiedział na moje zgłoszenie o bonusie który się nie doczepił, sprawdził i potwierdził że nie trafiłem w minimalną wpłatę, podał kwotę. Trochę wkurzające że sam nie doczytałem, ale fair.
Poznaj nowe kasyna online w Polsce z nowoczesnymi platformami, przejrzystymi warunkami i funkcjami bezpieczeństwa.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
以前のほうがデイリー報酬は良く
以前のほうがデイリー報酬は良く、昔の無料特典がなくなったのは残念です。 ��
Asiakastuki oli kohtelias
Az utóbbi időben a játékok kevésbé…
Az utóbbi időben a játékok kevésbé tűnnek jutalmazónak, és túl sok az üres pörgetés. ��
Поддръжката беше учтива
Поддръжката беше учтива, но отговорите не решиха проблема ми. Напоследък игрите изглеждат по-малко удовлетворяващи и има твърде много празни завъртания. ��
Destek ekibi nazikti
Destek ekibi nazikti, ancak yanıtlar sorunumu çözmedi. Para çekimim sonunda ulaştı, ancak bu kadar uzun beklemek gerçekten sinir bozucuydu. ��
Sada trošim puno manje jer se saldo…
Sada trošim puno manje jer se saldo prebrzo potroši. Dnevne nagrade prije su bile bolje i nedostaju mi stare besplatne ponude!
Misleading Reload Text
reload bonus text misleading about actual wagering needed
Phần thưởng hằng ngày trước đây tốt hơn…
Phần thưởng hằng ngày trước đây tốt hơn và tôi nhớ những ưu đãi miễn phí cũ. Bây giờ tôi chi tiêu ít hơn nhiều vì số dư giảm quá nhanh. ��
Ad-heavy homepage
Homepage mostly ads, little useful info
Jerky Animation On Slots
Slot animations jerky and distracting
Sekarang saya berbelanja jauh lebih…
Sekarang saya berbelanja jauh lebih sedikit kerana baki habis terlalu cepat. Ganjaran harian dahulu lebih baik dan saya merindui tawaran percuma yang lama. ��
Son zamanlarda oyunlar daha az tatmin…
Son zamanlarda oyunlar daha az tatmin edici geliyor ve çok fazla boş dönüş var. Destek ekibi nazikti, ancak yanıtlar sorunumu çözmedi.
Sound bugs
Sometimes sound disappears mid game, only restart helps.
Account randomly locked
Logged in one day, account closed, no clear reason.
Η ανάληψή μου έφτασε τελικά
Η ανάληψή μου έφτασε τελικά, αλλά ήταν πραγματικά απογοητευτικό να περιμένω τόσο πολύ. Τώρα ξοδεύω πολύ λιγότερα επειδή το υπόλοιπο τελειώνει πολύ γρήγορα... ��
Bonus wagering on wins
Everything from bonus wins locked behind wagering
Support chat disappeared
Support chat closed mid-issue
Cashout pending again
Another withdrawal pending for days, no explanation
Bonus terms hidden
Had to dig through pages to find wagering rules.
Kotiutus saapui lopulta
Kotiutus saapui lopulta, mutta näin pitkä odotus oli todella turhauttavaa. Käytän nyt paljon vähemmän rahaa, koska saldo hupenee liian nopeasti.