Jeg har i mange år kæmpet med akne-ar…
Jeg har i mange år kæmpet med akne-ar og fordybninger i huden, og jeg har gennem tiden prøvet forskellige behandlinger og besøgt flere større og velkendte klinikker. Desværre oplevede jeg aldrig rigtig de resultater, jeg håbede på, og det gjorde mig efterhånden ret frustreret.
Min oplevelse hos Novoskin har været helt anderledes.
Allerede ved min første konsultation hos Dr. Abdiweli Awil følte jeg, at der endelig blev taget ordentligt hånd om mit problem. Han undersøgte min hud grundigt og forklarede mig, hvilke forskellige typer af ar og fordybninger jeg havde, og hvordan de enkelte områder bedst kunne behandles.
Det, jeg især satte pris på, var, at vi fra starten lagde en konkret og personlig behandlingsplan. Jeg følte ikke, at jeg bare fik tilbudt en standardbehandling, men at behandlingen faktisk var tilpasset min hud og mine specifikke ar.
Efter den første behandling kunne jeg allerede se og mærke en forskel, og det gav mig meget mere motivation og håb om, at jeg endelig er på den rigtige vej.
Jeg er meget tilfreds med både Dr. Abdiweli Awils professionalisme, grundighed og måde at følge op på behandlingen på. Jeg føler mig tryg og godt vejledt, og jeg glæder mig til at fortsætte mit behandlingsforløb hos Novoskin.
Hvis man, ligesom mig, har prøvet mange forskellige steder og behandlinger uden at få de ønskede resultater, kan jeg virkelig anbefale at tage en konsultation hos Novoskin.